E dashura e Tom Sandoval mohon pretendimet e Billie Lee

Klea

E dashura e Tom Sandoval mohon pretendimet e Billie Lee

Gjërat po nxehen mes tyre Billi Lee dhe Tom Sandoval's e dashura, Victoria Lee Robinson. Ylli i përsëritur i Vanderpump Rules bëri disa akuza mjaft shqetësuese kundër sulmuesit të ri të Tomit.

Thuhet se Victoria e akuzoi Tomin se e tradhtoi me Billie. Ajo dyshohet se hyri në shtëpinë e Tomit dhe i bërtiti çiftit për këtë çështje. Billie gjithashtu akuzoi Viktorinë për lëvizjen e zotërimeve të saj dhe të Arianës nëpër shtëpi dhe/ose e inkurajoi Tomin ta bënte këtë. Për më tepër, Billie pikturoi një foto të një marrëdhënieje mjaft shqetësuese.

Thuhet se Tom filloi të pinte më shumë me Victoria dhe filloi të humbiste takime të rëndësishme. Billie gjithashtu pretendoi se Victoria do të lexonte të gjitha mesazhet me tekst të Tomit. Si i tillë, Tom i tha Billie që të ishte e kujdesshme me atë që ajo zgjodhi të dërgonte. Pra, si iu përgjigj Victoria këtyre pretendimeve?

Victoria akuzon Billie se po përpiqet të qëndrojë “relevante”

Menjëherë pasi pretendimet e Billie u bënë publike, Victoria ndau disa komente përmes Instagram Story. Fillimisht, ajo shkroi: “Në përgjigje të gënjeshtrave të egra me Billie dhe Jo të kohëve të fundit [Wenberg] podcast – gënjeshtra absolute. Përgjigja me të VËRTETËN vjen së shpejti.” Njerëzit janë ende duke pritur për këtë përgjigje. Megjithatë, disa orë më vonë, Victoria dha një përditësim.

Më tej ajo shkroi: “Por më lejoni së pari të bëj diçka shumë të qartë. Unë kurrë nuk kam prekur dhe kurrë sende që nuk janë të miat dhe as nuk kam sugjeruar ta bëj këtë. Unë nuk kam asgjë tjetër veçse respekt për Arianën dhe nuk është vendi im të përfshihem. Vajzat, përpiquni të qëndroni të lidhur me gënjeshtrat dhe historitë tuaja, por e vërteta do të dalë së shpejti.”

Shumë kurioze që Victoria zgjodhi të adresojë pretendimin për lëvizjen e sendeve, por asnjë nga të tjerët. Megjithatë, sipas historisë së parë të Victoria, ata që ndjekin situatën mund të presin një përgjigje më të plotë në një datë të mëvonshme. Veçanërisht, mes gjithë kësaj sprove, Victoria e ndryshoi Instagramin e saj në privat. Më shumë përditësime ka të ngjarë të pasojnë, ndoshta nga vetë Tom.

Vanderpump Rules po transmetohet në Peacock.