Emily Simpson pret që Shannon Beador të kthehet në amvise të vërteta të Orange County

Klea

Emily Simpson pret që Shannon Beador të kthehet në amvise të vërteta të Orange County

Amvise të vërteta të Orange County ka pasur një sezon të mirë dhe zonjat e kanë kaluar atë. Ndërsa shikuesit nuk kanë parë shumë momente të dobishme në kamera, ishte pas filmimit kur pështymja goditi vërtet fansin.

Më 16 shtator 2023, Shannon Beador u arrestua për një BDI të goditur dhe të vrapuar. Ishte rastësisht e njëjta datë me përvjetorin e martesës së saj me ish-David Beador. Tani Shannon po rikuperohet dhe po peshon opsionet e saj. Ajo është duke konsideruar rehabilitimin në spital ose jashtë pacient dhe fansat po pyesin nëse Shannon do të kthehet për sezonin 18. Sipas bashkë-yll Emily Simpson, një nga opsionet e Shannon-it është të mos marrësh një pauzë. I Dërguari i ka detajet.

Emily thotë se një mos-shfaqje RHOC nuk është në kartat për Shannon

“Ndjehem sikur shfaqja është Shannon, mendoj se Shannon ka nevojë për shfaqjen. Unë nuk e shoh atë duke bërë një përpjekje aktive [to] largohu, “tha Emily. Por është Shfaqja e Shannon? Ajo sigurisht ka qenë bujare në ndarjen e trazirave të saj ndër vite. Gjithashtu, paaftësia e saj për të pranuar më parë një marrëdhënie shqetësuese me alkoolin e bën njeriun të besojë se procesi i saj i vendimmarrjes është i dyshimtë. Dhe fakti është se fansat kanë qenë të shqetësuar për Shannon për një kohë të gjatë.

Thënë kështu, mund të mos i takon Shanit të kthehet. Mund të jetë shumë mirë koha që Bravo të ndërhyjë. “Nuk e di nëse kjo është diçka ku Bravo thotë, ‘Hej shiko, mund të të duhet një pushim. Ndoshta duhet të largoheni, duhet të rregulloni shëndetin tuaj’”, shtoi Emily. “Unë mendoj se gjithçka që është më e mira për Shannon është ajo që ajo duhet të bëjë.”

Pas përplasjes së Shannon-it me pak beton, shkurre dhe timonin e saj – Emily tregoi se ka qenë në kontakt. “Kemi pasur disa mesazhe të shkurtra. I urova asaj mirë. I thashë se po mendoja për të. Nëse ajo kishte nevojë për ndonjë gjë, unë do të bëja gjithçka që ajo kishte nevojë.”

Ndërsa të gjithë duan që Shannon të marrë ndihmën që i nevojitet dhe të vazhdojë produktivisht, Emily vë në dukje ashpërsinë e drejtimit të makinës në gjendje të dehur. “Nuk është se mund të dalësh nga kjo. Ju duhet të merrni përgjegjësi dhe përgjegjësi për të. Duhet të bëni disa ndryshime në jetën tuaj për të ecur përpara.”

Real Housewives of Orange County transmetohet të mërkurën në orën 20:00 në Bravo.