Episodet më të paharrueshme të Grave Motra

Klea

Episodet më të paharrueshme të Grave Motra

Disa nga episodet më të mira të Gratë Motra janë gati të vijnë, falë sezonit të 18-të të mbushur plot, i cili do të premierë. Sidoqoftë, ka pasur episode të shumta të spikatura në sezonet e mëparshme, të cilat kanë shkaktuar dramën e tyre.

Kody Brown, Janelle Brown, Meri Brown, Christine Brown dhe Robyn Brown kanë ndarë jetën e tyre që nga viti 2010, edhe nëse, nganjëherë, shikuesit do të dëshironin ta hiqnin dorë. Familja poligame kishte vetëm një qëllim, që ishte të tregonte se sa e madhe ishte martesa në shumësi. Mjerisht, ëndrra e Kody për dominimin e botës dështoi pasi themeli filloi të plasaritet.

Ndërsa gratë janë larg – Sezoni 6, Episodi 15

Ky episod ishte një nga më emocionuesit. Dukej sikur femrat vërtet e shijonin shoqërinë e njëra-tjetrës. Janelle, Meri, Robyn dhe Christine nuk ishin tamam afër dhe e dinin se udhëtimi i tyre i ardhshëm në San Fransisco do të ishte sfidues. Gratë vendosën ta bënin misionin e tyre që vërtet të përpiqeshin dhe të lidheshin. Ndërkohë, Kody në atë kohë kishte mbetur në shtëpi me 15 fëmijët e tij. Robyn u tha kamerave: “Të bësh këtë udhëtim është njësoj si ne t’i vendosim marrëdhëniet tona si bashkëshorte motra si prioritet.”

Ndërsa nënat u larguan, pason çmenduria dhe kaosi ra në shtëpi. Patriarku ishte i qeshur duke u përpjekur të mblidhte të rinjtë, duke përfshirë disa disiplina të çalë. Eshtë e panevojshme të thuhet, kur katër gratë u kthyen në shtëpi, Kody ishte i emocionuar që hoqi dorë nga pushteti. Ai madje mund të ketë fituar një vlerësim të madh për gjithçka që bëjnë gratë e tij.

Gratë Motra në krizën e pushimeve – Sezoni 2, Episodi 8

Dhimbja e zemrës ishte tema e kësaj feste speciale të Grave Motra, pasi Kody hodhi një bombë mbi fëmijët e tij më të mëdhenj gjatë sezonit festiv. Episodi ishte i ngarkuar emocionalisht dhe Kody dhe gratë e tij shpjeguan se sa e rrezikshme ishte për Kody të qëndronte në Utah. Të rriturit kishin vendosur tashmë se do të iknin për dritat e ndritshme të Las Vegasit, por fëmijët më të mëdhenj ishin më pak se të impresionuar. Logan Brown vuri në dukje se “nuk mendonte se ishte e drejtë”. Me Mariah Brown duke qarë, duke komentuar se “nuk dinte çfarë të thoshte”.

Episodi u kthye në kohëra gjatë 17 viteve të tyre në Jutah. Ndërsa fansat mund ta kenë ndjerë se ishte paksa dramatike, skenat treguan se Kody dhe familja e tij poligame kishin rrënjë të vërteta atje, të cilat përfshinin disa marrëdhënie vendimtare. Episodi preku rëndësinë e dhënies dhe zgjedhjes së familjes mbi çdo gjë tjetër.

Moving Meltdowns – Sezoni 13, Episodi 10

Fëmijët Brown kanë pasur mjaft lëvizje gjatë jetës së tyre. Kuptohet, zgjedhja për të lënë Sin City për ëmbëlsirën e kaktusit të Flagstaff, AZ duke i dhënë fund mendjes së tyre. Ky episod shënoi një nga herët e para që Robyn doli me të vërtetë si problem.

Gruaja e katërt i bëri presion Kody që më në fund të qetësohej, gjë që çoi në rebelim të gjithanshëm midis fëmijëve dhe disa prej grave. Në mënyrë jashtëzakonisht dramatike, Gabe Brown, i cili tani nuk flet më me Kody, doli me furtunë nga shtëpia e familjes, duke u përpjekur të shprehte një pikë. Gabe bërtiti se “shtipi i flamurit është i neveritshëm”, me Christine që ndjeu se adoleshenti ishte në mohim.

Catfishing Call Out- Sezoni 10, Episodi 1

Ky episod i Sister Wives tregoi Meri duke u sqaruar për lidhjen e saj, e cila doli të ishte një situatë mustak. Episodi u përqendrua në marrëdhënien e saj, ose mungesën e saj, me Kody, pasi ajo detajoi historinë e saj të takimeve në internet për botën. I gjithë kasti u trondit kur dëgjoi Meri të pranonte për herë të parë se burri me të cilin mendonte se po dashurohej ishte një grua. Detajet intensive dhe mjaft të pakëndshme të mustakëve të saj, duke përfshirë fotot e Merit të saj në vaskë me një banane, e çuan serialin në një nivel krejtësisht të ri.

Meri zbuloi, “Ky mustak thjesht po më mbolli gjëra në kokë dhe më tregonte se sa e tmerrshme ishte familja ime dhe veçanërisht sa i tmerrshëm ishte Kody”. Episodi vazhdoi duke treguar Meri duke justifikuar lidhjen e saj, duke thënë: “Kjo ishte një nga arsyet pse nuk e doja atë pranë. Unë thjesht isha i zemëruar. Unë thjesht jam i zemëruar me të.” Ndërsa ka shumë episode të tjera për t’u shijuar, këto pak duhet të hapin oreksin e çdo fansi.