Dwight Howard

Klea

Dwight Howard i është dhënë kujdestaria e vajzës 13-vjeçare në mes të padisë për sulm seksual GAY!

Dwight Howard i është dhënë kujdestaria e vajzës 13-vjeçare në mes të padisë për sulm seksual GAY!

Dwight Howard ka fituar një fitore ligjore në betejën e kujdestarisë me ish të dashurën, Tiffany Render. Ne nentor, Howard kanë paraqitur një kërkesë për të marrë kujdestarinë e vajzës së tyre 13-vjeçare, Lejla, nga ish-i i tij.

Dwight Howard

Një gjykatës lëshoi ​​një urdhër të përkohshëm në favor të ish-yllit të NBA, sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Radar Online.

Në janar 2023, dyshja arritën një marrëveshje që thoshte këtë Render do të kishte kujdestarinë kryesore dhe Howard kujdestarinë dytësore të vajzës së tyre. Ne korrik, Howard i akuzuar Render të zhvendosjes nga Gjeorgjia në Florida pa diskutuar lëvizjen me të.

Dwight Howard

Howard tha se Render, “Dështoi dhe refuzoi t’i siguronte akses fëmijës së mitur dhe dështoi dhe refuzoi të diskutonte, me mirëbesim, zhvendosjen e fëmijës së mitur, mosregjistrimin në shkollën e saj të mëparshme ose regjistrimin në shkollën e saj të re në Florida.”

Ai vazhdoi të informojë gjykatësin se vajza e tij kishte postuar një seri videosh “të papërshtatshme” në TikTok. Ai pohoi se adoleshenti postoi video ndërsa “vishej pak dhe/ose me veshje të papërshtatshme për moshën, me këngë vulgare seksuale që luheshin në sfond, ku Fëmija i mitur po bën gjeste dhe nënkuptime të papërshtatshme seksualisht”.

Dwight Howard

Howard kritikoi ish-in e tij për gjoja shfrytëzimin e fëmijës së tyre duke e lejuar atë të shfaqej në “Basketball Wives Orlando”. Ai theksoi se kishte humbur kohë me vajzën e tij që nga shpërngulja, duke shtuar se Render demonstroi “një paaftësi për të mbajtur një mjedis të shëndetshëm në shtëpi në të cilin mund të rrisni fëmijën e mitur”.

Howard kërkoi kujdestarinë kryesore të Lejla dhe kërkoi që detyrimi i tij mujor prej 3 mijë dollarësh për mbështetjen e fëmijëve të ndërpritet.

Render iu përgjigj padisë, duke mohuar që ajo ishte në bord me videot e vajzës së saj TikTok. Ajo gjithashtu mohoi e Howard akuza se ajo kishte shfrytëzuar vajzën e tyre në reality show. Render pohoi gjithashtu se ish-i i saj e dinte planin e saj për t’u transferuar në Florida.

Dwight Howard

Ajo i kërkoi gjykatës që ta lejonte të ruante paraburgimin dhe ta përjashtonte e Howard peticion. Ajo pretendoi se ish-i i saj planifikoi të transferohej jashtë shtetit, potencialisht në Itali, për “të paktën pesë muaj në të ardhmen shumë të afërt”.

Render vuri në dukje se ajo nuk donte ta çrrënjoste vajzën e saj nga shkolla e saj aktuale, në Florida.

Më 9 janar, gjyqtari dha Howard kujdestaria kryesore pas dëgjimit të dëshmive nga të dyja palët. Gjyqtarja u shpreh se “gjykata konstaton se fëmija i mitur është përshtatur mirë dhe i do shumë të dy prindërit e saj. Gjykata konstaton se pavarësisht procedimit të menjëhershëm, fëmija i mitur ndodhet në një hapësirë ​​të mirë dhe të përshtatshme për kokën”.

Dwight Howard

Gjykatësi i kujtoi të dyve Howard dhe Render se “Palët duhet të punojnë me shumë kujdes për të siguruar që fëmija i mitur të mos ndihet nën presion apo të përfshihet” në mosmarrëveshjen për kujdestarinë.

Dwight Howard

Dyshja do të vazhdojnë të ndajnë kujdestarinë e përbashkët ligjore, por Howard do të ketë autoritetin përfundimtar në lidhje me vendimet që përfshijnë adoleshentin. Render iu dha një vizitë. e Howard 3 mijë dollarë në muaj përgjegjësia për mbështetjen e fëmijëve u ndërpre, por gjykatësi urdhëroi ish-atletin profesionist të paguante 3 mijë dollarë për të mbuluar shpenzimet e udhëtimit të ish-it.

Gjyqtari do të marrë një vendim përfundimtar në maj.