Leah McSweeney

Klea

Ekipi ligjor i Leah McSweeney beson se hetimi i Bravos ndaj Andy Cohen është fals

Ekipi ligjor i Leah McSweeney beson se hetimi i Bravos ndaj Andy Cohen është fals!

Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut shap Leah McSweeney's ekipi ligjor po vë në pikëpyetje integritetin e hetimit të fundit që liroi ekzekutivin Bravo Andy Cohen të akuzave, duke përfshirë promovimin e përdorimit të drogës.

Andy Cohen

McSweeney's avokatët pretendojnë se ata nuk janë kontaktuar kurrë nga hetuesit gjatë hetimit. Ata gjithashtu argumentojnë se Bravo po përdor e Cohen pastrimi si një lëvizje strategjike, që përkon me prezantimet e para të rrjetit për reklamuesit, ku ai nxjerr në pah shfaqjet e tij më të spikatura.

Andy Cohen

Këtë javë, Bravo njoftoi, “Hetimi i jashtëm për akuzat e fundit të bëra nga Brandi Glanville dhe Leah McSweeney kundër Andy Cohen tani është përfunduar dhe pretendimet janë gjetur të pabazuara.”

Andy Cohen

Leah McSweeney's Përfaqësuesit ligjorë po shprehin skepticizëm në lidhje me tërësinë e hetimit që shfajësoi ekzekutivin e Bravo Andy Cohen nga akuzat për promovimin e përdorimit të drogës mes pretendimeve të tjera. Gary Adelman, McSweeney's avokat, kritikoi procesin, duke theksuar mungesën e komunikimit me ekipin e tyre.

Leah McSweeney

“Si mund të bëni një hetim pa folur me askënd? Me sa dimë askush nuk ka kontaktuar me firmën tonë, “tha Adelman. Ai sugjeroi gjithashtu se koha e shpalljes së lejes së Cohen ishte planifikuar strategjikisht që të përkonte me prezantimet e para të Bravo për reklamuesit, duke nënkuptuar se ishte më shumë për marrëdhëniet me publikun sesa për hetimin thelbësor. “Kjo është koha e përsosur,” vuri në dukje ai. “Një rresht në mënyrë që ata të mund ta përsërisin atë për të gjithë reklamuesit në fillim.”

Brandi Glanville

Adelman përmendi më tej planet për të shqyrtuar hetimin më nga afër. “Ne mezi presim të shqyrtojmë të gjitha intervistat, provat dhe raportet përfundimtare të hetimit që NBCU kreu, kur t'i marrim ato gjatë fazës së Zbulimit të padisë,” shtoi ai.

Leah McSweeney dhe Andy Cohen

McSweeneynjë ish-yll i Bravo dhe i matur, nisi një proces gjyqësor në shkurt, duke akuzuar Cohen për favorizimin e yjeve të 'Real Housewives' që dyshohet se kanë përdorur kokainë me të, duke marrë kështu trajtim dhe redaktime më të mira në emision.

Andy Cohen

Leah McSweeney's padia kundër Andy Cohen përfshin pretendimet se ai nxiti një “kulturë në vendin e punës që lulëzon nga abuzimi me drogën dhe alkoolin”, për të cilin ajo pretendon se ndikon negativisht tek punonjësit që janë me aftësi të kufizuara dhe që përpiqen të qëndrojnë pa substanca. Në përgjigje të këtyre akuzave të rënda, Cohen ka mohuar me forcë pretendimet, dhe ekipi i tij ligjor ka kërkuar falje nga McSweeney.

Bethenny Frankel

Për më tepër, Brandi Glanvillenjë tjetër ish-yll i “Housewives”, ka ngritur gjithashtu çështje me të e Cohen sjellje. Në mars, avokatët e saj i dërguan një letër NBCUniversal, Shed Media dhe kompanisë mëmë të Shed, Warner Bros Discovery, duke pretenduar se Cohen dërguar Glanville një video e papërshtatshme seksualisht. Këto akuza shtojnë polemikat përreth Cohenduke e komplikuar imazhin publik të tij dhe të rrjetit mes këtyre sfidave ligjore.

Andy Cohen, i cili është haptazi homoseksual, iu përgjigj akuzave të bëra nga Brandi Glanville në lidhje me videon e papërshtatshme duke kërkuar falje dhe duke shpjeguar se ishte menduar si shaka. Ai gjithashtu ka trajtuar pretendimet e Leah McSweeney për kulturën e vendit të punës në Bravo, duke i përshkruar ato si “të lëndueshme”. Cohen mbrojti me forcë sjelljen e tij, duke thënë: “Unë e di se cila është e vërteta dhe e di se si jam sjellë, dhe unë ec shtatlartë çdo ditë për këtë.” Ndërkohë, Bravo nuk i është përgjigjur kërkesave për koment për këto çështje.