Dwight Howard

Klea

Dwight Howard më në fund pranon se është homoseksual mes padisë për sulm seksual

Dwight Howard më në fund pranon se është homoseksual mes padisë për sulm seksual

Dwight Howard më në fund del nga dollapi dhe jeton në të vërtetën e tij.

Dwight Howard ka hedhur poshtë zyrtarisht akuzat për sulm seksual të bëra ndaj tij nga një burrë me të cilin ka hasur në Instagram. Ylli i NBA i ka kërkuar gjykatës të rrëzojë padinë për shpërthyes, duke mohuar me forcë akuzat.

Dwight Howard

Dokumentet gjyqësore të siguruara nga Radar Online zbuloni atë ikonën e NBA-së Dwight Howard ka pranuar se ka takuar akuzuesin e tij, Stephen Harpernë rrjetet sociale në maj 2021. Howard ka mbajtur qëndrimin e tij, duke mohuar akuzat për sulm seksual siç janë paraqitur në padi.

Dwight Howard

Harper në padinë e tij ka pretenduar se ka iniciuar kontakte me të Howard përmes një mesazhi direkt në Instagram, duke ndarë më pas numrin e tij të celularit të cilin Howard e përdori për komunikim të mëtejshëm. Harper pretendon se Howard shprehu interes për takime seksuale “të çuditshme”, duke kërkuar që të shpërndaheshin fotografi eksplicite.

Dwight Howard

Howardnë përgjigjen e tij ligjore, pranoi se kishte shkëmbyer mesazhe, “disa prej të cilave përfshinin përmbajtje seksualisht eksplicite, si fotografi dhe video”, nga maji 2021 deri në korrik 2021. Ai konfirmoi se një takim u zhvillua në rezidencën e tij më 19 korrik 2021, ku mes tyre ndodhën akte konsensuale, përfshirë puthjet.

Dwight Howard

Harper’s padia detajon një seri takimesh të pakëndshme seksuale që përfshijnë një individ tjetër, të referuar si “Kitty”, që rezultojnë në akte të supozuara jo konsensuale, pretendime të cilat Howard mohon me vendosmëri. e Howard mbrojtja pohon se të gjitha palët e përfshira kishin njohuri paraprake për pjesëmarrjen e njëra-tjetrës dhe kishin rënë dakord për aktivitetet seksuale që ndodhën. “Të tre ranë dakord të preknin njëri-tjetrin dhe të angazhoheshin në aktivitet seksual konsensual,” artikuloi përfaqësimi ligjor i Howard.

Duke sfiduar akuzat për sulm seksual dhe pjesëmarrje të detyruar, Howard ka kërkuar rrëzimin e të gjithë padisë, duke mohuar të gjitha akuzat për sulm, dhunim, shkaktim të qëllimshëm të shqetësimit emocional dhe burgim të rremë që i janë bërë. Ai pohon se fejesa mes Harper“Kitty”, dhe ai vetë ishte plotësisht konsensual, duke hedhur poshtë pretendimet se çdo palë ishte detyruar ose detyruar të merrte pjesë në akte seksuale kundër vullnetit të tyre.

Harper’s padia përfshin prova të dorëzuara si mesazhet me tekst dhe një faturë Uber të datës 19 korrik 2021, që synon të vërtetojë vizitën e tij në e Howard vendbanimi. RadarOnline.com ka raportuar gjithashtu mosmarrëveshje të mëparshme ligjore që përfshijnë Howardduke reflektuar një model sfidash ligjore me të cilat përballet ylli i NBA.

Në vitin 2019, Dwight Howard adresoi thashethemet për seksualitetin e tij në një intervistë në “Fair Game me Kristine Leahy”.

Masin Elijei cili është homoseksual, ngriti një padi kundër Howard duke pretenduar se u nda me Howard pasi zbuloi se ishte i përfshirë seksualisht me burra të tjerë dhe gra transgjinore. Howard i ka mohuar pretendimet dhe i tha Leahy-t se akuzat “të lënduan në fillim”.

“Unë nuk jam homoseksual,” Howard, i cili më parë ka luajtur për Washington Wizards, thotë. “Janë shumë njerëz që janë, dhe ata duhet të fshihen. Dhe ka njerëz që kanë probleme mendore dhe duhet të fshihen, janë njerëz që kanë probleme të ndryshme në jetë, duhet të fshihen, duhet të vendosin një maskë çdo ditë. Nuk dua të mbaj asnjë maskë. Unë thjesht dua të jem.”