Erika Jayne

Klea

Erika Jayne ekspozohet për nxjerrjen e lajmeve të rreme mes një beteje për një palë vathë diamanti prej 750 mijë dollarësh

Erika Jayne ekspozohet për nxjerrjen e lajmeve të rreme mes një beteje për një palë vathë diamanti prej 750 mijë dollarësh

Amvise të vërteta të Beverly Hills yll, Erika Jayneakuzohet për përhapjen e informacionit të rremë në lidhje me një betejë gjyqësore për një palë vathë diamanti të lidhura me burrin e saj të larguar, i Tom Girardit rast falimentimi.

Erika Jayne

Administratori i besuar që mbikëqyr falimentimin po e shtyn prapa Erika Jayne u përpoq të rikuperonte të ardhurat nga shitja e papritur e vathëve të diamantit.

Avokati i turpëruar dhe firma e tij ligjore tashmë e shuar, Girardi Keese, u detyruan në një falimentim të Kapitullit 7 nga kreditorët, në vitin 2020. Tom akuzohet për përvetësim të fondeve të shlyerjes që u detyrohen klientëve nëpërmjet firmës së tij, në mënyrë që të mbështesë stilin e jetesës luksoze të çiftit dhe E Erikës karriera e yllit të popit.

Erika Jayne

Këtë e pretenduan ish-klientët e tij Tom nuk arriti të kthejë fondet e shlyerjes pas fitimit të mosmarrëveshjeve të ndryshme ligjore midis viteve 2010-2020. Avokati tashmë i zhvlerësuar u padit me akuzat e mashtrimit me tela, në fillim të këtij viti.

Erika Jayne është përballur me padi të shumta duke kërkuar që ajo t’i kthejë paratë e burrit të saj firma shpenzoi për të mbështetur kompaninë e saj, EJ Global. Erika ka mohuar të ketë dijeni për krimet e supozuara të bashkëshortit të saj.

Erika Jayne

Administratori i besuar e kërkoi atë Erika dorëzoni një palë vathë diamanti me vlerë 750 mijë dollarë, mes pretendimeve se bizhuteritë ishin blerë duke përdorur fondet që i detyroheshin Tom’s klientët. Ajo paraqiti një apel, por vathët u nxorën në ankand për 250 mijë dollarë përpara se gjykata të vendoste për çështjen. Muaj më vonë, gjykata më e lartë e ktheu çështjen në gjykatën e falimentimit për zgjidhje.

Erika Jayne

Administratori i besuar tani po e kërkon këtë Erika t’i mohohet çdo dëmtim.

Administratori i besuar deklaroi – “Gjykata e Qarkut konfirmoi qëndrimin e Administratorit të Besuar se pavarësisht nëse paratë ishin përzier dhe për rrjedhojë vathët ishin pronë e Pasurisë, ose pronë e përfituesve të llogarisë së besimit, Erika, si marrësi i frutave të parave të vjedhura nga llogaria e besimit, nuk ka asnjë të drejtë apo interes mbi vathët apo të ardhurat nga shitja e tyre.”

Erika Jayne

Administratori i besuar argumentoi — “Urdhëri i Gjykatës së Qarkut tregoi në mënyrë implicite se këto fonde ose u përkasin klientëve të identifikueshëm specifikisht ose pronës dhe duhet të administrohen nga Administratori i Besuar. Në të gjitha ngjarjet, Erika nuk ka më një “qen në këtë luftë”.

Erika Jayne

Besimtari vazhdoi të akuzonte yllin e Bravo dhe ekipin e saj për përhapjen e informacionit të rremë në media.

Erika ka lejuar në mënyrë të rreme ekipin e saj të PR të sugjerojë se ajo fitoi apelimin dhe ka shkuar aq larg sa të sugjerojë se ajo ka të drejtë për të ardhurat nga shitja, “tha administruesi i besuar. “Siç e di Gjykata dhe Gjykata e Rrethit konfirmoi, blerësi i vathëve nuk ka asnjë ekspozim të mëtejshëm si rezultat i shitjes. Aktivisti i ankandit dhe profesionistët e tjerë tashmë janë paguar për punën që lidhet me shitjen. Të ardhurat nga shitja sipas asnjë skenari nuk janë të Erikës. Ata janë klientët, fondet e të cilëve janë përvetësuar.”

Erika Jayne

Administratori i besuar shtoi – “Paratë e përdorura për blerjen e vathëve janë ose pronë e pronës ose pronë e klientëve, por nuk është E Erikës pronë në çdo skenar. Ky konstatim i padiskutueshëm i kësaj Gjykate dhe Gjykatës së Rrethit e përjashton Erikën nga çdo pretendim për të ardhurat nga shitja e vathëve. Ajo nuk mund të përfitojë nga vjedhja e të shoqit të parave të klientëve të tij dhe kjo duhet të zbardhet me çdo urdhër apo konstatim nga kjo Gjykatë”.

Erika Jayne

Erika Jayne ende nuk i është përgjigjur zhvillimit të fundit.

Amvisat e vërteta të Beverly Hills Sezoni 13 transmetohet të mërkurën në orën 20:00 ET, në Bravo.