Emily Simpson godet "frikacak" Ryan Boyajian

Klea

Emily Simpson godet “frikacak” Ryan Boyajian

Në një shfaqje të quajtur The Real Housewives of Orange County, dikush do të priste që fokusi të ishte tek Housewives. Por ndonjëherë, burrat rrëshqasin nëpër të çara. Në sezonin 17 të RHOC, Gjyqtari Tamra u sigurua që Ryan Bojajian rrëshqiti. Ryan dhe e dashura e tij, Jennifer Pedranti, ishin objekt i talljes së Tamrës, pavarësisht miqësisë së tyre të dikurshme.

Gjatë pjesës 1 të ribashkimit të RHOC, Tamra dhe Jennifer bënë një armëpushim të përkohshëm në lidhje me Ryan. Më pas, në përfundimin e Pjesës 2, Tamra pretendoi se do ta njihte më mirë Ryan dhe nuk do të vinte pas Jenn-it vitin e ardhshëm. Por para gjithë kësaj, vitrioli ishte i vërtetë. Ryan dhe Jenn hynë në Instagram disa herë për të bindur të gjitha lojërat fyese të Tamra.

Jenn dhe Ryan shpjeguan se ky i fundit nuk mori pjesë në ribashkim, sepse një burrë që bërtet dhe debaton me një grua nuk duket kurrë mirë. Por kohët e fundit, Emily Simpson foli për zgjedhjen e Ryan për të qëndruar larg.

Emily kritikon mundësinë e humbur të Ryan

Emily shkoi në Two Ts In A Pod dhe diskutoi të gjitha gjërat RHOC, duke përfshirë zgjedhjen e Ryan për të kapërcyer ribashkimin. Emily tha, “Ryanit iu dha mundësia të shkonte në ribashkim dhe të fliste dhe të tregonte anën e tij të historisë, ai mund të përballej me Tamrën. Ai mund të kishte bërë të gjitha bisedat që donte.”

Ajo vazhdoi, “Nëse ajo po gënjen për diçka, ai mund ta vinte në dukje. Ai mund të mbrohej, çfarëdo. Por ai zgjodhi të mos shkonte në ribashkim. Pra, kur zgjedh të mos shkosh në ribashkim, por më pas futesh në Instagram dhe i shkruan të gjitha këto gjëra për dikë, nuk ndodh – mua, thjesht më duket sikur po tregohesh frikacak.”

Më parë, Ryan kishte deklaruar se nëse bashkëshortët dhe të dashurit e tjerë do të ishin ftuar në ribashkim, edhe ai do të kishte qenë atje. Por opsioni për të vazhduar më vete i dukej i frikshëm. Ai dhe Jenn kishin frikë se ribashkimi nuk do të ishte një platformë për të vërtetën siç e panë ata. Duke e njohur Tamrën, shqetësime të tilla duken të vlefshme.