90 Day Fiancé star, Ashley Campbell

Klea

E fejuara 90 ditore: Ashley rikonsideron martesën me Manuelin teksa afrohet uragani: ‘Unë do të vdes’

E fejuara 90 ditore: Ashley rikonsideron martesën me Manuelin teksa afrohet uragani: ‘Unë do të vdes’

I fejuari 90 ditor yll, Ashley Campbellështë i vendosur të martohet Manuel Velezpavarësisht kërcënimit të një uragani të mundshëm që do t’i shkatërrojë ditën e saj të madhe.

Ylli i 90 Day Fianc, Ashley Campbell

Ashley dhe e Manuelit Festimet para dasmës në Florida ishin në lulëzim të plotë gjatë episodit të së dielës, por gjërat shkuan anash kur një stuhi tropikale kërcënoi të rrëzonte festën. Një ditë para dasmës, e Ashley-t Planifikuesi i dasmave, Armando, paralajmëroi nusen se ajo mund të rrezikonte të ftuarit e saj nëse vendos të vazhdonte me ceremoninë.

“Duke parë klimën, duket se do të kemi stuhi tropikale,” tha ai. “Duhet të kuptosh kur je në plazh, ndoshta po i vendos njerëzit e tu në një situatë vërtet serioze.”

Ylli i 90 Day Fianc, Ashley Campbell

Ashley pranoi se paralajmërimi i planifikuesit e bëri atë të mendonte dy herë për të vazhduar përpara me “dasmën e ëndrrave”.

“Dëgjimi i fjalës ‘stuhi’ po më bën të hiperventiloj,” tha ajo para kamerave. “Unë nuk jam Floridian, në rregull? Nuk e mora parasysh sezonin e uraganeve kur zgjodha datën e dasmës…”

“Kjo është dasma ime e ëndrrave, dhe as që mund të mendoj për motin e keq që do ta mbajë atë.” Ashley vazhdoi. “Çfarë ndodh nëse bie shi? Apo edhe më keq, nëse ka një uragan? Unë do të vdes.”

Ylli i 90 Day Fianc, Ashley Campbell

Ashleynjë shtrigë e pretenduar, u kujtoi shikuesve se ajo kishte zgjedhur datën specifike për një arsye.

“Kam dashur qëllimisht të martohem Manuel sa më afër hënës së plotë në Peshqit që të mundem, dhe ne e kemi këtë hënë të plotë që godet pikërisht në ditën e 89-të,” shpjegoi ajo. “E gjithë kjo po ndodh në kohën hyjnore.”

Ylli i 90 Day Fianc, Ashley Campbell

Ashley sqaroi se ajo nuk kishte ndonjë plan alternativ nëse një stuhi lau festën e saj në natyrë.

“Unë zgjodha datën, por pjesa tjetër mendova se po merrej nga planifikuesi im i dasmës, kështu që nuk kam një plan B,” vuri në dukje ajo. “Shtyrja nuk është një opsion.”

Ashley dhe e Manuelit Afati kohor i dasmës erdhi pak përpara datës së skadimit të vizës K1 të vendasit të Ekuadorit.

“Pas atyre 90 ditëve, nëse nuk martohesh, ata marrin çizmet.” Ashley shpjegoi, duke vënë në dukje se dhëndri i saj mund të kthehej në atdheun e tij.

Ylli i 90 Day Fianc, Ashley Campbell

Ashley konfirmoi se dasma po shkonte përpara, shi apo shkëlqim.

“Kam pritur të martohem me të për kaq shumë kohë. po ndodh. Ne do të martohemi në plazh. Ky është vizioni. Kjo është ajo që po ndodh,” informoi ajo motrën e saj. “Kjo është ajo që ne po bëjmë. Në orën 17:30 nuk ka zgjidhje tjetër.”

Ashley dhe Manuel u përballën me pengesa të tjera të ndryshme ndërsa angazhimi i tyre kaotik u shpalos para kamerave TLC. Manuel shprehu shqetësimin për e Ashley-t deklaroi statusin e shtrigës dhe dukej se nuk dëshironte që gruaja e tij e ardhshme të takonte dy djemtë e tij. Ashley shprehu dëshirën për të takuar djemtë në një episod të mëparshëm, por Manuel ishte i shqetësuar për pengesën gjuhësore dhe i shqetësuar se Ashley do të “humbte durimin” gjatë takimit të ndjeshëm.

Episodi i së dielës përfundoi përpara ceremonisë, por me shumë dalje konfirmoi se Ashley dhe Manuel u martuan në shtator 2022.

I fejuari 90 ditor transmetohet të dielave në orën 20:00 ET në TLC.