Eminem

Klea

Eminem përballet me kritika për këngën e Megan Thee Stallion në këngën e re “Houdini”

Eminem përballet me kritika për këngën e Megan Thee Stallion në këngën e re “Houdini”

Eminem po ngjall polemika me një rresht nga kënga e tij e fundit, “Houdini”, ku ai i referohet të shtënave të vitit 2020 që përfshinin Megan Thee Stallion dhe Tory Lanez.

Megan Tee Stallion

Në këngën e tij të sapo publikuar, Eminem reps, “Nëse do të kërkoja Megan Thee / Stallion nëse ajo do të bashkëpunonte me mua / A do të kisha vërtet një goditje në një bëmë? / Nuk e di, por jam i lumtur që jam.”

Kritikët dolën me shpejtësi në mediat sociale për të shprehur mosmiratimin e tyre. Një përdorues shkroi, “Një burrë i bardhë që dënon një grua me ngjyrë dhe flet se ajo u qëllua. Është e neveritshme të dëgjosh.”

Eminem

Një përdorues tjetër vërejti, “Eminem është thjesht e pakëndshme për mua. Dhe ai është edhe më i çuditshëm tani që foli për një BW duke u qëlluar.”

Një kritik tha:Eminem vërtet? Pse e bëre këtë Megan? Ajo është një grua e zezë që u qëllua dhe ju talleni me të. Bruto.”

Megan Thee Stallion

Një koment tjetër thoshte: “Njerëz të bardhë që talleshin me Megan qëllimi është fshehurazi racist. Unë thashë atë që thashë!”

Gazetarja e muzikës Sowmya Krishnamurthy kritikuar Eminem si “jashtë kontaktit”, duke pyetur, “Të jesh 51 vjeç dhe të qëllosh Megan Thee Stallion?”

Megan Thee Stallion

Megjithatë, disa e mbrojtën reperin, duke vënë në dukje historinë e tij të thirrjes së artistëve të tjerë në muzikën e tij. “Eminem po rikthen repin e vërtetë! Unë jam i zi dhe nuk shoh ndonjë problem me të. Më pëlqen slim shady.” një përdorues shkroi në mbrojtje të tij.

Një komentues tha: “Të gjithë duhet të kontrolloni. Eminem nuk e kam menduar keshtu…”

Eminem

Të tjerët spekuluan këtë e Eminemit tekstet mund të jenë një përgjigje ndaj e Meganit përmendja e mëparshme e tij në këngën e saj “Hiss”, ku ajo iu referua Mariah Carey's diss track që synon Eminem.

Megan Thee Stallion

e Eminemit Lirika e diskutueshme vjen mes pasojave të vazhdueshme nga Tory Lanez dënim për përfshirjen e tij në Megan Thee Stallion's incidenti i të shtënave në vitin 2020. konservatorë u shpall fajtor për disa vepra penale dhe u dënua me 10 vjet burg.