Gizelle Bryant

Klea

Eminem dorëzon urdhrin mbrojtës kundër Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon

Eminem dorëzon urdhrin mbrojtës kundër Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon

Eminemartisti ikonë i repit, së fundmi është përfshirë në një mosmarrëveshje ligjore me të Amvise të vërteta të Potomac yjet Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon mbi markën tregtare të podcast-it të tyre, Arsyeshëm Shady. Reperi, i lindur në Marshall Mathers, ka kundërshtuar në mënyrë aktive përpjekjet e tyre për të shënuar emrin e podcast-it, duke përmendur shqetësimet për ngjashmërinë e tij me markën e tij Shady.

Eminem

Siç është raportuar, Amvise të vërteta të Potomac yjet po qëndrojnë të vendosur në mbajtjen e emrit të podcast-it të tyre, “Me hije të arsyeshme”, përkundër kontestit të vazhdueshëm ligjor me Eminem.

Në shkurt, reperi u përpoq të mbyllte ligjërisht aplikacionin e markës tregtare të dyshes Bravo, duke përmendur “konfuzionin” e mundshëm publik midis “konfuzionit” të ardhshëmMe hije të arsyeshme” linjën e mallrave dhe markën e tij, Slim Shady. Ai vuri në dukje se kishte përdorur emërtimin “Slim Shady” dhe “Shady” që nga viti 1996 dhe kishte shpenzuar kohë, para dhe përpjekje për të promovuar emrin dhe markën. Ai gjithashtu zotëron markën tregtare si për mallrat ashtu edhe për muzikën e tij.

Gizelle Bryant

Eminem, emri i të cilit është Marshall Mathers, pohoi gjithashtu se marka e tij do të “dëmtohet”, nëse marka tregtare do të lëshohej. Ai përmendi “konfuzionin e mundshëm në tregti që rezulton në dëme dhe lëndime”.

Në zhvillimin e fundit, Eminem paraqiti një përgjigje për Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon’s mocionin për të detyruar depozitimin e tij në këtë çështje. Dokumentet, të marra nga AllHipHop, detajojnë e Eminemit refuzimi për të marrë pjesë në depozitim, me ekipin e tij ligjor që argumenton parregullsitë procedurale dhe vë në dyshim domosdoshmërinë e përfshirjes së tij personale.

Eminem

e Eminemit avokati, në një dosje të datës 15 dhjetor, argumentoi se mocioni për të detyruar depozitimin e tij ishte i parakohshëm dhe i papërshtatshëm. Këtë e theksoi avokati Gizelle dhe Robin nuk kishte shërbyer ende Eminem me një njoftim depozitimi, një hap i domosdoshëm përpara se t’i kërkohet Bordit të detyrojë një depozitim. Më tej ata pohuan se e Eminemit depozitimi do të ishte i tepërt dhe tepër i rëndë duke pasur parasysh njohuritë e tij të kufizuara për çështjet në fjalë dhe disponueshmërinë e të tjerëve me informacion më të rëndësishëm.

Gizelle Bryant

Në përgjigjen ligjore theksohej gjithashtu se Eminem kishte sugjeruar tre individë, duke përfshirë menaxherin e tij Paul Rosenberg, të cilët posedojnë informacione më të rëndësishme dhe janë më të përshtatshëm për t’iu përgjigjur pyetjeve në lidhje me Me hije markë tregtare. e Eminemit ekipi pohoi se Gizelle dhe Robin gabuan në ndjekjen e depozitimit të tij pa u përpjekur më parë të mblidhnin informacionin e kërkuar nga këto burime të tjera të sugjeruara.

Eminem

Në dosjen e avokatit thuhej:

“Opposer ka ofruar të prodhojë tre individë të tjerë me njohuri të barabarta dhe superiore ndaj Mathers për temat përkatëse. Megjithatë, pa bërë asnjë përpjekje për të vlerësuar nëse ata do të jenë në gjendje të marrin informacionin përkatës nga individët e përmendur, dhe duke mos marrë asnjë deponim deri më sot, aplikantët mbeten këmbëngulës për shkarkimin e Mathers, një vendimmarrës i nivelit të lartë dhe i larguar. Prandaj, mocioni i aplikantëve për të detyruar duhet të refuzohet dhe … Kundërshtari i kërkon këtij Bordi të lëshojë një urdhër mbrojtës që parandalon depozitimin e Marshall Mathers III.”

Gizelle Bryant

e Eminemit kundërshtim ndaj Gizelle dhe të Robinit aplikimi për markë tregtare për “Me hije të arsyeshme” buron nga besimi i tij se emri është shumë i lidhur me të mirënjohurin e tij Me hije markë. Gizelle dhe Robinnga ana e tyre, kanë mohuar çdo potencial për konfuzion midis dy markave tregtare.

Mia Thornton

Beteja e vazhdueshme ligjore paraqet një përplasje të rëndësishme midis sferës së muzikës dhe televizionit realitet, pasi të dyja palët qëndrojnë të patundura në pozicionet e tyre në lidhje me çështjen e markës tregtare.