Emily Simpson vë në dyshim urrejtjen e Ariana Madix ndaj Schwartz-it

Klea

Emily Simpson vë në dyshim urrejtjen e Ariana Madix ndaj Schwartz-it

Emily Simpson ka disa mendime për Ariana Madix dhe Tom Schwartz, por në këtë pikë, kush nuk e bën? Me premierën e sezonit 11 të Vanderpump Rules, të gjithë duhet të marrin dy centët e tyre.

Që në momentin kur shpërtheu Scandoval, fansat e VPR patën dyshimet e tyre. Shikuesit e dinë se ka disa elementë të orkestrimin në TV realitet, kështu që ata nuk mund të mos pyesnin nëse afera e Tom Sandoval dhe ngjarjet pasuese ishin ideuar nga Bravo.

Në një episod të fundit të podcast-it të saj të ri spinoff, Popping Off, Teddi Mellencamp diskutoi mundësinë e një ndarjeje të organizuar dhe të tejmbushur mes Arianës dhe Tomit. Emily, shoqëruesja e Popping Off, kishte mendime të tjera për këtë çështje.

Teddi dyshon se Tom dhe Ariana ishin “kontrolluar” përpara ndarjes

Teddi pyeti: “Çfarë mendoni për ecjen shumë shpejt të gjithë kësaj? Dhe a e meritonte Schwartz atë tekst?” Përpara se Emily të mund të përgjigjej, Teddi shtoi: “Unë gjithashtu pyes veten se sa kohë … si Ariana dhe Tom ishin plotësisht të përjashtuar nga kjo marrëdhënie.”

Emily u përgjigj: “Mirë, por nëse të dy ishin kaq plotësisht të kontrolluar, atëherë pse kaq shumë urrejtje? Si, veçanërisht ndaj pantallonave të shkurtra.” Teddi qeshi dhe pyeti: “Të shkurtra apo Schwartz?” dhe Emily dyfishoi shqiptimin e gabuar të saj për bit.

Teddi vazhdoi më pas, “Unë mendoj se tashmë kishte probleme që ata po përpiqeshin t’i fshihnin nga kamerat për një kohë shumë të gjatë. Është vetëm supozimi im.”

Emily pyeti: “Po thoni se ata thjesht e fshinë atë, e fshehën, kështu që e bën të duket sikur ka ardhur nga askund?” Për gjithçka që dimë, Teddi mund të ketë të drejtë. Ndoshta Ariana dhe Tom ishin gati të ndaheshin edhe para Skandovalit.

Sigurisht, Emily ka gjithashtu një pikë. Megjithatë, zemërimi nga ana e Arianës duket tepër real. Nëse gjithçka që Ariana ka bërë deri në këtë pikë – për Sandy dhe Schwartz – ka qenë e gjitha një akt? Atëherë ajo e meritoi që Emmy VPR humbi.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.