Emily Simpson mendon se Shannon Beador 'meriton më shumë' se John Janssen

Klea

Emily Simpson mendon se Shannon Beador ‘meriton më shumë’ se John Janssen

Edhe pse Real Housewives of Orange County yll Shannon Beador e ka ndaluar rreptësisht çdo muhabet rreth saj dhe e John Janssen marrëdhënie, shoku i filmit Emily Simpson nuk ka turpëruar të shprehë shqetësimet e saj.

Disa gjëra në lidhje me romancën e Shannon dhe John i shqetësonin zonjat e OC, edhe para se të ndaheshin. Kur John i dha fund lidhjes në nëntor 2022, Shannon pretendoi se ajo ishte “e verbër”.

Por shumë nga anëtarët e kastit të RHOC-së e panë ndarjen që po vinte si një tren që po lëviz nëpër shina. Emily beson veçanërisht se Shannon meriton më mirë se John.

Shannon dhe John janë ende “duke qëndruar jashtë”

Më 6 shtator, Emily dhe bashkë-ylli Gina Kirschenheiter ishin të ftuar në Watch What Happens Live të Andy Cohen. Një telefonues e pyeti Emily-n: “Meqenëse ju keni shprehur gjithmonë shqetësim për Shannon, çfarë mendoni për faktin që ajo dhe John Janssen janë ende duke qëndruar jashtë, pavarësisht ndarjes së tyre publike?”

Përpara se ajo të përgjigjej, Andy u fut me komentin: “Epo, Emily ka një teori të madhe.” Le ta dëgjojmë atëherë, Em.

“Nuk e di nëse janë bashkë apo jo”, u përgjigj Emily. “Unë sinqerisht i uroj më të mirën Shannon-it, por nuk e di nëse John Janssen është më i miri. Mendoj se ajo meriton më shumë.”

Teoria e Emily

Gjatë një loje të “E vërteta ose Emily ha një kastravec”, Andi e pyeti Emily: “Cili mendoni se ishte flamuri më i madh i kuq në marrëdhënien e Shannon dhe John?”

“Oh, Zoti im, ka kaq shumë!” U përgjigj Emili. “Ata ndahen gjatë gjithë kohës.”

Gina ofroi “faktin që ata nuk janë bashkë” si a i madh flamurin e kuq, të cilit Emily iu përgjigj: “Jo, por unë mendoj se ata janë së bashku.”

“Oh, ata janë sot?” Gina u tall.

“Unë mendoj kështu,” tha Emily.

Kur Andi pyeti nëse Shannon dhe John janë vërtet bashkë, Emily tha: “Unë mendoj kështu.”

“Dhe ata po shtiren se nuk janë bashkë që të mos kenë nxehtësi?” Pyeti Andi.

“Nuk e di, ndoshta,” ngriti supet Emily. Por kur Andi iu kundërpërgjigj: “Epo, duket sikur ti e di”, ajo luajti e turpshme.

“Unë do të ha disa tranguj të tjerë,” tha ajo, duke iu shmangur pyetjes së Andit.

Pra, pavarësisht pretendimeve se John nuk qëndron kurrë te Shannon, Shannon nuk i lejohet të qëndrojë tek John, ai e turpëron atë dhe ajo thuhet se paguan për gjithçka, Shannon ende mendon se ata janë çifti perfekt. Sa keq që Gjoni nuk duket se ndihet njësoj.

Real Housewives of Orange County transmetohet të mërkurën në 8/7c në Bravo.