EKSKLUZIVE: Jill Zarin i përgjigjet Andy Cohen

Klea

EKSKLUZIVE: Jill Zarin i përgjigjet Andy Cohen

Jill Zarin ka diçka për të thënë. Pas dëgjimit E Andy Cohen komentet në BravoCon 2023 në Las Vegas, Real Housewives of New York City OG dëshiron të vendosë rekordin drejt.

Andy dyfishoi pretendimet e tij në BravoCon se Jill ftoi kamerat Bravo për të filmuar në funeralin e Bobby. “E vërteta është se ne ishim të ftuar,” tha ai. “Ne kemi emaile që na ftojnë dhe po, të gjithë e dinin që ishim atje. Ne morëm një ‘faleminderit’ nga Jill duke thënë: ‘Uau, ti i bëre një nderim të madh Bobby-t në shfaqje, kjo do të thoshte kaq shumë’.

Megjithatë, ndërsa një fans bërtiste që emailet të publikoheshin, Andy u përgjigj se ai “kishte vazhduar”. Në vend të kësaj, ai shfrytëzoi rastin për të promovuar RHONY të rindezur. Tani, Jill po thotë atë.

Jill Zarin kërkon faturat e Andy Cohen

Foto nga: Eugene Gologursky/Bravo nëpërmjet Getty Images

“Ju lutemi pyesni Andin për publikimet e nënshkruara të xhirimeve të meje dhe njerëzve që ata nuk i turbulluan,” tha Jill për Reality Tea. “Fëmijët e mi të hapit, miqtë Sarah dhe Amelia. Siç tha Jeff Lewis, “Ata nuk do ta bënin kurrë atë”.

Jill mund të ketë qenë pak konfuz këtu, pasi Jeff po mbështeste pretendimet e Andit. Ai tha se nuk kishte asnjë mënyrë që kamerat thjesht të shfaqeshin dhe të filmonin në funeralin pa formularët e lëshimit dhe lejen. “Kjo nuk ndodhi,” tha Jeff në BravoCon, që do të thotë se xhirimet nuk do të bëheshin kurrë pa ecurinë e familjes së Bobby.

Megjithatë, Jill vazhdoi: “Kam kaq shumë projekte të mrekullueshme [the] punon, duhet të pres përpara. Unë e di të vërtetën dhe po ashtu edhe 1000 njerëzit në funeralin e tij. Nuk do ta përdorja kurrë funeralin e Bobit si një vend për të folur me Bethenny-n [Frankel] në kamera. kurrë. ndonjëherë.”

A nuk do ta pushonin këtë disa fatura të pamohueshme? Reality Tea kontaktoi Andin për koment, por fatkeqësisht nuk mori përgjigje.

“Sigurisht që jo,” tha Jill. “Ata [the emails] nuk ekzistojnë. Një email që i ftonte ata të mbulonin funeralin e Bobit u dërgua nga dikush afër meje duke menduar se do të ishte një haraç i bukur; kompania e prodhimit tha jo, pastaj u shfaq dhe rrëzoi funeralin duke dërguar Bethenny-n për çfarë? Një përballje? Nëse do të shihja kamerat e Bravo, nuk do të kisha folur me të… vendin e gabuar, kohën e gabuar. Janë gjashtë vjet dhe nuk ka lirim.”

Akuzat origjinale të Jill-it në podcast-in e Bethenny

Jill dhe Bethenny u ribashkuan në një episod podcast-bombë që shpërtheu mendjen e fansave të Bravo kudo dhe përfshiu disa akuza të egra. Jill pretendoi se nuk e dinte që Bethenny kishte veshur një mikrofon në funeralin e Bobby-t. “Nëse do ta dija që po filmohesha, nuk do të dukesha kështu”, tha Jill me shaka. Bethenny e besoi atë dhe fajësoi Bravon për pjesëmarrjen e saj.

“Ajo që po thoni është se unë i bëra pritë një funerali për televizionin e realitetit,” u mërzit B. “Kjo është e neveritshme … nuk e di nëse do të kisha shkuar në funeral nëse nuk do të qëllonim,” shtoi ajo.