Ekuipazhet më të këqija poshtë kuvertës

Klea

Ekuipazhet më të këqija poshtë kuvertës

Herë pas here Poshtë kuvertës, një ekuipazh vjen në bord që ne e urrejmë. Edhe me 1-2 jahte të aftë brenda, këto kaste në tërësi ishin të pashikueshme. Pavarësisht nëse ata ishin luftarak, ose ata hodhën shumë topa, sezonet e tyre ishin të humbura. Nëse tashmë po imagjinoni një kast të tillë në mendjen tuaj, ndoshta është në këtë listë më poshtë, ku mund të gjenden ekipet më të këqija të Below Deck nga secili prej spin-off-eve të ndryshme në Bravo.

Për të vënë në dukje, meqenëse Below Deck Adventure kishte vetëm një sezon, ne po i japim një kalim këtij. E njëjta gjë për Below Deck Down Under, pasi të gjitha sezonet e udhëhequra nga Kapiteni Jason Chambers dhe Aesha Scott (deri më tani) kanë përfunduar mirë, pavarësisht nga numri më i vogël i anëtarëve problematikë të ekuipazhit brenda.

Sezoni 1 i jahteve me vela poshtë kuvertës

Kur ra shikimi i parë për Below Deck Sailing Yacht, ne ishim të emocionuar. Sin-off ngacmoi të njëjtën dramë me aksione të larta që gjendet në seritë e tjera Below Deck, por me komponentin e shtuar të xhirimeve në një jaht me vela gjithnjë e më shumë. Eksitimi ynë u zbeh shpejt ndërsa u transmetua ky sezon, pasi kjo ekuipazh nuk arriti të xhelozohej. Kjo e ktheu Sezonin 1 të BDSY në zhurmë në sfond, ku mbetet, i renditur në vendin e fundit për këtë seri.

Kapiteni Glenn Shephard drejtoi këtë ekuipazh të ri, i cili përbëhej nga Byron Hissey, Paget Berry, Adam Glick, Jenna MacGillivray, Madison Stalker, Georgia Grobler, Ciara Duggan dhe Parker McCown. Megjithatë, Parker dha dorëheqjen në gjysmë të këtij sezoni inaugurues dhe u zëvendësua shpejt nga Chris Miller. Në bord, një romancë toksike lulëzoi mes kuzhinierit Adam dhe shefit Stew Jenna. Po kështu, romanca e Ciara-s dhe Paget-it, e cila filloi vite më parë, u vu në provë nga tunduesja e këngëtares e quajtur Georgia.

Xhorxhia dinte një këngë dhe megjithëse e këndoi mirë, u bë e bezdisshme ta dëgjoje vazhdimisht. Ishte pothuajse sikur ajo po e përdorte këtë serial për të fituar tërheqje në një fushë krejtësisht të ndryshme karriere, për të cilën ne nuk mund ta urrejmë atë, por ajo u vjetërua shpejt. Ashtu si flirtet e saj me një burrë të marrë, dhe po, për këtë, Paget ishte po aq përgjegjës. Të gjithë këta skenarë zhgënjyes na tronditën, pasi ky ishte me të vërtetë një nga ekipet më të këqija të Below Deck.

Sezoni 5 i Mesdheut poshtë Deck

Nëse do të mund të përdornim vetëm një fjalë për të përshkruar ekuipazhin e Sezonit 5 të Below Deck Mediterranean, do të ishte “uf”. Këtu, Bosun Malia White dhe kapiteni Sandy Yawn na njohën me ligjin e kohës së malit, i cili pa Hannah Ferrier të pushuar nga puna. Kuptohet, Hannah duhet t’i kishte regjistruar medikamentet e saj me recetë përpara kartës së parë, por pushkatimi i saj ende ndihej thjesht si një gjarpër. Në mënyrë të ngjashme, pjesa tjetër e ekuipazhit ishte gjithashtu një miss, minus Chef Hindrigo “Kiko” Loran dhe Aesha, domethënë.

