Emily Simpson parashikon se Shannon Beador do të 'dalë jashtë kontrollit' nëse Alexis Bellino kthehet në RHOC

Klea

Emily Simpson parashikon se Shannon Beador do të ‘dalë jashtë kontrollit’ nëse Alexis Bellino kthehet në RHOC

Emily Simpson po bën parashikime për Shannon Beador por pyes veten se çfarë sheh ajo në topin kristal për veten e saj. Amvise të vërteta të Orange County kontratat po mbyllen dhe vetëm tre zonja në kast kanë marrë një vijë me pika për të nënshkruar. Taylor Armstrong është jashtë dhe një shap mund të jetë në kafazin e goditjes.

Alexis Bellino ka qenë në lajme pasi u pa me ish-shoqen e Shannon-it që pinte alkool. Pas arrestimit të madh të Shannon-it në BDI në shtator, burimet thanë se para se ajo të vraponte në një shtëpi, ajo ishte duke folur për Alexis. Për shkak se Bravo vesh çizme të çrregullta, Lex-it mund t’i kthejë ngjyrën portokalli – por sipas Emily-t, kjo do ta çonte Shannon-in në spirale. Faqja Gjashtë ka lugën.

Shannon në spirale … përsëri

Emily nuk ka asnjë shqetësim për kthimin e Alexis në RHOC, por Emily mund të mos jetë aty vetë… Ajo beson se një rikthim i Bellinos do ta dërgonte Shannon direkt në pozicionin e fetusit. “Dua ta shoh atë! Ky është një TV i mirë, “tha Emily. Disi ironike sepse ne kemi pritur për “TV të mirë” nga Emily për rreth pesë vjet.

Ajo shtoi, “Më falni, por sillni Alexisin dhe lëreni Shannon të dalë jashtë kontrollit.” Çfarë gjëje interesante të thuash për mikun dhe bashkëylltarin e dikujt. Thënë kështu, a nuk e kemi parë Shannon “të dalë jashtë kontrollit” që kur ajo u bashkua me shfaqjen? A nuk ishte i mjaftueshëm arrestimi i saj i BDI-së për Emily-n?

Me sa duket, Emily dhe Alexis janë të ftohtë me njëri-tjetrin në natyrë, kështu që ata kanë një marrëdhënie të mëparshme. “Unë dhe Alexis jemi miq prej vitesh. Unë e dua Alexisin,” vuri në dukje ajo. Em ndihet “mirë” me një rikthim të mundshëm të Alexis dhe shtoi, “Unë mendoj se do të ishte mirë.”

Ndërsa Lex është kryesisht duke u varur për shkak të nxitjes specifike të Shannon, Emily nuk mendon se në të vërtetë po lidhet me John Janssen. “Së pari, nuk mendoj se Alexis do të zgjidhte ta ndiqte këtë. Alexis është shumë më i zgjuar se kaq.” Nuk jam i sigurt se sa miqësorë janë këta të dy, sepse Alexis tashmë e ka pranuar publikisht se po njihet me John.

Emily vazhdoi: “Dhe së dyti, nëse ajo do të zgjidhte këtë, unë do të thosha: ‘Çfarë f-k po mendoni? Je budallaqe?’” thotë gruaja e martuar me një burrë që sillej sikur nuk e duronte dot për dy sezonet e tij të para në emision.

Shannon është pozicionuar në spirale

Ajo gjithashtu konfirmoi se Shannon nuk po i merr shumë mirë lajmet e John dhe Alexis. “Dëgjova se Shannon kishte humbur mendjen dhe po rrotullohej, kështu që nuk e di. Për mua, mendoj se ishte thjesht një takim i rastësishëm. Jo sikur janë duke u takuar dhe kanë shkuar atje bashkë.” Em gjithashtu thotë se Shannon ka mënyrën e saj të veçantë për të parë ngjarjet e jetës.

“Shumë gjëra që Shannon bën dhe mendon dhe njerëzit që nuk i pëlqejnë nuk kanë kuptim për mua. Nuk kuptoj shumë për Shannon. Kështu që nuk e di. Thjesht mendoj se bashkimi i saj dhe Alexis do të ishte një televizor i mrekullueshëm. Unë dua ta shikoj atë. Dikush të më regjistrojë për këtë!”

Në këtë kohë, Emily nuk e di nëse do ta shikojë këtë televizor të mrekullueshëm nga ana e majtë e Shannon ose nga divani i saj. Emily dhe Gina Kirschenheiter janë ende aktualisht në listën e pritjes për kontratat RHOC.