Erika Jayne

Klea

Erika Jayne akuzon të besuarin për mashtrim në rastin e falimentimit të ish Tom Girardit

Erika Jayne akuzon të besuarin për mashtrim në rastin e falimentimit të ish Tom Girardit

Erika Jayne ka hedhur akuza për mashtrim ndaj të besuarit që mbikëqyr burrin e saj të larguar, i Tom Girardit çështja e vazhdueshme e falimentimit të studios ligjore.

Tom Girardi

Amvisat e vërteta të Beverly Hills ylli bëri kërkesë për divorc në nëntor 2020, një muaj më parë Tom u godit me një padi që akuzonte avokatin e turpëruar se kishte vjedhur miliona nga ish-klientët. Avokati dikur i famshëm u akuzua për përvetësim të fondeve të shlyerjes që u detyroheshin klientëve përmes firmës së tij ligjore, Girardi Keese, në mënyrë që të mbështeste stilin e jetës luksoze të çiftit dhe E Erikës karrierën e të kënduarit.

Erika Jayne

Tom dhe firma e tij ligjore u detyrua më pas në një falimentim të Kapitullit 7 nga kreditorët.

Këtë e pretenduan ish-klientët e tij Tom nuk arriti të paguante fondet e shlyerjes pasi kishte fituar mosmarrëveshje të ndryshme ligjore. Avokati tashmë i zhvlerësuar u padit me akuzat e mashtrimit me tela, në fillim të këtij viti.

Erika Jayne

Një administrues i besuar i caktuar nga gjykata u punësua për të vlerësuar dhe shitur Tom’s asetet për të shlyer kreditorët e tij. Erika është përballur me padi të shumta duke kërkuar që ajo t’i kthejë paratë e burrit të saj firma shpenzoi për të mbështetur kompaninë e saj, EJ Global. Erika ka mohuar të ketë dijeni për krimet e supozuara të bashkëshortit të saj.

Erika Jayne po kërkon nga gjyqtari i falimentimit të mos miratojë kërkesën e administratorit të besuar për të bërë pagesa ndaj kreditorëve të caktuar, në një mocion të sapo paraqitur.

Tom Girardi

Avokati i yllit të realitetit kritikoi të besuarin duke shkruar – “Me përjashtime të vogla, e vetmja gjë që Administratori i Besuar ka bërë shpejt në këtë rast është të heqë dorë nga pretendimet kundër dhe të nxitojë të bëjë marrëveshje të pamatur me kreditorët e supozuar të siguruar. Rezultati i veprimeve (dhe mosveprimit) të Administratorit të Besuar, duke përfshirë Lëvizjen e menjëhershme, do të jetë dhënia e pjesës së luanit të aseteve të [Girardi Keese] pasuri për keqbërësit ose palët që do të marrin një fitim të papritur – të gjitha në dëm të kreditorëve të pasiguruar, të cilët përfshijnë viktima të [Girardi Keese]. Më shumë se kushdo, viktimat e [Girardi Keese] do të lëndohet dhe paragjykohet nëse Mocioni miratohet.”

Erika Jayne

Erika Jayne vuri në dukje se nëse pagesat shkojnë përpara, do të “fillojë një proces i dhënies së shumëfishtë të miliona dollarëve nga pasuria e GK kreditorëve të supozuar të siguruar” të cilët mund të kenë paraqitur kërkesa të fryra ose të pavlefshme.

Tom Girardi

Personaliteti i “Pretty Mess” shtoi se dy nga kreditorët e supozuar ishin “në fakt, keqbërës që nuk kishin të drejtë për asnjë pagesë”.

Erika tha se avokatët e saj filluan një hetim pasi zbuluan prova të reja.

Mocioni thoshte: “Në mënyrë shqetësuese, kjo dëshmi është e njohur ose duhet të njihet nga Administratori i Besuar”.

Erika tha — “Kjo dëshmi e mashtrimit në Gjykatë do të paraqitet në dosjet e ardhshme, sa më shpejt e zonjës Girardi avokatët kanë një mundësi për të përfunduar hetimin e tyre dhe për të diskutuar provat me Departamentin e Drejtësisë.”

Erika Jayne

Lëvizja e yllit të Bravo lexoi – The [Girardi Keese] çështja është e një rëndësie historike dhe shkon në thelbin e integritetit të profesionit të avokatit. Ne kërkojmë që Gjykata të mos miratojë ose të mundësojë nxitimin e Administratorit të Besuar për të paguar pjesën më të madhe të kësaj pasurie kreditorëve të supozuar të siguruar që, tërësisht ose pjesërisht, kur të gjitha provat janë paraqitur, nuk kanë të drejtë të paguajnë.”

Tom Girardi

Erika shtoi – “kreditorët e Ruigomez, megjithëse e meritojnë plotësisht, tashmë kanë marrë dhjetëra miliona dollarë në para të gatshme dhe vlera të tjera nga GK. Administratori i Besuar nuk duhet të frikësohet nga kërcënimet e interesit të vazhdueshëm për pretendimet e kreditorëve të Ruigomez, nëse hetimi i mëtejshëm do të tregonte se pagesat shtesë për ta do të përbënin një fitim të papritur që tejkalon humbjen e tyre aktuale. Shumë viktima të tjera legjitime të kreditorëve nuk kanë marrë asnjë qindarkë.”

Një gjykatës ende nuk ka vendosur për këtë çështje.