Dwight Howard

Klea

Dwight Howard duartroket mbi Thr**disa me një burrë dhe transgjinor “Unë nuk duhet t’i tregoj askujt se ku e vendos drurin tim!”

Dwight Howard duartroket mbi Thr**disa me një burrë dhe transgjinor “Unë nuk duhet t’i tregoj askujt se ku e vendos drurin tim!”

Dwight Howard theu heshtjen pasi pranoi se ishte homoseksual dhe u shfaqën lajme se ai u angazhua në një treshe me një burrë dhe një grua transgjinore, gjë që rezultoi në një proces gjyqësor.

Dwight Howard

Dwight Howard iu përgjigj “urrejtësve në internet” në IG Live pas mohimit të tij për sulme seksuale dhe akuza për bateri nga një incident i korrikut 2021 që përfshinte një burrë tjetër, sipas dokumenteve të gjykatës.

Dwight Howard

Ish-lojtari i NBA-së përdori Instagram Live për të këshilluar njerëzit që të përqëndrohen në veprimet dhe jetën e tyre private, në vend që të shqetësohen për atë që ai bën në dhomën e tij të gjumit.

“Çfarëdo që të bëj në dhomën time të gjumit është biznesi im i mallkuar. Çfarëdo që bëni në dhomën tuaj të gjumit është biznesi juaj i mallkuar, “tha ai. “Nuk duhet t’i tregoj askujt se ku i kam vënë drutë!”

Ai vazhdoi, “Të gjithë nuk kanë nevojë ta dinë. Ju nuk duhet të thoni se çfarë po ndodh në shtëpinë tuaj. Kjo nuk është për të gjithë në internet. Ju të gjithë jeni thjesht të çuditshëm.”

I dashuri i Dwight Howard

Shtypni luaj më poshtë për të parë Dwight Howard’s përgënjeshtrim i plotë.

Dwight Howard më pas ndau një bombë, duke pohuar për fansat se thashethemet dhe komentet për të e kanë lënë të paprekur.

Howard, tani duke luajtur në ligën profesioniste të basketbollit tajvanez, postoi një video të TikTok ku dukej duke tallur situatën, duke simuluar një telefonatë dhe duke shtypur në mënyrë agresive në një tastierë. “Si duan që unë t’u përgjigjem atyre që urrejnë në internet,” ka shkruar Howard, 37 vjeç, videon, duke e shoqëruar atë me një emoji që qan dhe qesh.

Dwight Howard

Një tjetër video e TikTok u shfaq Howard duke bërë një shprehje të ashpër ndërsa qëndronte pas një luani masiv, në përgjigje të komentit të një përdoruesi, “Duam të dimë se kush është kotele”, me sa duket duke iu referuar çështjes së tij ligjore në vazhdim.

Në padi, Howardnjë veteran 18-vjeçar i NBA-së, pranoi se kishte “aktivitet seksual konsensual” me një burrë, Stephen Harperpor hodhi poshtë shkaktimin e ndonjë dëmi gjatë takimit të tyre në shtëpinë e tij në Gjeorgji në korrik 2021. Ai gjithashtu mohoi akuza të tilla si “shkaktim i qëllimshëm i shqetësimit emocional” dhe “burgosje të rreme”.

Dwight Howard

Dokumentet e gjykatës zbulojnë se Harper pretendoi pjesëmarrjen e papritur të një pale të tretë, “Kitty”, në takimin e tyre, duke çuar në siklet dhe mospëlqimin e tij. Howard konfirmoi praninë e “Kitty”, duke ruajtur pëlqimin e të gjitha palëve të përfshira.

Dwight Howard

e Howard avokati theksoi synimin e tij për të “paraqitur të vërtetën”, në gjykatë, duke e cilësuar takimin si privat dhe konsensual dhe publicitetin pasues si të motivuar për fitim. Ai e trajtoi këtë temë edhe në Instagram Live, duke u thënë njerëzve “të kujdesen për biznesin tuaj” dhe duke shprehur zhgënjimin për ndërhyrjen publike në jetën e tij private.