Ekuipazhi i sezonit 5 përbëhej nga kapiteni Sandy, Hannah, Malia, Aesha, Kiko (i cili më vonë u zëvendësua nga Tom Checketts), Lara Flumiani, Bugsy Drake, Jessica More, Peter Hunziker, Alex Radcliffe dhe Robert Westergaard. Brenda, Xhesika ishte e pasigurt në udhëtimin e saj me varkë me Robertin, gjë që e pa atë duke sulmuar Aeshën pasi një foto tregonte dorën e Aeshës që qëndronte mbi të pasmet e Robertit. Peter u pushua nga post-produksioni për sjelljen e tij në internet dhe Laura u bë shpejt një nga anëtarët më të këqij të ekuipazhit të Below Deck që kemi parë ndonjëherë.

Kur Tom, i dashuri i atëhershëm i Malisë, hyri në bord, skenat e tij ishin zhgënjyese, duke na bërë edhe më të zemëruar që kapiteni Sandy e kishte shkarkuar Kikon. Në tërësi, Sezoni 5 i Below Deck Mediterranean ishte një nga librat e historisë me pushkatimin e Hanës, por megjithatë, ky është një libër që ne nuk dëshirojmë ta lexojmë më kurrë. Tani vetëm mund ta etiketojmë këtë ekip të Below Deck si një nga më të këqijtë.

Sezoni 7 poshtë Deck

Sezoni i 7-të i Below Deck shënoi fundin e garës së Chief Stew Kate Chastain në këtë serial. Mjerisht, sezoni i saj i fundit e pa atë në çift me anëtarë të tmerrshëm të ekuipazhit. Megjithëse ekipi i saj i brendshëm ishte solid, burrat që përbënin ekipin e jashtëm ishin të gjithë të këqij. Ashtu si kuzhinieri.

Kapiteni Lee Rosbach drejtoi nga kasa e rrotës. Ekipi i brendshëm ishte Kate, Simone Mashile dhe Courtney Skippon. Në galeri, duke thithur shpirtin e këtij sezoni, ishte shefi i kuzhinës Kevin Dobson. Dy femrat në ekipin e kuvertës, Abbi Murphy, e zëvendësuar më vonë nga Rhylee Gerber, ishin kryesisht mirë.

Abbi u largua për të kaluar kohë me të dashurin e saj, me të cilin u martua, kështu që të paktën kjo funksionoi. Zëvendësuesi i saj Rhylee hyri dhe menjëherë filloi të thërriste sjelljet e burrave, gjë që nuk u prit mirë. Kuptohet, lindja e Rhylee nuk është e mirë, por homologët e saj meshkuj ishin Brü Crew nga ferri, kështu që ne i kuptuam zhgënjimet e saj. Më pas, Rhylee e gjeti veten në dalje, por ajo u lidh me ekipin e brendshëm, të cilin ne e donim.

Ashton Pienaar udhëhoqi Brian de Saint Pern dhe Tanner Sterback në kuvertë. Kur Ryhlee u bashkua, Ashton, i cili kishte punuar me të në të kaluarën, ishte i mërzitur. Prandaj, ai përdori renditjen e tij në Bosun për të caktuar Rhylee në detyra të rënda. Ai gjithashtu krijoi një mjedis pune armiqësor duke folur keq për të me Brian dhe Tanner.

Sa për shembuj, kur Kevin po ua përgjëronte burrave Rhylee-n, Ashton e pyeti: “A e ke qëlluar me d***?” Ashton gjithashtu goditi një dritare kur ishte i zemëruar me Kate, ndërsa Kevin goditi rërën në fytyrën e Kate. Në përgjithësi, burrat mizogjenë në Sezonin 7 të Below Deck përbënin ekuipazhin absolut më të keq që kemi parë ndonjëherë.