Erica Mena

Klea

Erica Mena u pushua nga “Love & Hip Hop Atlanta” pasi hodhi poshtë sharjen e keqe raciste në Spice

Erica Mena u pushua nga “Love & Hip Hop Atlanta” pasi hodhi poshtë sharjen e keqe raciste në Spice

Erica Mena është shkarkuar nga Dashuria dhe Hip Hop: Atlantahyri në fuqi menjëherë, pasi ajo bëri komente të pandjeshme ndaj racës ndaj yllit të saj, erëznë një episod të fundit të serialit realitet MTV.

Erica Mena

Një njoftim zyrtar në lidhje me e Erica Mena dalja nga emisioni është postuar në zyrtar Dashuri dhe Hip Hop Profilet në Instagram dhe Twitter.

“Ekskursioni Love & Hip Hop nuk i është shmangur kurrë bisedave të vështira në komunitetin tonë. Duke punuar krah për krah pa partnerë, shikuesit do të shohin ndikimin e e Erica Mena vërejtjet shfaqen në tre episodet e fundit të sezonit”, thuhet në deklaratë. “Efektive menjëherë, ajo nuk do të shfaqet në sezonin e ardhshëm të Love & Hip Hop: Atlanta.”

Erica Mena

Skena ka ndodhur në një restorant me dy zonjat dhe Shekinah duke vepruar si ndërmjetës. Situata u përshkallëzua nga një diskutim i tensionuar në një sherr të drejtpërdrejtë fizik më pas erëz pretenduar se Erikës djali e urrente nënën e tij.

Erica Mena

Mosmarrëveshja u intensifikua me shpejtësi, duke çuar Erika për të përmbysur një tryezë. Në mënyrë shqetësuese, ajo iu referua erëz si një “majmun” dhe bërtiti se ajo ‘duhej të kishte vdekur’ gjatë një shtrimi të fundit në spital.

erëz

Incidenti befasues shkaktoi një reagim të fortë nga shikuesit, shumë prej të cilëve kërkuan në rrjetet sociale Erikës shkarkimin nga puna. Incidenti u etiketua nga shumë njerëz si jo vetëm një shfaqje e racizmit, por edhe një shembull i kolorizmit, duke pasur parasysh se Erica është një afro-latine me lëkurë më të lehtë dhe erëz është një grua e zezë xhamajkane me lëkurë të errët. Kjo nxiti një fushatë të zjarrtë në mediat sociale kundër portorikanit vendas dhe rrjetit të transmetimit.

Erica Mena

Një person shkroi, “@VH1, nëse mbështet diversitetin dhe përfshirjen, e Erica Mena sjellja në emision është e papranueshme. Ajo duhet të mbajë përgjegjësi. Zjarri Erica Mena”

Erica Mena

Një person tjetër komentoi: “Nuk mund ta besoj atë që sapo pashë në LHHATL. Erikës komente ndaj erëz ishin të neveritshme dhe jo për çfarë e shikoj shfaqjen. MTV bën gjënë e duhur.”

Dikush tjetër ndau: “Shurmat racore nuk janë kurrë në rregull. Pa marrë parasysh situatën. Erikës sjellja në episodin e fundit ishte e padëshiruar. Ajo duhet të hiqet nga shfaqja.”

Erica Mena

“Sapo pashë klipin e Erika dhe erëz. Absolutisht i neveritur nga komentet e Erica. Ky nuk është përfaqësimi që na duhet në TV. VH1, është koha për të rishqyrtuar vendin e saj në shfaqje,” vuri në dukje një shikues.

Një fans përmendi: “Fakti që Erika u ndje rehat duke thënë se në televizionin kombëtar është magjepsës. Ajo duhet të shkojë. Ne kemi nevojë për përfaqësim pozitiv, jo urrejtje.”

Një spektator ndau, “erëz meriton respekt dhe po ashtu të gjithë shikuesit. Çfarë Erika tha se është e pafalshme dhe ajo nuk duhet të ketë më një platformë në LHHATL.”

“I zhgënjyer, por jo i befasuar Erikës sjellje. Është viti 2023 dhe megjithatë ne jemi ende dëshmitarë të një racizmi kaq flagrant në TV. VH1, na trego se kujdesesh për audiencën tënde duke ndërmarrë veprime.” Një tjetër shikues theksoi.

Erica Mena

Rrënja e tensionit mes dy grave duket se lidhet me të Erica Mena dhe Safaree Samuels’ divorci.

Ky incident i shtoi një muaj tashmë të trazuar për Erica Mena. Channel 2 Action News raportoi se ajo u arrestua të premten në lidhje me një grindje të veçantë, më të fundit.

Shikuesit e Dashuria dhe Hip Hop: Atlanta shprehu indinjatën kur Erica Mena përdori një term nënçmues racial kundër yllit të saj, erëz.

Pas zënkës së saj të diskutuar gjerësisht me Erica Mena në një episod të fundit të Dashuria dhe Hip-Hop Atlanta, erëz mbetet e përqendruar dhe po përqendrohet në krijimin e pasurisë afatgjatë për brezat e ardhshëm.