Duot më të mira poshtë kuvertës Kapiteni-First Stew

Klea

Duot më të mira poshtë kuvertës Kapiteni-First Stew

Çdo kapiten ka nevojë për një zierje të parë, e cila Poshtë kuvertës ka treguar seria. First Stews mund të krijojë ose prishë një sezon charter, pasi ato janë një pjesë e paçmuar e një anijeje. Ata kujdesen për departamentin e brendshëm, ndërsa kujdesen për çdo tekë të mysafirëve të charterit. Po kështu, ky rol gjithashtu plotëson nevojat e kapitenit, të tilla si shpërndarja e vakteve të tyre, larja e uniformave dhe rregullimi i kabinave të tyre.

Është e rëndësishme që një kapiten dhe ushqimi i tyre i parë të shkojnë mirë. Një ndjenjë besimi duhet të ekzistojë gjithashtu midis çiftit. Nëse mungon besimi, do të shpaloset një situatë e ngjashme me atë të kapitenit Sandy Yawn dhe Hannah Ferrier në Below Deck Mediterranean. Luftimet e tyre të vazhdueshme dhe gjuajtja eventuale e Hanës ishin të neveritshme për t’u parë, pa marrë parasysh anën e kujt kishit.

Nga ana tjetër, kapiteni Sandy dhe Katie Flood e goditën mjaft mirë gjatë sezonit 6, i cili u zhvillua menjëherë pas pushkatimit të Hanës. Megjithatë, Katie nuk arriti të kthehej për sezone të mëtejshme charter. Sidoqoftë, ajo dhe kapiteni Sandy do të shfaqen në sezonin 3 të Winter House, kështu që nëse ju pëlqeu çiftimi i tyre, ja ku.

Brenda këtyre dy roleve të rëndësishme, mosbesimi fatmirësisht nuk ka qenë normë në serialet detare të Bravo-s. Në fakt, disa çifte të shkëlqyera kanë ndodhur. Për të nënvizuar pikërisht këtë fakt, këto janë zgjedhjet tona për “Captain-First Stew Duos” më të mirë (deri më tani) në Below Deck.

Kapiteni Lee Rosbach dhe Kate Chastain

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank nëpërmjet Getty Images)

Kapiteni Lee Rosbach dhe Kate Chastain punuan së bashku për gjashtë sezone në Below Deck. Dyshja u afruan aq shumë sa tani e konsiderojnë njëri-tjetrin familje. Këtë vit, Kate mirëpriti në botë fëmijën e saj të parë. Ndërsa kapiteni Lee është larguar nga Below Deck, ai ka bërë shaka duke thënë se tani ka kohë të kujdeset për Kate.

Këta të dy kanë qenë gjithmonë të afërt. Kur Kate u takua me kapitenin Lee gjatë sezonit 2, ai e qortoi se ajo dukej si një mysafire charter, jo si një jahte. Me personalitete të ngjashme, dyshja e goditi shpejt, duke u bërë tingulli i njëri-tjetrit sa herë që lindte konflikti.

Kate e dinte saktësisht se si kapiteni Lee i merrte Cheerios dhe si i pëlqente hekurosja e pantallonave të uniformës. Nga ana tjetër, kapiteni Lee i besoi gjykimit të Kate, shpesh duke u anuar me të për shkarkimet dhe konfliktet e ekuipazhit. Në një episod të Watch What Happens Live, ai u shpreh ëmbël, “Kate gjithmonë do të ketë një pikë shumë, shumë të ëmbël në zemrën time, sepse ne kemi punuar së bashku për një periudhë të gjatë kohore dhe ajo ishte dora ime e djathtë. Nuk kishte asgjë që nuk mund t’i delegoja Kate-së, që thjesht ta kaloja dhe të largohesha prej saj dhe të dija se do të përfundonte.”

Kate u largua nga seria pas sezonit 7, ndërsa Kapiteni Lee u largua pas sezonit 10. Prandaj, Kapiteni Lee pati disa sezone charter me të tjerë First Stews, megjithëse asnjëri prej tyre nuk ndihej si shtëpia që kishte gjetur në Kate. Aktualisht, dyshja janë ribashkuar për të filmuar Couch Talk, i cili është një lloj përmbledhje e shfaqjes që fokusohet në të gjitha gjërat Bravo. Për miqësinë e tyre të kaluar dhe të tanishme, ne i konsiderojmë Kapiten Lee dhe Kate si një nga Duot më të mira Captain-First Stew në Below Deck.

Kapiteni Jason Chambers dhe Aesha Scott

(Foto nga: Mark Rogers/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Kapiteni Jason Chambers dhe Aesha Scott kanë punuar së bashku për vetëm dy sezone, por tashmë, ata janë një ekip solid. Për të shpjeguar, Below Deck Down Under sapo përfundoi transmetimin e sezonit të tij të çrregullt 2. Duke punuar si një, ky çift u mor në mënyrë profesionale me çështje të rënda, duke i trajtuar të gjithë të përfshirët me drejtësi dhe mirësi. Këto çështje varionin nga dy tentativa të ndryshme për sulm seksual, deri te një zierje që mori për të pirë për të maskuar dhimbjen e saj.

Në një shënim më të lehtë, talljet dhe ndjenja e familjaritetit midis kapitenit Jason dhe Aeshës janë të forta. Përgjatë dy sezoneve të tyre së bashku, Aesha e ka ndihmuar kapitenin Jason të vendosë kontaktet e tij, e ka veshur atë me Budgy Smugglers që të ftuarit ta shikojnë dhe ka qarë në krahët e tij kur ka përshkruar udhëtimin e saj si një e mbijetuar nga sulmi seksual. Në kthim, kapiteni Jason e befasoi Aeshën duke sjellë të dashurin e saj në bord, gjë që e bëri Aeshën të përlotet.

Ndryshe nga kapiteni Lee dhe Kate, kapiteni Jason dhe Aesha janë ende në transmetim. Prandaj, ne shpresojmë që ky çiftim të vazhdojë edhe për shumë vite të tjera, pasi çiftimi i tyre i lehtë Captain-First Stew në Below Deck është pikërisht ajo që u nevojitet shikuesve.

Kapiteni Glenn Shephard dhe Daisy Kelliher

Kapiteni Glenn Shephard dhe Daisy Kelliher kanë luajtur së bashku në Below Deck Sailing Yacht që nga sezoni 2. Ashtu si të tjerët, këta të dy kanë shijuar shaka dhe shkëmbime miqësore. Fatkeqësisht, aktgjykimi është ende i dalë nëse ata do të qëndrojnë të lidhur fort apo jo.

E shihni, në sezonin 4, kapiteni Glenn ishte më i vështirë se normalja me Daisy. Këtu, Daisy ishte përfshirë në një trekëndësh dashurie, i cili ishte pjesë e barabartë shpërqendruese dhe e dhimbshme në Zierjen e Parë. Në ribashkim, këto gjëra u trajtuan dhe ndërsa kapiteni Glenn theksoi se Daisy e meritonte kritikën e tij konstruktive, ai gjithashtu tha se “Daisy është e mrekullueshme” dhe se ai “do të donte të punonte përsëri me të në të ardhmen”.

Pas kësaj, Daisy shpërtheu në lot. Është e qartë se këta të dy kanë dashuri për njëri-tjetrin. Meqë dikur ata ishin një nga çiftet tona të preferuara Captain-First Stew, ne me të vërtetë shpresojmë që Sezoni 5 të tregojë marrëdhëniet e kapitenit Glenn dhe Daisy në përmirësim.