Gizelle Bryant

Klea

Eminem pëson një goditje në betejën ligjore me yjet e “RHOP” Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon

Eminem pëson një goditje në betejën ligjore me yjet e “RHOP” Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon

Eminem i është dhënë një goditje në betejën e tij ligjore me të Amvise të vërteta të Potomac dyshja, Gizelle Bryant dhe Robyn Dixonpasi atij do t’i duhet të ulet për një depozitë, pavarësisht përpjekjeve të tij për t’i shmangur sprovës.

Eminem

Të enjten, Zyra e Patentave dhe Markave të Shteteve të Bashkuara mohoi Gizelle dhe e Robinit lëvizje për forcë Eminem të ulen për një depozitë në këtë moment, por ranë dakord që reperi të shkarkohet në të ardhmen e afërt, sipas Radar Online.

Gizelle Bryant

e Eminemit Mocioni që kërkon një urdhër mbrojtës, i cili do ta lejonte atë të shmangte depon, u refuzua nga bordi.

Në shkurt 2023, muzikanti u përpoq të mbyllte ligjërisht aplikacionin e markës tregtare të yjeve të Bravo, duke përmendur “konfuzionin” e mundshëm publik midis podcast-it të tyre dhe të ardhmes “Me hije të arsyeshme” linjën e mallrave dhe markën e tij, Slim Shady. Ai vuri në dukje se kishte përdorur emërtimin “Slim Shady” dhe “Shady” që nga viti 1996 dhe kishte shpenzuar kohë, para dhe përpjekje për të promovuar emrin dhe markën. Ai gjithashtu zotëron markën tregtare si për mallrat ashtu edhe për muzikën e tij.

Mia Thornton

Eminem, emri i të cilit është Marshall Mathers, pohoi gjithashtu se marka e tij do të “dëmtohet” nëse marka tregtare do të lëshohej. Ai përmendi “konfuzionin e mundshëm në tregti që rezulton në dëme dhe lëndime”.

Gizelle Bryant

Ai akuzoi yjet e realitetit se po përpiqeshin të përfitonin nga puna e tij e palodhur.

[Robyn & Gizelle’s] shënoni REASONABLY SHADY, thjesht duket dhe tingëllon si SHADY dhe sugjeron që përfaqëson shërbimet e Mathers,” e Eminemit ka shkruar avokati. ARSYESHME SHADY ngjan aq me shenjën e kundërshtarit SLIM SHADY, SHADY dhe markën SHADY LIMITED për sa i përket pamjes, zërit dhe përshtypjes komerciale sa të jetë e mundshme, kur aplikohet në [Robyn & Gizelle’s] mallra, për të shkaktuar pështjellim e gabim dhe për të mashtruar”.

Gizelle Bryant

Gizelle dhe Robin u përgjigj duke përsëritur se shenja e tyre “Reasonally Shady” nuk është konfuze për publikun dhe as nuk tregon për ndonjë përfshirje nga Eminem. Ata hodhën poshtë idenë se “Me hije të arsyeshme” ishte “identike” me e Eminemit Marka “Shady” në fillimin e përleshjes ligjore.

Robyn Dixon

Dyshja paraqitën një mocion duke kërkuar që reperi të ulet për një depozitë. Eminem pretendoi se një paraqitje e tillë do të ishte “shumë e rëndë” dhe sugjeroi që menaxheri i tij, Paul Rosenberg, të merrte pjesë në vend të tij.

e Eminemit avokati tha: “Do të ishte tepër e rëndë për Mathers të marrë pjesë në një depozitim … sepse ai aktualisht është i angazhuar në projekte që kërkojnë pjesëmarrjen e tij të vazhdueshme për disa muajt e ardhshëm.”

Robyn Dixon

Robin dhe Gizelle’s avokati u përgjigj – “Një pohim i zotit Mathers që është shumë i zënë nuk do të jetë i mjaftueshëm për të shmangur nevojën për t’u ulur për një depozitim. Si [Robyn and Gizelle]të dy të famshëm në të drejtën e tyre, kanë ofruar mirësjelljen e ulur për depozitim për [Eminem]nuk është tepër e rëndë për [Eminem] të shprehë të njëjtën mirësjellje për detyrimin e tij.”

Gizelle Bryant

Vendimi i fundit i bordit thoshte: “Pas një shqyrtimi të kujdesshëm të të dhënave dhe duke marrë parasysh të gjitha faktet relevante, Bordi konstaton se [Eminem] nuk ka dëshmuar se ekziston një shkak i mirë për një urdhër mbrojtës që ndalon [Robyn and Gizelle] nga rrëzimi i tij.”

“Ndërsa mund të jetë e vërtetë që z. Rosenberg ka më shumë njohuri për faktet që lidhen me pretendimet këtu, z. Rosenberg është një palë e tretë në këtë proces. [Eminem] nuk e pohon këtë [he] mungon ndonjë njohuritë personale që lidhen me pretendimet këtu se depozitimi i tij nuk do të çonte në zbulimin e provave të pranueshme.”

Robyn Dixon

Agjencia qeveritare përcaktoi se “fakti që [Eminem’s] Dëshmia e depozitimit mund të mbivendoset me atë të z. Rosenberg (ose ndonjë dëshmitari tjetër të palës së tretë) e pamjaftueshme për të përjashtuar depozitimin e Mathers, veçanërisht duke pasur parasysh se ai është i vetmi dëshmitar i palës për kundërshtarin.”

Robyn Dixon

Bordi gjithashtu konstatoi se Eminem nuk kishte arritur të mbështeste pretendimin e tij se një paraqitje personale do të ishte “tepër e rëndë”.

[Eminem] nuk jep asnjë detaj në lidhje me projektet e pohuara, natyrën e tyre, kohëzgjatjen ose mënyrën në të cilën ato e bëjnë paraqitjen e tij në një depozitim të tepërt të rëndë. Nëse, si [Eminem] pohon, ai ka pak njohuri në lidhje me çështjet e çështjes, depozitimi duhet të jetë relativisht i shkurtër.”

Një datë për depozitimin e ardhshëm ende nuk është përcaktuar.