Erika Jayne është "me të vërtetë elastike"

Klea

Erika Jayne është “me të vërtetë elastike”

Erika Jayne më në fund ka nisur rezidencën e saj në Las Vegas, dhe ylli i realitetit po flet për atë që u desh për të arritur atje.

Disa vite më parë, EJ ishte Amvise nën vëzhgimin e publikut. Ajo ishte deri në gjunjë në mes të një divorci nga Tom Girardi. Dhe sikur të mos mjaftonte kjo, të gjitha skandalet tronditëse filluan të bënin xhiron e tyre pak më vonë. Çuditërisht, Erika ende filmoi atë sezon të Real Housewives of Beverly Hills dhe u përpoq të ndante sa më shumë.

Edhe atëherë, disa shikues dhe anëtarë të kastit nuk mendonin se ajo po ndante mjaftueshëm. Për më tepër, Sutton Stracke madje e quajti historinë e saj bullsh*t. Por tani, vite më vonë, Tom është përjashtuar, Erika është pastruar (disi) dhe më në fund mund të ecë përpara me jetën e saj. Dhe kjo fillon me rezidencën e saj në Las Vegas.

Është XX$PENSIVE të jesh EJ!

Në një takim të ri me Interview Magazine, Erika nuk humbi kohë duke e nxehur veten në lidhje me të gjithë dramën që përjetoi dy vitet e fundit. Për sa i përket asaj që i ka mësuar? Ajo është “me të vërtetë elastike”, tha ajo.

Ajo foli për vitin e saj më të vështirë të reality show – Sezoni 11 – kur po përballej me divorcin e saj dhe sulmin e publicitetit negativ.

“Është e tmerrshme kur e sheh veten duke luftuar në televizion dhe ke bërë zgjedhje të dobëta, si të pish shumë ose të qash,” tha ajo. “Por këto janë zgjedhje vetëshkatërruese që bëra. Dhe jeton përgjithmonë e përgjithmonë.”

“Në një moment, ju dhatë dorë. Thjesht thua: ‘E di çfarë? Është ajo që është.’ Nuk mund ta luftosh.”

Veterana e RHOBH tha se ajo mësoi të përqafonte uljet dhe ngritjet gjatë atij viti. Ajo jo vetëm e pranoi atë që ndihej, por mësoi rëndësinë e perspektivës.

“Ju luftoni për gjërat që janë të nevojshme. Lëshove gjëra të tjera”, tha ajo. “Një gjë në lidhje me të gjithë këtë proces është se ju ndiheni rehat në lëkurën tuaj. Ti e di kush je dhe çfarë je në gjendje të bësh dhe çfarë të mos bësh.”

Ndërsa mësonte të bëhej rehat në lëkurën e saj (cue Beyoncé), EJ ishte gjithashtu e sigurt që do të respektonte kufijtë e saj. “Nuk më interesonte vërtet se sa e ftohtë dukesha në këtë moment. Ishte kaq e pamëshirshme; Thjesht e dija se duhej të vendosja njërën këmbë përpara tjetrës.”

Real Housewives of Beverly Hills thuhet se do të kthehet në nëntor 2023.