E dashura e Tom Sandoval thyen heshtjen në dramën Billie Lee!

Klea

E dashura e Tom Sandoval thyen heshtjen në dramën Billie Lee!

E dashura e Tom Sandoval thyen heshtjen në dramën Billie Lee!

Në një intervistë të fundit live, Victoria Lee Robinson, e dashura e Tom Sandoval, nuk u ndal në përgjigjen ndaj pretendimeve të vazhdueshme nga Billi Lee.

Victoria Lee Robinson

Pas Billi Lee39, kritikuar Victoria për sjelljen e saj dhe përdorimin e supozuar të drogës në një podcast dhe e akuzoi atë si “të dëshpëruar”, në Instagram – Victoria31-vjeçari, shfrytëzoi rastin për të vendosur rekord.

Duke folur me YouTuber Ngrihu dhe Adam Live!, Victoria krahas Kyle Chan zbuloi një kërkesë që të ngrejë vetullat që dyshohet se është bërë nga Billi te Sandoval.

“Ajo pyeti Tom të jetë dhuruesi i saj i spermës dhe ajo gjithashtu dëshironte Tom's mbiemri,” Victoria thuhet në intervistë. Ajo vazhdoi duke rrëfyer Sandoval's reagimi:

“Ai ishte si i kënaqur që dikush do të dëshironte gjenetikën time.”

Billi Lee

Megjithatë, Victoria theksoi se Sandoval ishte i përkushtuar ndaj marrëdhënies së tij me Ariana Madix38 vjeç dhe çifti nuk kishte plane për fëmijë në atë kohë. “Ai ishte i kënaqur në një farë mënyre, sepse ai gjithmonë donte fëmijë, por jo me Billi”, shpjegoi ajo.

“Por ai ishte i tillë, përgjigja e tij ishte, dhe ju duhet të jeni të ndërgjegjshëm, sikur, nëse dikush do t'ju pyeste këtë, ju nuk mund të jeni si, 'Oh, jo'. Thjesht do të ishte e vrazhdë.”

Victoria Lee Robinson

Victoria vazhdoi duke përshkruar një moment të tensionuar kur Karamo Brown nga Syri Queer dyshohet se i është përmendur Sandoval në një festë, “Kam dëgjuar që ju djema do të keni një fëmijë”, duke nxitur Tom të distancohet nga Billi.

Duke i shtuar më shumë benzinë ​​zjarrit, Victoria pretendoi se Billi i akuzuar Sandoval's miku më i mirë, Kyle Chan, Përpjekja për të droguar dhe për të përfituar nga Sandoval. “Ajo tha: ‘Vajzë, nuk mund të besosh Kyle,'” Victoria kujtohet.

Billi Lee

“Çdo gjë që ajo do të më thoshte, ajo do të thoshte: “Nuk mund ta thuash Tom sepse Tom nuk do ta besoj.' Kështu që më duhet ta mbaj gojën mbyllur për këtë.”

Akuzat kundër Kyle goditi një nerv personal për Victoriai cili u përball Sandoval në lidhje me pretendimet, vetëm për t'u pritur me mosbesim. “Askush nuk më besoi, gjë që është e kuptueshme,” pranoi ajo.

Victoria Lee Robinson

Victoria adresoi edhe akuzat që ajo donte e Arianës sendet e hequra nga suita master me të cilën ajo ndante Sandoval. “Absolutisht jo,” mohoi ajo me forcë.

“Unë e respektoj marrëdhënien që ata kishin. Unë respektoj Ariana. Unë kurrë nuk do të doja që dikush të më prekte gjërat e mia nëse do të isha në atë pozicion ose në atë pozicion.”

Billi Lee

Sa i përket marrëdhënies së saj me Ariana, Victoria sqaroi se ata nuk ishin takuar zyrtarisht por kishin kryqëzuar rrugët në një festë premierë. “Nuk ka ndjenja të vështira kundër Ariana fare,” siguroi ajo.

“Unë nuk e njoh atë. Gjithashtu, pse dua të fle në atë dhomë gjumi? A nuk është pak e çuditshme? Si, ejani në shtëpinë time.”

Billi Lee

Rregullat e Vanderpompës është në pauzë për sezonin 12.