EKSKLUZIVE: Traileri i sezonit 2 të Miss/Match sjell së bashku krijuesit e yjeve të realitetit dhe vetëm fansat

Klea

EKSKLUZIVE: Traileri i sezonit 2 të Miss/Match sjell së bashku krijuesit e yjeve të realitetit dhe vetëm fansat

Mis / Ndeshje është një shfaqje takimesh ndryshe nga të tjerat. Prezantuesja Antje Utgaard kthehet për të parë nëse ajo mund të bëjë që shkëndija të fluturojë mes dy krijuesve shumë të ndryshëm të OnlyFans. Disa prej të cilave mund t’i keni parë në shfaqjet tuaja të preferuara të realitetit, si Love Is Blind, Too Hot To Handle dhe Temptation Island. Shikoni trailerin e parë për sezonin 2 të Miss/Match më poshtë.

Traileri i Miss/Match Sezoni 2 sjell nxehtësinë

Pavarësisht nëse janë në kërkim të dashurisë, ose thjesht një lidhje e thjeshtë, këta krijues të OnlyFans nuk kanë turp t’i lënë të gjitha të qëndrojnë përpara kamerës. Në një mjedis mahnitës vile, çdo person do të jetë i lidhur me sytë në takimin e tij fillestar. Kur të shkëputen sytë, a do të jenë në gjendje të krijojnë një lidhje? Në fund të fundit, të kundërtat tërhiqen! Përsëri, këta yje mund të jenë shumë të ndryshëm për të parë ndonjëherë sy më sy.

Ka pranime të mashtrimit, një krijues që ende jeton me prindërit e tij (cila është puna e madhe?), dhe një djalë është madje ish-lidhës i një prej miqve të pjesëmarrësit. Është një botë e vogël, por siç thotë prezantuesja Antje, “të zgjedhësh miqësinë NUK është opsion” këtë sezon. Çfarë saktësisht do të thotë kjo? Do të duhet të presim për ta zbuluar.

Pas vetëm disa orësh së bashku, krijuesit do të pyeten nëse lidhja e tyre ishte një “mungesë” apo një “ndeshje”. Shikoni si e ka marrë emrin emisioni?

Bëhuni gati për disa momente serioze të sikletshme nëse ka përgjigje kontradiktore. Por kush e di? Ndoshta në fund të gjithë kësaj, do të ketë shkëndija që do të fluturojnë dhe një romancë e lulëzuar ose dy për të shijuar.

Sezoni 2 i Miss/Match jep premierë më 11 gusht, i disponueshëm për t’u transmetuar në OFTV. Dhe mos u shqetësoni, është i sigurt për punë!

NA THONI – A DO TË SHIKONI MISS/NDESHJE SEZONIN 2? A PO DUHET NDONJE NGA KRIJUESIT TUAJ TE PREFERUARA? CILËT YJE TË REALITETIT DO TË DËSHIRONI TË SHKONI NË SHUMËN TJETËR?