Annemarie Wiley

Klea

Ekspozohet Saga zemërthyese e Adoptimit të Yllit të ‘RHOBH’ Annemarie Wiley… Kjo shpjegon shumë!

Ekspozohet Saga zemërthyese e Adoptimit të Yllit të ‘RHOBH’ Annemarie Wiley… Kjo shpjegon shumë!

Annemarie Wiley diskutoi sinqerisht udhëtimin e saj të birësimit, pas një momenti të çlirimit emocional në lidhje me nënën e saj biologjike gjatë episodi i 7 shkurtit të Amvisat e vërteta të Beverly Hills.

Annemarie Wiley

Gjatë Sutton Stracke’s ceremonia e përhapjes së hirit për Merce Cunningham, Annemarie Wiley u hap për traumën e saj të birësimit. Pasi la emocionet e gjata toksike, infermierja 41-vjeçare ndau historinë e birësimit të saj në After Show. Ajo zbuloi se nëna e saj biologjike zgjodhi një “birësim të mbyllur” dhe e uroi shprehimisht këtë Annemarie mos u përpiq kurrë të kontaktosh me të.

“Isha ende në ndjenjat e mia [Crystal Kung-Minkoff] dhe unë thashë: ‘E dini çfarë? Në këtë pikë, është ajo që është.’ E bëra këtë, dhe bëra nënën time biologjike sepse isha birësuar dhe u adoptova kur isha 2 javëshe dhe nëna ime biologjike më kishte dhënë për birësim sepse ndjente se nuk ishte e pajisur për t’u kujdesur për mua, dhe ajo donte që unë të isha në një situatë më të mirë.” Annemarie ndarë në RHOBH: Pas shfaqjes.

Annemarie Wiley

Krahas zgjedhjes së një adoptimi të mbyllur për Annemarienëna biologjike e Amvisat e vërteta të Beverly Hills e sapoardhura përfshiu gjithashtu një kërkesë specifike në dokumentet e saj, duke kërkuar që vajza e saj “të mos përpiqet kurrë të kontaktojë me të”, një kërkesë Annemarie që atëherë ka nderuar.

Marcellus Wiley

Annemarie u përpoq t’i afrohej tezes së saj biologjike, por lidhja e tyre nuk doli aq sa ajo shpresonte.

“Unë bëra testin gjenetik vite më parë dhe mora një email që thoshte se kisha një të afërm shumë të ngushtë. Po tregonte se do të kishte qenë motra e nënës sime. Pra, pa dyshim, isha disi e emocionuar dhe i dërgova asaj një mesazh dhe i thashë diçka në lidhje me “Jam 41 vjeç”. Unë kam lindur në Edmonton në këtë spital në këtë ditë. Nëna ime më dha për birësim. Thjesht pyes veten nëse e njeh mua, nëse e njeh ekzistencën time fare. Do të më pëlqente të kontaktoja dhe të zbuloja çdo informacion që mundem’” Annemarie kujtohet.

Annemarie Wiley

Si përgjigje, tezja e supozuar u sigurua Annemarie nuk do të bënte asnjë përpjekje të mëtejshme për ta kontaktuar atë, “Ajo më bllokoi”, e përlotur Annemarie deklaruar.

Annemarie Wiley

Tani një nënë vetë, Annemarie lufton me konceptin e lindjes së një fëmije dhe të mos qenit pjesë e jetës së tyre, gjë që e bën atë të mendojë herë pas here nëse nëna e saj biologjike ende dëshiron që ajo të përmbahet nga kontakti.

“A e thotë ajo ende këtë? A thotë diku ajo: ‘Do të doja të mos kisha kërkuar kurrë vajzën time të më gjente?’ Apo ajo ka lëvizur plotësisht përpara?” Annemarie pyeti. “Dhe a është gruaja që supozohej të ishte tezja ime, a po tregonte se ajo ende nuk do që unë ta gjeja?”

“Nuk mund ta kontrolloj që nëna ime biologjike donte të më jepte për birësim. Unë mund të kontrolloj vetëm reagimin tim ndaj tij dhe se si e jetoj jetën time përpara. Kështu që unë e lashë të shkojë”, shtoi ajo.

Annemarie Wiley

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet të mërkurën në mbrëmje, në orën 20:00 ET, në Bravo.