Ed “Big Ed” Brown

Klea

Ed “Big Ed” Brown dhe Liz Woods janë zyrtarisht të martuar pavarësisht gjithë dramës!

Ed “Big Ed” Brown dhe Liz Woods janë zyrtarisht të martuar pavarësisht gjithë dramës!

Ed “Big Ed” Brown dhe Liz Woods janë zyrtarisht burrë e grua. Të I fejuari 90 ditor çifti u martua të martën, më 29 gusht në Bentonville, Arkansas.

Ed dhe Liz këmbyen betimet para familjes dhe miqve dhe festuan bashkimin e tyre me një dasmë. Faqja e dasmës së çiftit të lumtur zbuloi se ngjarja filloi në orën 15:00 në Holland Barn Venue dhe përfundoi rreth orës 22:00. Njoftimi vuri në dukje se dita e madhe e çiftit kishte një temë bohemiane.

Ed

Ed dhe Liz lidhur në sezonin e parë të 90 Dita: Jeta Beqarenë gusht 2021. Ed, a “90 dita” alum, ndoqi një marrëdhënie me Liz pasi e takoi në një restorant në San Diego, ku ajo punonte si menaxhere.

Kamerat TLC kapën shumë nga arritjet dhe uljet e çiftit që çuan në fejesën e tyre në nëntor 2021. Ed dhe Liz e anuluan romancën e tyre disa herë përpara se të ktheheshin në TLC për të luajtur “90 Dita: Vendpushimi i fundit”, e cila u shfaq premierë në fillim të gushtit. Kamerat e kanë ndjekur çiftin pasi i ndërprenë lidhjet gjatë “90 ditë i fejuari: lumturisht ndonjëherë” Sezoni 7 Tell-All. Ed u kap duke gënjyer se ishte aktiv në një aplikacion takimesh dhe duke komunikuar me ish-in e tij, Rose Vega.

“Ne nuk komunikuam për dy javë,” Ed tha gjatë premierës së 14 gushtit.

Ed

Ai shpjegoi se ish-të u rilidhën gjatë operacionit të tij në shpatull, duke komentuar: “Ajo ishte në gjendje të ishte atje, e dini, për t’u kujdesur vërtet për mua.”

Dyshja vendosi t’i jepte një tjetër mundësi lidhjes së tyre, por Liz pranoi se ajo ende luftonte me çështjet e besimit.

“Kam frikë se Ed do të më tradhtojë. Jam mësuar që ai të gjejë një mënyrë për të më shtyrë mënjanë”, u rrëfeu ajo producentëve. “Ne vazhdojmë të themi se kjo është ndarja jonë e fundit… Jemi në një pikë ku duhet të kuptojmë nëse do të kemi një të ardhme së bashku.”

Ed

Liz gjithashtu shpjegoi pse ajo vazhdoi të kthehej në vendasin e San Diegos, pavarësisht nga problemet e tyre. Ajo tregoi se pa një anë të Ed se “shumica e njerëzve nuk arrijnë ta shohin” pasi u njohën në restorantin e saj. Ajo shtoi se ai kishte qenë gjithashtu i sjellshëm me vajzën e saj, Riley.

“Kështu që unë duhet ta njoh atë,” Liz shpjegohet. “Jo i madh Ed – U njoha Ed, zemra e tij, si është. … Kur filluam të takoheshim, ai gjithmonë sigurohej që unë të haja, ai gjithmonë sigurohej që të pija kafen time. Unë do të largohesha nga puna dhe ai e kishte gati banjën time me flluska çdo natë, ose ai, sikur, më masazhonte këmbët.”

Big Ed Brown

Ed dha Liz merita për të mësuar se si të jetë një partner më i mirë.

“Nuk dija të bëhesha i dashur dhe shkova dhe fillova të merrja terapi, dhe terapisti përmendi 15 bashkëvarësi. Mendoj se kam pasur 14 të tilla”, tha ai. “Nuk po e bëjmë për kamerën. Po e bëjmë, e dini, sepse e duam dhe kujdesemi për njëri-tjetrin.”