EKSKLUZIVE: OMG Fashun Episodi 6, Intervistë me Theo Banzon

Klea

EKSKLUZIVE: OMG Fashun Episodi 6, Intervistë me Theo Banzon

Gjashtë fituesit tanë në E!'s OMG Fashun është Theo Banzon. Theo sapo na mahniti të gjithëve në Episodin 106, të quajtur “Junk in the Trunk”. Këtu, aftësitë dhe zemra e tij e bënë atë të dallohej nga grupi. Julia Fox, Law Roach, Lauren McCarthy dhe Jordan Roth ishin të gjithë dakord, duke mos pasur kurrë ndonjë gjë negative për të vënë në dukje në lidhje me planet e Theo.

Marka e Theo “Abad” fokusohet në përfshirjen e madhësisë. Llogaria e tij profesionale në Instagram shfaq modelet e tij argëtuese, duke shfaqur ngjyra dhe modele të gjalla, si dhe materiale të përziera. Është e qartë se Theo e di se çfarë po bën, kështu që fitorja e tij ndaj shokëve të tij Disruptors shkon. Me këtë fitore në dorë, Theo iu bashkua shkrimtares së Reality Tea, Amy DeVore, për të diskutuar më tej rreth OMG Fashun.

Përshtypjet e para të Theos

Amy DeVore: Në rrëfimin tuaj, ju thatë se kjo përvojë ishte një ëndërr e realizuar për ju. A përputheshin ëndrrat tuaja me realitetin?

Theo Banzon: Shumë më tej. Fox ka qenë në bordin e humorit tim gjatë gjithë jetës sime. Për mua, mendova se e kisha humbur shansin tim. Por më pas doli kjo, dhe unë thashë, Mirë, mirë, le të shkojmë.

Amy: Si ishte të gjykoheshe nga Ligji?

Theo: U habita shumë kur më thanë në intervistën time. Isha sikur, oh, ai është pjesë e kësaj? Nuk mund ta besoja.

Amy: Për herë të parë, dy gjyqtarë të ftuar ishin të pranishëm. Si ishte kjo?

Theo: Revista Nylon ishte gjithmonë në listën e synimeve të mia, dhe unë i kam pasur gjërat e mia atje, por të kem kryeredaktorin atje, duke më parë me miratim, jam sikur, oh! Kjo është e mundur për mua. Dhe pastaj Jordan, një legjendë e Nju Jorkut. Si shumë herë, shikoj Instagramin e tyre dhe i shoh në shtyp. Dhe unë jam si, oh, i paarritshëm. Pastaj, që të dalin. Unë u trondita. Isha sikur, kjo është e vërtetë. Ky është kaq Nju Jorku.

Kapuçë “dhelpërues”.

Theo Banzon, OMG Fashun 106

Amy: Për sfidën tënde të stilit, duhej të merrje një kapuç dhe “Foxify it”. Çfarë po kalonte në mendjen tuaj në këtë moment?

Theo: Është qesharake sepse veshjet me kapuç janë një pjesë e tillë e markës sime, por më pëlqen t'i lë njerëzit në procesin tim. Pra, si p.sh., nëse është një kanaçe, unë dua që ju të dini se është një kanaçe, dhe jo t'i hiqni të gjithë magjinë e kanaçes. Pra, për kapuçin, doja të lija pak nga thelbi atje.

Amy: Ju fituat sfidën e parë. A e ka formuar fare këtë mentalitetin tuaj?

Theo: Oh, absolutisht. Por kishte edhe një shqetësim të vogël për t'u bërë përshtypje përsëri.

“Junk në bagazh”

Theo Banzon, OMG Fashun 106

Amy: Në studion e dizajnit, ju dhanë një sirtar mbeturinash. Menjëherë u shfaq humori juaj. Ti vendose parukën dhe i bëre gjërat të lehta. Por gjithashtu, ju vutë re se nuk jeni të sigurt se si t'i ricikloni këto artikuj. Si dole nga koka?

Theo: Po e kuptoj që më duhet shumë kohë. Kam folur shumë me bashkë-projektuesit e mi, duke marrë shumë reagime dhe duke marrë ide nga ta.

Ligji i mirë jep dhe merr

Theo Banzon, OMG Fashun 106

Amy: Me vetëm pak orë të mbetura, Law kërkon çelësat mbrapa. Në këmbim, tani duhet të përfshini litarë ose zinxhirë në dizajnin tuaj. Shpjegoni se si kjo i prishi planet tuaja.

Theo: Çelësat ishin zbukurimi im, pjesa fantastike e veshjes sime. Doja që ata të ishin një qendër e tillë. Por falë Zotit, pasi zinxhiri ishte vërtet i mahnitshëm. Nëse ka ndonjë gjë, mendoj se zinxhiri që përdora për çantën time ishte momenti. Pra, jam shumë i lumtur që ndodhi tani.

Pamja elegante fituese e Theos

Amy: Kur Julia juaj u shfaq edhe një herë, të gjithë gjyqtarëve i pëlqyen dizajnet tuaja. Megjithatë, Law shënoi zonën e belit. A ju bëri kjo të ndiheni sikur fitorja nuk ishte e juaja?

Theo: Oh, sigurisht. kam humbur. Çdo koment negativ që nga ai moment ishte sikur të kisha humbur. Kështu që unë po jepja dorëheqjen me çdo koment, e dini, por ende i lumtur që jam atje.

Fitorja e madhe e Theos dhe planet për të ardhmen

Theo Banzon, OMG Fashun 106

Amy: Kur u shpalle si përçarësja fituese, ti qave. Nga ana tjetër, të gjithë qanin. Çfarë ishte pas lotëve tuaj?

Theo: [sobbing, making me tear as well] Është vërtetim. Ju jeni duke punuar në një dhomë vetëm për gjëra që askush nuk i intereson. Dhe pastaj një ditë, të gjithë ata që keni ëndërruar ndonjëherë do t'ju thonë se keni të drejtë. Kur isha fëmijë, kisha ëndrra të mëdha si kjo gjatë gjithë kohës. Dhe pastaj asgjë nuk ndodhi. Unë ndalova së ëndërruari. Kështu që kjo shfaqje më kujtoi se jo, duhet të ëndërrosh më shumë. Dhe për ata që kundërshtojnë, unë jam si, ju lutemi vetëm shikoni këtë në E!.

Amy: Predikoni. Tani që keni fituar, a keni ndonjë plan se si do ta shpenzoni çekun tuaj fitues prej 10,000$?

Theo: Nuk po punoj më nëntë me pesë. Pra, kjo më jep një mënyrë për t'i realizuar ëndrrat e mia pak më gjatë.

Amy: Përpara se të mbyllim, a keni ndonjë fjalë të fundit frymëzimi për lexuesit tanë, në aspektin e modës, dizajnit, apo edhe në ndjekjen e thirrjeve të tyre krijuese?

Theo: Oh, po. Mendoj se duhet të vazhdosh të mendosh për markën tënde, dhe duhet të bësh, sikur të mos ndryshosh kurrë veten për të tjerët. Mbani veten në zemër së pari, sepse për këtë ju punësojnë njerëzit. Ne jemi të gjithë krijues. Ne gjithashtu të gjithë mund të bëjmë diçka, por sytë tuaj, syri juaj, vetëm ju i keni ato dhe vetëm ju mund t'i ndryshoni. Pra, rrini pas armëve tuaja.

Kjo intervistë është redaktuar për koncizitet dhe qartësi.

Episodet e njëpasnjëshme të OMG Fashun bien çdo të hënë në E!, duke filluar nga ora 21:00.