Klea

Duke reflektuar mbi rregullat e Vanderpump: Jax dhe Brittany marrin Kentakin

Mua më duket se Jax Taylor gjithmonë donte të qëndronte në televizor, edhe kur ai ishte nisur nga Rregullat e Vanderpompës. Ai ishte zuzar, u kthye në djalin numër një në grup dhe donte të fitonte para në emrin e tij. Gjatë takimit Brittany Cartwrighttë dy luajtën në Jax dhe Brittany marrin Kentakin, e cila në thelb është Jeta e thjeshtë takohet me të porsamartuarit. Ishte një histori humoristike e peshkut jashtë ujit, ndërsa Jax u përpoq të punonte në fermën familjare. Seriali na dha disa momente të çmuara, por Jax-i që e do qytetin nuk ishte menduar të ishte një dorë e fermës.

Seriali ishte jetëshkurtër dhe nuk u shfaq për një sezon tjetër. Në vend të kësaj, çifti tani është kthyer në The Valley, i cili po përpiqet t'i tregojë të gjithë të rritur, por të gjithë e dimë se Jax nuk mund të jetë në sjelljen e tij më të mirë për një kohë të gjatë. Dhe ai shpesh e vërtetoi këtë në spin-off-in e tyre të parë.

Kentaki apo bust!

Për të qenë i sinqertë, e vetmja gjë që dija për Kentakin ishte se ata zhvilluan garën e famshme të kuajve në Churchill Downs. Episodi premierë tregoi se sa i bukur ishte “vendi i Zotit”, pasi toka ishte e gjerë. Mendoj se gjelbërimi mund t'i kishte lënduar sytë Jax-it pasi ai ishte mësuar me kaq shumë beton.

Winchester, KY, është një qytet i vogël me qytetarë që i përkasin klasës së sundimit të shtëpisë. Ka një qendër të çuditshme, por jo Neiman Marcus, një dyqan fshati, por jo Costco, dhe birrë dhe djathë Meemaws. Brittany tregoi se ajo u rrit në një fermë prej 400 hektarësh dhe i pëlqente ndjesia e qytetit të vogël. Jax nuk përshtatej, sidomos kur e vunë në punë për pastrimin e kotecit të pulave.

Koha e namazit

Brittany ishte afër Zotit dhe shpesh shkonte në kishën e saj familjare. Por Jax, Jax, u shqetësova se ai do të shpërthejë në flakë nëse do të kalonte pragun e kishës. Skena e kishës tregoi se sa i afërt ishte ky komunitet teksa famullitarët përshëndetën njëri-tjetrin me përqafime dhe fjalë të mira. Jax dukej vërtet i hutuar se pse të gjithë ishin kaq miqësorë. Jax madje bëri shaka, “Rrufeja nuk goditi, kështu që unë jam mirë deri tani.” Brittany dukej se ishte një mini-e famshme në vendlindjen e saj, teksa bëri valën mbretërore për ndjekësit e saj besnikë.

Sinqerisht, kjo skenë ishte intensive pasi “Fryma e Shenjtë” pushtoi shumë njerëz. Sytë e Jax-it i thanë të gjitha, ndërsa ai pa në heshtje se njerëzit përreth tij humbisnin mendjen sikur të ishte Jezu Krishti Super Ylli që zbriste për të thënë: “Hej të gjithë”. Shikuesit dhe Jax mësuan se “djalli do të vijë kundër martesës, miqësisë dhe financave tuaja”. Gjithçka ishte paksa shumë, por skena dha një pasqyrë të madhe për llojin e familjes që Jax do të martohej më vonë.

Brittany dukej e ndezur

Seriali gjithashtu dukej se nënvizonte sesi Brittany shpesh ndihej me gaz nga Jax dhe nëna e saj, Sherri. Seriali më bëri të zhvilloj pak ndjeshmëri për B, veçanërisht pasi të gjithë rreth saj po përpiqeshin ta bindnin atë se Jax ishte një kapje e mahnitshme. Nganjëherë, Brittany dukej se vinte në dyshim marrëdhënien e saj, por çdo herë, një nga anëtarët e familjes së saj e bindte atë të qëndronte. Fansat takuan edhe ish të dashurin e Brittany-t, i cili gjithashtu ishte mirë në rastin më të mirë. Është e qartë se ajo kishte një tip. Sipas mendimit tim, Sherri kishte një obsesion jo të shëndetshëm me Jax-in dhe burri i saj, Ron, duhej të ishte dëgjuar më shumë pasi ai ishte i vetmi i kujdesshëm ndaj yllit të Vanderpump Rules.

Jax ishte i padurueshëm

Një skenë që nuk do ta harroj kurrë është kur familja shkoi për të vajtuar gjyshin e Brittany në varreza. Ndërsa e gjithë familja qante dhe dëgjonte vejushën të tregonte kujtimet e saj, Jax u largua, u ul në shtrat dhe dukej i painteresuar. Unë e kuptoj që funeralet mund të mos jenë gjëja e tij, por ka një sens të përbashkët të mirësjelljes që dështoi. Këto veprime, së bashku me të tjera si t'i tregosh Brittany-t se ajo shtoi në peshë, vetëm dëshmuan se Jax ishte ende një zuzar. Jax dhe Brittany Take Kentucky pati gjashtë episode ku Jax sillej keq dhe Brittany i bënte justifikime. Por të dy janë krenarë për llojin e serialeve të jetuar dhe madje e kanë në bios edhe sot e kësaj dite.