Erika Jayne duartroket në Las Vegas Residency Haters

Klea

Erika Jayne duartroket në Las Vegas Residency Haters

Erika Jayne po akordon dyshuesit. Pasi siguroi një rezidencë në Las Vegas, ajo ka ngacmuar se çfarë mund të presin fansat. Sigurisht, ka gjithmonë kundërshtues, të cilët do të preferonin ta trollonin Erikën në internet, në vend që t’i jepnin ndonjë mbështetje. Megjithatë, ylli i Real Housewives of Beverly Hills nuk e lë atë të ndikojë tek ajo. Për të, është i gjithë uji nga shpina e rosës.

Mesazhi i Erikës për urrejtësit

“Pse nuk shkoni ta shihni dhe shikoni nëse ju pëlqen apo nuk ju pëlqen?” ajo pyet nga urrejtësit e saj. “Kurvë, jam mirë. Çfarë ka që nuk shkon me ty? Ju shkoni merrni një. Nëse është kaq e lehtë, atëherë shkoni të merrni një. Po për këtë? Nëse është kaq e lehtë, atëherë të gjithë shkojnë të marrin një rezidencë.”

Ajo bën një pikë të drejtë. Kushdo që thotë se çdo gungë e vjetër mund të shkojë dhe të marrë një rezidencë në Las Vegas, është e qartë se nuk i ka kushtuar vëmendje. Ka një arsye që është dhënë si çmim në America’s Got Talent. Ju nuk duhet të hyni vetëm dhe të thoni, ‘Unë do të ngjitem në skenë për dy javët e ardhshme, faleminderit!’

Vegas është “i dërguar nga qielli” për Erika

Duke folur me ET, Erika u bë e vërtetë. “Kanë qenë disa vite të vështira dhe që kjo rezidencë “Bet It All on Blonde” që do të vinte, ishte vërtet e dërguar nga parajsa, besoj,” filloi ajo. “Kur hyra këtu dhe e pashë këtë [rehearsal space]fillova të qaj, edhe pse është e zhveshur.”

Erika shpjegoi: “Fillova të qaja sepse ishte e vërtetë. E dini, mund të bëni prova në një studio vallëzimi për kaq gjatë, me shirit në dysheme, por më pas e pashë të ndërtuar dhe mendova, ‘oh zot’. Në fakt po ndodh. Dhe më pas, kur pashë billbordet, thashë: ‘Oh jo… duhet ta bëj këtë shfaqje! Çfarë kam marrë…” Unë fjalë për fjalë – ishte një sekondë e nxehtë ku unë thashë, “Uh, në çfarë e keni futur veten, zonjë?” Por, gjithçka është mirë.”

Duke e përshkruar rezidencën si “të frikshme”, Erika e di se ajo e ka lënë punën e saj. Por ajo i shikon të gjitha si një “bekim”.

“Shpresoj që fansat, apo njerëzit që vijnë, të kalojnë bukur, sepse e di që do të shijoj çdo moment në skenë”, shtoi Erika.

Sa i përket Real Housewives of Beverly Hills – pritet të kthehet në Bravo në nëntor 2023.