Elena Dubaich fiton më shumë për vetëm fansat sesa shfaqjen

Klea

Elena Dubaich fiton më shumë për vetëm fansat sesa shfaqjen

Elena Dubaich e di se si të bëjë një dollar të mirë, dhe kjo nuk është falë Poshtë Deck Mesdheut. Sigurisht, shfaqja ndoshta i jep asaj një pagë të mirë. Megjithatë, Elena zbuloi se ajo bën gjithnjë e më shumë duke bërë OnlyFans.

Fansat e Below Deck Med e njohin Elenën që nga koha e saj në shfaqje në sezonin 7. Zierja nuk do të kthehej për sezonin 8, por ishte e lumtur të hynte në bord tani për sezonin 9. Por nëse deklaratat e saj për OF janë të vërteta, ajo mund të mos madje kanë pasur nevojë.

Elena ushqehet me OnlyFans, Joe dhe Bri

Në paraqitjen e saj më të fundit në Watch What Happens Live, Elena foli për nxitimin e saj anësor. Andy Cohen lexoi një pyetje fansash, duke pyetur: “[Are you] duke bërë ende OnlyFans, dhe a ju ka bërë më shumë para sesa të punoni në jahte? Elena u përgjigj sinqerisht: “Po dhe po”. Ajo shtoi: “Është shumë joshëse, e zjarrtë, seksi – por asgjë vulgare. Shumë klas.”

Ndërsa shumë e drejtojnë hundën ndaj punonjësve të seksit, ky dënim shpesh është i gabuar. Nëse njerëzit kanë problem me punën e seksit, ndoshta duhet të fajësojnë konsumatorët që e bëjnë të mundur. Të gjithë po përpiqen t’ia dalin mbanë, veçanërisht në ekonominë e përzier amerikane. Nëse Elena ka një koncert që paguan më shumë se edhe TV në rrjet, pse të mos e marrë? Në fund të fundit, Elena nuk është aspak Bravolebi i parë që i bashkohet platformës. Fama është e përkohshme. Duhet të hysh sa të mundesh.

Një tjetër pyetje e fansave e pyeti Elenën nëse mendonte se ishte e padrejtë që Joe Bradley të flirtonte me të dhe Bri Muller. “Njëqind për qind, po,” u përgjigj Elena. “Vetëm duke e parë atë si, duke bërë këtë lojë me top ping-pongu mes saj dhe meje; Nuk isha në dijeni që ai po bënte një gjë të tillë. Pra, kjo ishte tashmë e mjaftueshme që unë të … tërhiqesha.”

Below Deck Mediterranean vazhdon të hënën në 9/8c në Bravo.