Emily Simpson është penduar për dramën me Heather Dubrow

Klea

Emily Simpson është penduar për dramën me Heather Dubrow

Të gjesh pozicionin tënd në një shfaqje si Real Housewives mund të jetë e vështirë, por Emily Simpson ka goditur hapin e saj. Iu deshën vetëm pesë vjet Amvisat e vërteta të Orange County.

Në sezonin 17, të cilin shumë fansa e përshkruajnë si më të mirën e saj, Emily tha se ndjente se tregonte më shumë nga vetja në 360 gradë, si një version i vërtetë i vetvetes, në krahasim me një personazh të sheshtë 2D. Dhe nëse fillimisht kishte frikë të hidhej në ujin e turbullt të Amvisave, sigurisht që nuk është më.

Këtë vit, Emily e ka sfiduar shpesh gruan e tij shtëpiake Heather Dubrow deri te rezultate të përziera. Pika e vlimit erdhi në një udhëtim në Meksikë, kur Heather ndjeu se po “mbytej” nga gratë e tjera. Duke parë tani, Emily pranoi në ET se i vjen keq për mënyrën sesi e trajtoi Heather gjatë atyre pushimeve dhe sezonit në përgjithësi.

Shumë në të për ta parë atë

“Në atë kohë, kur jeni në të, ju jeni vizion tunel,” tha Emily. “Ju nuk e shihni realisht se çfarë po ndodh dhe do të reagoni në moment. Por më vonë, ju jeni si, po, e dini çfarë? Do të doja të kisha bërë një hap prapa dhe të kisha biseda më të arsyeshme me të. Do të doja të kisha qenë më shumë mik në atë moment.”

Argumenti ishte rreth grave që besonin se Heather u përpoq të kontrollonte shumë narrativën. Në fund të saj, Heather ndjeu se ajo po kritikohej vazhdimisht, pavarësisht se çfarë bënte.

Emily pohon se “mentaliteti i grupit të ujqërve” e goditi atë dhe ajo ishte e frustruar dhe e la zhgënjimin ta merrte më mirë. “Do të doja ta kisha sjellë përsëri, ta hiqja dhe të mendoja, do të flasim për këtë më vonë, sepse ajo po merr shumë tani.”

Pjesa më e madhe e pakënaqësisë filloi në BravoCon 2022 kur shpërtheu zemërimi për etiketimin e RHOC si “humbës”. Ky pakënaqësi shpërtheu gjatë udhëtimit të aktorëve në Meksikë. Mbetet e paqartë nëse fjala erdhi nga Heather, Tamra Judge apo Shannon Beador. Dhe fjala e shkaktoi Emily-n sepse solli emocione të së kaluarës.

Dhe këtë herë, emocioni kryesor ishte zemërimi. Megjithëse Heather përfundimisht pranoi se përdorte termin, por ajo betohet se nuk i referohej të gjithëve. Por Emily nuk e bleu atë. Pra, treni i urrejtjes vazhdoi, me Heather që përfundimisht u kundërpërgjigj dhe pretendoi se ajo i urrente gratë në mënyrë të përsëritur.

“Mendoj se ajo u ndje e sulmuar nga të gjithë menjëherë, dhe kështu ndihem keq. Unë jam i sigurt se ajo na urrente, “tha Emily.

Dramë jashtë kamerës

Emily gjithashtu sqaroi se shikuesit nuk mund t’i shohin të gjitha në ekran dhe se pjesa më e madhe e konfliktit me Heather ndodhi për gjëra që nuk ishin në kamera. Në retrospektivë, ajo do të donte që ajo të ishte marrë me të më herët në vend që ta linte të frynte, por ajo anije ka lundruar. Një pjesë e konfliktit supozohet se ka të bëjë me seancat e thashethemeve të Heather rreth marrëdhënies së Shannon me John Janssen që ndodhën kur kamera nuk po rrotullohej.

Emily pohoi se Heather është shumë e zgjuar dhe mund të llogaritet me atë që prezanton në kamera. Në të kundërt, Emily ndjen se është më llafazane në kamera dhe përfundon duke thënë gjithçka që ka në mendje dhe duke u marrë me pasojat më vonë. Tani, gati një vit i larguar nga xhirimet, Emily kupton se Heather është shumë më e ndjeshme nga sa mendonte, dhe kjo është ajo që çoi në një “stinë të gabuar” në miqësinë e tyre.

Për shikuesit, gjithçka do të vijë në krye në finalen e sezonit, i cili i gjen gratë të mbledhura për një festë të fundit me temë cirku.

Sa për Heather dhe Emily tani, Emily tregoi se ajo dhe Heather u larguan nga regjistrimi në një vend më të mirë se sa ishin gjatë sezonit. “E pashë Heatherin pasi filmuam”, vazhdoi ajo. “Ajo kishte një festë ditëlindjeje dhe unë isha i vetmi nga kasti që shkova. Kështu që ndihem sikur jam shfaqur për të dhe i kam treguar se jam vërtet shoqja e saj.”

Real Housewives of Orange County vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.