Wendy Osefo

Klea

EKSKLUZIVE: Uendi Osefo kapet duke manipuluar tekste me kushëririn e Nneka Ihimit!

EKSKLUZIVE: Uendi Osefo kapet duke manipuluar tekste me kushëririn e Nneka Ihimit!

Uendi Osefo është kapur duke pikturuar një rrëfim dashakeq kundër saj Amvise të vërteta të Potomac bashkë-yll, Nneka Ihimdhe All About The Tea ka marrë prova ekskluzive.

Nneka Ihim

Në episodin e 3 dhjetorit të Amvisat e vërteta të Potomaci ardhur Nneka Ihim dhe Uendi Osefo të angazhuar në shkëmbim të nxehtë. Nnekanjë avokat, akuzoi profesoreshën e kthyer në amvise, Uendi, dhe nënën e saj për të bërë pretendime shpifëse kundër saj. Përveç kësaj, Nneka i akuzuar Wendy’s nëna e hedhjes së magjive vudu dhe e dorëzimit të emrit të saj në faltore.

Nneka Ihim

Për më tepër, në të njëjtin episod, Uendi Osefo pretendoi se nuk ishte shoqe me të Lebe IwuKush eshte Nneka Ihim’s familjar. Megjithatë, ky mohim u kundërshtua shpejt kur producentët e emisionit transmetuan një klip nga Wendy’s Sip & Shih e vajzës. Në pamjet, Uendi shihet duke lavdëruar Lebe me respekt të lartë dhe duke shprehur dëshirën që vajza e saj të rritet dhe të imitojë Lebe.

Wendy osefo

Pas transmetimit të episodit, Uendi shkoi në Twitter për të ofruar sqarime pasi ajo dukej se gënjeu për të ditur Lebe. Uendi pohoi gjithashtu se Nneka u përpoq të takohej me të përpara fillimit të sezonit të xhirimeve të sezonit 8.

“Psherëtimë… Unë me të vërtetë kam qenë duke u kujdesur për biznesin tim këtë sezon [and] duke mos reaguar/tweeting për #RHOP. Por kjo narrativë po bëhet keqdashëse… Ti thua se nuk më njeh, por një vit [and] Gjysmë më parë, PARA se të fillonim xhirimet, ju vazhdoni të shtypnit Lebe për të më kërkuar të darkonim me ju.” Uendi ka shkruar në Twitter.

Uendi Osefo

Uendi përfshinte një pamje ekrani të mesazheve me tekst të marsit 2022 nga ajo mori Lebe.

Nje nga Lebe’s mesazhet lexojnë — “Si duket orari juaj? Do të doja të mblidheshim për drekë ose darkë. Vjehrri im sapo u transferua këtu nga LA dhe ekipi i produksionit të Bravo i është drejtuar asaj për të ardhur në një shfaqje.”

Uendi vazhdoi duke deklaruar se Lebe dhe motra e saj kishte përjetuar një përplasje.

“Dhe po, motra ime dhe kushëriri yt patën një grindje. Një nga SHUMË arsyet që ishte Lebe Iwu ishte që emri të më quante ‘kushëriri’ i saj për të marrë një BBL! E gjithë skuadra është plot me ndjekës të fuqishëm,” Uendi ka shkruar.

Gjithçka Rreth Çajit morën ekskluzivisht mesazhet me tekst të përmendura më sipër – duke zbuluar se pjesë të shkëmbimit u hoqën, duke çuar në një portretizimi të shtrembër dhe të njëanshëm të situatës. Më poshtë është shkëmbimi i plotë i tekstit,.

Në pamjet e paparë më parë, Nneka kundërshtoi Wendy’s sugjerim që ajo e dinte vetëm Lebe përmes motrës së saj. Klipi shfaqte të sapoardhurin duke thirrur Uendi për shpalljen Lebe gjatë ngjarjes Sip and See të së bijës.

Uendi Osefo

Këtë e theksoi një fans Wendy’s marrëdhëniet e motrës me Lebe vetëm e forcoi pretendimin se Uendi e njihte.

“Por Uendi kjo është vetëm një provë e mëtejshme që ju e njihni këtë zonjë, “shkroi personi.

Nneka Ihim

“Zëmë, kurrë nuk kam thënë se nuk e di Lebe. Thashë se nuk e dija sa vjeç ishte kur më pyetën”, tha ajo, duke shtuar: “Rishikoni klipin”.

Uendi Osefo

Pse do Uendi të ndryshojë korrespondencën e tekstit mes vetes dhe Lebe? Ndani mendimet tuaja më poshtë.

Amvisat e vërteta të Potomac transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në Bravo.