Eminem jep përgjigje ndaj mocionit ligjor të Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon

Klea

Eminem jep përgjigje ndaj mocionit ligjor të Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon

Nuk e kisha menduar kurrë se do të shkruaja për Eminem në lidhje me Gizelle Bryant ose Robyn Dixon, por ja ku jemi. Marshall Mathers ka disa ndjenja për podcast-in e yjeve të Real Housewives of Potomac dhe ato ndjenja nuk janë … jo të mira.

Ndërsa emri i shfaqjes së Green Eyed Bandits është Reasonably Shady, Eminem jeton në frikën e përditshme se njerëzit do ta lidhin atë me emrin e tij Slim Shady. Unë nuk do ta kisha arritur atë lidhje, por gjithashtu nuk jam një njeri i shqetësuar për njerëzit që besojnë se jam i lidhur me shokun e dhomës së Juan Dixon. Po zhvillohet një dramë ligjore dhe Emi është gati ta humbasë atë (ju mirëpresim). Radari ka detajet.

Emri im është … jo Arsyeshëm Shady

Robyn dhe Giz donin që Eminem të shfaqej dhe të rrëzohej në gjykatë. Marshall tha jo faleminderit zonjë dhe në vend të tij ofroi dikë në ekipin e tij. Kjo ishte në thelb përgjigja e tij ndaj mocionit të zonjave RHOP që kërkonin Zyrën e Patentave dhe Markave të Shteteve të Bashkuara [USPTO] detyroje Emin të ulet nën betim.

Në fillim të vitit 2023, Eminem nuk ishte i interesuar për emrin e podcast-it të Robyn dhe Gizelle. Ai paraqiti një kundërshtim ndaj një aplikacioni për markë tregtare që ata paraqitën për Reasonably Shady. Podkasti ka ekzistuar dhe funksionon për më shumë se një vit, por zoti Mathers mendon se emri është shumë i afërt me Slim Shady ose Shady. Ai zotëron një markë tregtare për të dy emrat dhe nuk dëshiron që marka e tij të shkelet nga njerëzit Bravo.

Për më tepër, ekipi i Emit mendon se ata në natyrë mund të mendojnë se ai është një dashnor i fshehtë i televizionit të realitetit të pascript dhe miraton podcast-in e tyre. “[Robyn & Gizelle’s] shënoni ARSYESHME SHADY, thjesht duket dhe tingëllon si SHADY. Dhe sugjeron që përfaqëson shërbimet e Mathers,” sipas avokatit të Eminem.

ARSYESHME SHADY ngjan aq me shenjën e kundërshtarit SLIM SHADY, SHADY dhe markën SHADY LIMITED për sa i përket pamjes, zërit dhe përshtypjes komerciale sa të jetë e mundshme, kur aplikohet për [Robyn & Gizelle’s] mallra, për të shkaktuar pështjellim e gabim dhe për të mashtruar”.

Gizelle dhe Robyn thonë se nuk është aq e thellë dhe njerëzit nuk po i lidhin dy emrat së bashku. Gjë që ata ndoshta nuk ishin derisa Eminem e solli atë.

Merrni Palin, ai di më shumë

Kampi i interpretuesit tha se ai nuk mund të shqetësohet me paraqitjen në gjykatë sepse është shumë i zënë. Por mesa duket Paul Rosenberg ka gjithë kohën në botë për të bërë një paraqitje. Paul është menaxheri i Emit dhe me sa duket di më shumë për logjistikën e markave tregtare sesa Eminem.

Kjo nuk u pëlqeu Robyn dhe Gizelle. “Një pohim i zotit Mathers që është shumë i zënë nuk do të jetë i mjaftueshëm për të shmangur nevojën për t’u ulur për një depozitim,” u përgjigj avokati i tyre. “Si [Robyn and Gizelle]të dy të famshëm në të drejtën e tyre, kanë ofruar mirësjelljen e ulur për depozitim për [Eminem]nuk është tepër e rëndë për [Eminem] të shprehë të njëjtën mirësjellje për detyrimin e tij.”

Ashtu si një ndeshje tenisi, skuadra e Emit ia ktheu me lob Paulit. “Rosenberg ka punuar me Mathers në lidhje me karrierën e tij vazhdimisht që nga viti 1997. [And] shumë përpara se albumi i tij i suksesshëm “The Slim Shady LP” të dilte për herë të parë në vitin 1999,” thuhej në lëvizje.

Ai vazhdoi: “Ndërsa [Eminem] është pronari dhe nënshkruesi i listuar i regjistrimeve të pretenduara të markave tregtare, [Eminem] hiqet nga aktivitetet e përditshme dhe detajet që përfshijnë përdorimin dhe promovimin e markave SHADY të Mathers.”

Ky rast mbetet në proces.

Real Housewives of Potomac Sezoni 8 rikthehet më 7 janar në orën 8/7c.