Anna Cardwell

Klea

Episodi emocional i “Mama June: Family Crisis” Kronikat Udhëtimi i Anna Cardwell

Episodi emocional i “Mama June: Family Crisis” Kronikat Udhëtimi i Anna Cardwell

Kanë kaluar gjashtë muaj nga njoftimi tragjik i Mama June Shannon lidhur me vdekjen e vajzës së saj të madhe, Anna Cardwelli cili ishte vetëm 29 vjeç.

Anna Cardwell

Sezoni i fundit i Mama Qershor: Kriza Familjare ka filluar, duke ofruar një vështrim prekës në e Anës ditët e fundit në episodin më të ri të serialit WeTV.

Në një episod të titulluar “Një Krishtlindje e fundit familjare”, shikuesit shikojnë si e Anës familja përballet me realitetin e ashpër të shëndetit të saj të përkeqësuar me shpejtësi.

Anna Cardwell

Mama qershor dhe vajzën e saj më të vogël, Alana “Honey Boo Boo” Thompson, fillimisht hyri në sy të publikut përmes serialit të realitetit TLC “Toddlers & Tiaras”. Ata më vonë luajtën në shfaqjen e tyre, “Here Comes Honey Boo Boo”, e cila u transmetua nga 2012 deri në 2014.

Anna Cardwell

Pas betejës me një formë të rrallë dhe agresive të kancerit të veshkave dhe durimit të disa raundeve të trajtimit, Anna vendos të ndërpresë terapinë me rrezatim dhe zgjedh kujdesin në bujtinë.

“Duke parë Anna sikur ky lloj e bën realitetin,” motra e saj Lauryn “Pumpkin” Efird thotë në fillim të episodit.

Lauryn "Pumpkin" Efird

Kungull ia jep lajmin motrës së saj më të vogël Alanaduke shpjeguar se Anna tani qëndron në Mama June shtëpi, “nuk mund të lihet vetëm” dhe “nuk ka fjetur për tre ditë”.

Alanae cila aktualisht është në universitet dhe në mes të finaleve, shpreh vendosmërinë e saj për të ardhur në shtëpi për të parë motrën e saj para se të jetë tepër vonë.

“Ajo është motra ime, kështu që nëse duhet të kthehem në shtëpi, do të kthehem në shtëpi,” pohon ajo.

Lauryn "Pumpkin" Efird

Ndërkohë, Kungull është e zënë me përgatitjen e një festimi të Krishtlindjeve për ta ngritur e Anës shpirtrat. Ajo ndjen një ndjenjë shprese kur e dëgjon këtë Alana mund të vijë në shtëpi për një vizitë, por rrethanat ndryshojnë shpejt.

e Anës gjendja përkeqësohet brenda natës, duke bërë që familja të thërrasë infermieren e bujtinës, e cila beson Anna është “në tranzicion”.

Anna Cardwell

Në një rrëfim, Mama qershor zbulon gjendjen e saj të brishtë emocionale.

“Pavarësisht se sa e dinit se do të ndodhte, është ende f—-— si, çfarë? Është disi sikur të duhet një minutë për ta përpunuar atë,” ndan ajo.

Mama June Shannon

Kungull sjell fëmijët e saj për të vizituar Anna dhe është e shokuar se sa shumë ka rënë gjendja e motrës së saj. Ajo dhe Mama qershor filloni të kontaktoni anëtarët e familjes për t’i informuar se ata duhet të vijnë për të thënë lamtumirë nëse është e mundur.

Pavarësisht një marrëdhënieje të vështirë me nënën e saj, Mama qershor e inkurajon atë të vizitojë Anna.

“E lejova këtë sepse nëna ime dhe (Ana) ishin të afërt.” Mama qershor thotë në një rrëfim.

Anna Cardwell

Kungull Është prekur nga ky gjest dhe ndan reagimin e saj në intervistën e saj: “Në fund të fundit, mami ka bërë mirë Anna sepse kjo është një gjë që Anna kërkoi ishte që të gjithë të shkonin mirë, të paktën për të.”

Ndërsa infermierja këshillon t’i merrni gjërat “një minutë, një orë në një kohë”, Kungull përpiqet të shohë nëse Alana mund të ndryshojë fluturimin e saj për të shkuar në shtëpi më shpejt.

e Anës duke kaluar kaq shpejt dhe e vetmja dëshirë që kam tani është që Alana të arrijë në kohë për t’i thënë lamtumirë Anës, t’i thotë atë që dëshiron t’i thotë Anës dhe ta tregojë se e do atë sepse nuk mund ta imagjinoj. taksë që do ta merrte Alanën nëse nuk arrin të thotë lamtumirë. Unë me të vërtetë nuk mendoj se ka mbetur shumë kohë.” Kungull shprehet.

Anna Cardwell

Alana mbërrin të nesërmen në mëngjes, dhe Mama qershor e informon se Anna e ka kërkuar atë.

“Unë rekomandoj që të gjithë t’ju thoni lamtumirë sot,” u thotë ajo vajzave të saj.

Anna Cardwell

Gjatë vizitës së saj me Anna, Alana zbulon se motra e saj nuk ka ngrënë për katër ditë dhe mezi po pi. Ajo tregon Anna për përfundimin e semestrit të parë të kolegjit, në të cilin Anna përgjigjet me një mbytje: “Jam shumë krenare për ty Alana.”

Në një intervistë rrëfimtare, Alana bëhet emocionale teksa reflekton për momentin.

“E dija se çfarë po përpiqej (të thoshte), se ishte krenare për mua dhe gjëra të tjera kur i thashë se mbarova semestrin e parë të kolegjit. Ishte thjesht çmenduri sepse doja që Anna të mund të më shihte të diplomoja kolegjin dhe tani kjo as që do të ndodhë,” thotë ajo.

Një e përlotur Mama qershor flet me producentët jashtë shtëpisë së saj disa orë më vonë, duke e shpjeguar këtë Anna ka të ngjarë të ketë mbetur “ndoshta një ditë”.

“Ditët e fundit të jetës së saj, janë thjesht shumë,” pranon ajo.

Anna ndërroi jetë e rrethuar nga të dashurit e saj. Diten tjeter, Mama qershor njoftoi vdekjen e vajzës së saj në rrjetet sociale, duke thënë: “Ndjehem sikur ajo fitoi betejën e saj sepse Anna nuk vuan më”.

Anna Cardwell

Episodi mbyllet me Kungull duke reflektuar mbi jetën pa Anna.

“Nuk mund ta shohim më. Tani më duhet të jetoj me këtë. E dini, më duhet të bashkohem për të vazhduar, “thotë ajo.

Alana gjithashtu hapet për humbjen e motrës së saj, duke thënë:

“Ne të gjithë ishim ulur atje duke folur dhe ajo mori frymën e fundit. Unë me të vërtetë do të doja që ajo të më shihte të diplomuar, por kjo do të jetë në rregull sepse ajo do të kujdeset për mua.”