Elena Dubaich e Below Deck Med bllokoi Bri Muller në Instagram

Klea

Elena Dubaich e Below Deck Med bllokoi Bri Muller në Instagram

Ndër Poshtë Deck Mesdheut Pjesët më të lëngshme të dramës së sezonit 9 është marrëdhënia midis Elena Dubaich dhe Bri Muller. Si zierje e dytë, Elena e bëri të qartë përvojën e saj të kartës, edhe në sezonin e shtatë të Below Deck Med.

Bri, nga ana tjetër, i mungonte mjaft njohuri. Ellie na tha se “mungesa e përvojës së Bri ishte jashtëzakonisht e dukshme.” Ajo pranoi se Bri kishte punuar vetëm në anije për dy vjet, dhe në përgjithësi në anije më të vogla.

Për fat të keq, gjërat nuk ishin të gjitha të qetë për mentorin dhe të mentoruarin, pasi Joe Bradley do të vinte mes tyre. Dhe cilado qoftë arsyeja – Joe, përvoja, zhgënjimi – Ellie me sa duket u largua me një shije të keqe në gojë mbi Bri.

Drama Below Deck Med: Bri qesh me “gjinjtë e rremë” të Elenës, por i jep meritat aty ku duhet

Së fundmi, Bri u shfaq në Watch What Happens Live. Ndërsa ishte atje, Andy Cohen pyeti: “Cila është një mënyrë për të përmirësuar Ellie si një zierje e dytë?” Bri u përgjigj: “Unë do t’ia jap Ellit. Ajo më menaxhoi mikro në fillim, por kjo ishte ajo që më duhej në fillim.” Andy dukej se ishte dakord, duke thënë se Bri u përmirësua ndërsa episodet vazhdonin, duke fituar më shumë përvojë.

“Ndihmon të bësh diçka [in] një mënyrë se si personi sipër jush i pëlqen t’i bëjë gjërat, “tha Bri. Përsa i përket nëse Ellie së shpejti mund të bëhej një merak kryesor, Bri e mendoi për një moment. “Gjyqi me zjarr. Me siguri. Si, jepi asaj mundësinë.” Andy më pas i kërkoi Bri-së të vlerësonte “faqen e zjarrtë në Instagram” të Ellie-t në një shkallë nga “i turbulluar” në “hot, hot, hot”.

“Oh, mirë, jam i bllokuar nga kjo, kështu që nuk do ta bëja [know], “u përgjigj Bri me turp. Andy (me sa duket me shaka) pyeti nëse Bri ishte abonuar në Ellie’s OnlyFans, të cilës Bri i dha një të qartë, “Jo”. Bri më pas përplasi “gjinjtë e rremë” të Ellie, duke thënë se ishte e vetmja gjë që Ellie kishte që Bri nuk e bëri, kjo mund t’i pëlqente Joe.

Below Deck Mediterranean vazhdon të hënën në 9/8c në Bravo.