Eminem kërkon urdhër mbrojtës kundër yjeve të RHOP

Klea

Eminem kërkon urdhër mbrojtës kundër yjeve të RHOP

Është gjithmonë argëtuese të shohësh efektin Streisand në veprim. Fenomeni rezulton nga përpjekja për të mbuluar diçka, duke tërhequr pa dashje më shumë vëmendjen ndaj tentativës për mbulim. Këtë javë, Eminem mund të ketë rënë viktimë e efektit.

Shih, Marshall Mathers III, ose Eminem, i kërkoi ekipit të tij ligjor të merrte ofensivën kundër Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon të Amvise të vërteta të Potomac famë. Veprimi ligjor erdhi si një përgjigje ndaj emrit të podcast-it të Giz dhe Robyn, “Reasonably Shady”.

Eminem, i njohur shpesh si “Slim Shady” ose thjesht “Shady” nuk donte të lidhej gabimisht me Robyn, Gizelle, Housewives ose TV realitet në përgjithësi. Si përgjigje, yjet e RHOP u përpoqën të rrëzonin Eminem, por ata mund të kenë kërcyer rëndë armën, ose, kështu argumentoi avokati i Eminem.

‘barra e panevojshme’ e Robyn dhe Gizelle mbi Eminem

Sipas dokumenteve të marra nga AllHipHop, ekipi ligjor i Eminem i kërkoi “ky Bordit të lëshojë një urdhër mbrojtës që parandalon depozitimin e Marshall Mathers III”. Avokati i Eminemit argumentoi se një depozitim ishte “i pajustifikuar”. Dhe se Gizelle dhe Robyn kishin disa hapa për të ndërmarrë përpara se të përpiqeshin të rrëzonin personalisht Eminemin. Pjesë nga mocioni për një urdhër mbrojtës janë paraqitur më poshtë.

“Mocioni i kundërshtarit për të detyruar depozitimin e Mathers është gjithashtu i parakohshëm dhe i pajustifikuar. Sepse, pavarësisht nga shprehja e Oposer-it se depozitimi do të ishte njëkohësisht i dyfishtë dhe tepër i rëndë, duke pasur parasysh njohuritë e kufizuara të Mathers për temat në fjalë. Aplikantët nuk kanë bërë asnjë përpjekje për të marrë zbulimin që ata kërkojnë nëpërmjet mjeteve më të përshtatshme dhe më pak të rënda.”

Lëvizja vazhdoi. “Opposer ka ofruar të prodhojë tre individë të tjerë me njohuri të barabarta dhe superiore ndaj Mathers për temat përkatëse. Megjithatë, pa bërë asnjë përpjekje për të vlerësuar nëse ata do të jenë në gjendje të marrin informacionin përkatës nga individët e përmendur, dhe duke mos marrë asnjë deponim deri më sot, aplikantët mbeten këmbëngulës për shkarkimin e Mathers, një vendimmarrës i nivelit të lartë dhe i larguar.”

Real Housewives of Potomac Sezoni 8 rikthehet më 7 janar në orën 8/7c.