Ekipi i Leah McSweeney shkon pas mbrojtësve të Andy Cohen

Klea

Ekipi i Leah McSweeney shkon pas mbrojtësve të Andy Cohen

Leah McSweeney – dikur e The Real Housewives of New York City dhe Real Housewives: Ultimate Girls Trip – dhe ekipi i saj po e mbajnë këmbën në gaz në ndjekjet e tyre ligjore kundër Bravo dhe Andy Cohen. Kjo është vetëm për momentin. Ata kanë premtuar se edhe të tjerët të përfshirë duhet të presin padi së shpejti.

Ndërkohë, publicisti dhe avokati i Leas kanë vendosur t’i përgjigjen grupit të Bravolebrities që kanë dalë në mbështetje të Andit dhe rrjetit.

Ekipi i Leas thotë se ata nuk janë këtu për këdo që përpiqet të refuzojë keqtrajtimin e një gruaje. Në rastin e Leas, ata pretendojnë se kishte një përpjekje të përbashkët për të shfrytëzuar alkoolizmin e saj për të bërë një shfaqje të këndshme. Padia gjithashtu pretendon se Andy përdorte rregullisht kokainë me “shtëpiaket e tij të preferuara”. Andi e mohon me forcë atë pjesë dhe ka kërcënuar me veprimet e tij ligjore.

Skuadra e Leas për mbrojtësit e Andit: “Ajo nuk do të lejojë askënd të mohojë të vërtetën e saj”

Një mori amvisash si në të kaluarën ashtu edhe në të tashmen kanë dalë në mbështetje të Bravo Andy që kur Leah ngriti padinë e saj. Deri më tani ato përfshijnë persona si Vicki Gunvalson, Sutton Stracke, Lisa Vanderpump, Kyle Richards dhe Margaret Josephs.

Në thelb, të gjithë kanë të njëjtin konsensus: nëse pinin apo jo, ishte zgjedhja e tyre. Andi nuk u ofroi kurrë kokainë. Dhe, përvojat e tyre të përgjithshme me të dhe Bravo nuk ishin gjë tjetër veçse profesionale. Edhe Kelly Bensimon, rrëmuja e së cilës në ishullin e frikshëm përmendet në padinë e Leas, nuk dëshiron të bëjë asgjë me këtë.

Përfaqësuesi i Leas dha një deklaratë në Page Six duke iu drejtuar kritikuesve të saj. Ata thonë se qëllimi i Leas ishte vetëm të trajtonte përvojat e saj personale. Pra, ajo që dikush tjetër thotë ose mendon është e parëndësishme.

Lea nuk ka pretenduar kurrë se ka folur për dikë tjetër. Ajo e ngriti këtë padi bazuar në përvojat e saj të jetuara. Pretendimet në padinë e Leas kanë të bëjnë me përvojat e Leas në Bravo dhe vetëm përvojat e Leas. Ajo nuk po përpiqet të tregojë të vërtetën e dikujt tjetër, por as nuk do të lejojë askënd ta mohojë të vërtetën e saj.”

Ata shtuan, “Imagjinoni një punonjëse femër që bën pretendime të ngjashme me Leah-n për përdorimin e drogës dhe alkoolit në çdo kompani tjetër të madhe – nga Facebook te Coca Cola tek UPS apo kudo. A do të ishte ky reagimi? Por sepse [Bravo is] një markë argëtuese, në një farë mënyre njerëzit mendojnë se është në rregull të hedhësh poshtë dhe të minimizosh historitë e keqtrajtimit të një gruaje në punë.”

Avokati i Leas, Gary Adelman, shprehu një ndjenjë të ngjashme për BBC. “Nuk ka rëndësi se çfarë thonë apo mendojnë njerëzit. Se Andi është një djalë i mirë, ose që duhet të presësh të pish [on Bravo shows]. Ose që duhet ta prisni këtë sjellje. Ajo që do të ketë rëndësi është se çfarë mendon ligji për të. Dhe ne besojmë se ligji mendon se kjo është e gabuar.”

Deri më tani, as Bravo dhe as Andi nuk i janë përgjigjur këtyre deklaratave të fundit.

Episodet e vjetra të Leas të RHONY dhe Ultimate Girls Trip transmetohen në Peacock.