Erika Jayne

Klea

Erika Jayne dhe Lisa Rinna i përgjigjen akuzave për përleshje në bar të dehur!

Erika Jayne dhe Lisa Rinna i përgjigjen akuzave për përleshje në bar të dehur!

Gjatë fundjavës, Beverly Hills u ndez nga thashethemet për një takim të diskutueshëm që përfshinte Amvise të vërteta të Beverly Hills yjet, Erika Jayne dhe Lisa Rinna.

Erika Jayne

Pas një nate jashtë në Bar Nineteen12 të hotelit Beverly Hills, filluan të qarkullojnë pëshpëritje për një mosmarrëveshje të supozuar në lidhje me një bisedë për heqjen e fondeve të policisë. Ky tubim më vonë u vu nën vëzhgim, duke bërë që yjet të sqaronin ngjarjet e natës.

Erika Jayne

Një burim i brendshëm fillimisht nxiti thashethemet duke paraqitur një pretendim për Deux Moi në Instagram, duke ndarë detaje të supozuara të incidentit. Mesazhi i insajderit ishte: “Mbrëmë në [Bar Nineteen12], Erika Jayne, Lisa Rinna, grup i madh njerëzish. Përleshje e madhe, dëgjova se kishin ardhur disa herë siguria. Diçka për heqjen e fondeve të policisë dhe Erika u tërbua. Lisa ishte ngritur dhe po fotografonte në një moment.”

Erika Jayne

Detaje të mëtejshme u zbuluan në një raport dytësor nga Pretty Corrupt Podcast. Një person i brendshëm i dytë supozohet se konfirmoi incidentin, duke thënë: “Është e vërtetë. Erika dëgjoi një vërejtje kundër policëve dhe u ofendua për djalin e saj … Stilistja e saj BFF nga [RHOBH, Mikey Minden] ishte shumë i dehur dhe në përleshje… Ajo që ndodh në hotelin Beverly Hills nuk qëndron shumë atje.”

Erika Jayne

Në vazhdën e këtyre thashethemeve, Teddi Mellencamp42 vjeç, kërkoi sqarime nga Erika Jayne52, dhe Lisa Rinna60-vjeçare, të cilët janë ish-shokët e saj të kastës dhe miqtë e saj të vjetër. Të etur për të gjetur të vërtetën, Tedi kontaktoi dhe ndau përgjigjet që mori në Two T-të e saj në një podcast.

Erika Jayne

Ajo tregoi ndërveprimet e saj, duke thënë: “Kështu që u shqetësova pak, u thashë: “Po nëse kjo është e vërtetë?” Kështu që i dërgova mesazh të dyve Rinna dhe Erika.” Ajo vazhdoi të ndante përgjigjet nga Lisa dhe Erika. “Lisa shkon, ‘Kam arritur atje në 6:10 pasdite. Isha 8. Të gjithë qeshnim, argëtoheshim. Po, në një moment u ngrita dhe bëra disa foto. Asnjë dramë, pa grindje, të gjithë jemi mirë.’ Erika përgjigjet: ‘Nuk ka grindje për defondimin e policisë. Po flisnim për muzikën, qeshnim dhe argëtoheshim.’

Erika Jayne

Duke përfunduar podcast-in e saj, Tedi i hodhi poshtë thashethemet si të pabaza, duke thënë: “Pra, djema, kjo është një histori jo-histori”.

Erika Jayne

Sqarimi nga palët e përfshira duket se i ka pushuar thashethemet, duke ofruar një kuptim më të qartë të ngjarjeve të natës përpara premierës së Amvisat e vërteta të Beverly Hills sezoni 13, i planifikuar për të mërkurën, 25 tetor, në orën 8/7c në Bravo.