Drew Sidora

Klea

Drew Sidora vë në shpërthim ish-Ralph Pittman-in “të turpshëm” – pretendon se ai ndaloi së kryeri seks me të në mes të një martese të dështuar

Drew Sidora vë në shpërthim ish-Ralph Pittman-in “të turpshëm” – pretendon se ai ndaloi së kryeri seks me të në mes të një martese të dështuar

U shfaqën çarje në Drew Sidora dhe te Ralph Pittman martesën përpara vendimit të çiftit për t’u divorcuar gjatë episodit më të fundit të Amvise të vërteta të Atlantës.

Drew Sidora

Episodi shfaqi gratë që mblidheshin për një pushim njëditor të shëndetit mendor. Drew’s burri erdhi me vonesë dhe me sa duket e injoroi gruan e tij pas përshëndetjes Santa Richards-Ross’ burri me një përqafim.

Ralph përshëndeti të gjithë të tjerët në dhomë, por nxori jashtë gruan e tij kur ajo thirri – “Hej, burrë”.

Drew Sidora

Drew vuri në dukje se nuk e kishte parë burrin e saj gjatë gjithë ditës, duke shtuar se ajo “po priste një përqafim”.

Kenia Moore pyeti në një vend rrëfimi – “Është Ralph duke pasur një lloj prishjeje mendore, sepse nuk e sheh gruan e tij atje?”

Sheree Whitfield tha para kamerave se “Ralph fjalë për fjalë shkoi nëpër dhomë dhe i përqafoi të gjithë përveç saj.”

Sheree Whitfield

Drew shpjegoi se Ralph’s sjellja nuk ishte asgjë e pazakontë.

“Natën pas datës, Ralph ka qenë i largët. Por ai tregon [up] vonë dhe më pas ai pranon të gjithë të tjerët përveç meje, është e turpshme”, tha ajo para kamerave.

Drew Sidora

Drew vazhdoi — “Kjo është tipike Ralph. Kur ndihet i pa respektuar, në vend që të thotë mendimin e tij dhe të thotë se si ndihet, ai është kaq i ftohtë.”

Drew përfundimisht tërhoqi vëmendjen e burrit të saj me një përqafim dhe një puthje.

Më vonë gjatë episodit, Drew u takua me këshilltarin e martesës, Dr. Ken, pasi zbuloi në një intervistë personale se “gjërat kanë shkuar drejt greminës” mes çiftit që prej natës së tyre.

“Ne nuk po flasim vërtet. Ai u largua nga dhoma e gjumit. Martesa jonë është në një cikël të përhershëm”, vazhdoi ajo. “Ndonjëherë është lart, ndonjëherë është poshtë. Ne përpiqemi të dalim dhe të kalojmë mirë, por më pas gjërat shkojnë majtas.”

Drew Sidora

Drew shtoi – “Ralph dhe kam tetë vjet e martuar. Dhe në prapavijë, ne kemi qenë duke u marrë me çështje të transparencës, të besnikërisë, të respektit. E gjithë kjo po bëhet sfiduese për mua.”

Ralph Pittman

Drew i shpjegoi terapistit të saj se gjërat “shkuan në një mosmarrëveshje” pasi çifti ndau një natë takimi.

“Ndihem sikur jam në gjendje të qëndroj më i fortë në atë që di që është e drejtë për mua. Jam e gatshme të vizatoj një vijë kufijsh”, tha ajo.

Dr. Ken vuri në dukje se “askush nuk mund ta ndezë atë më me gaz” përpara se ta pyeste – “Megjithatë, ku e lë në të vërtetë kjo martesën tuaj?”

“Është e dyshimtë. E shkëputur”, tha ajo. “Është sikur ende mungon vetëdija emocionale, e cila është gjithçka që kam kërkuar ndonjëherë. Për shembull, unë dua që ju të kujdeseni për zemrën time, dua që ju të kujdeseni për atë se si ndihem unë, dua që ju të kujdeseni për gjërat që janë të rëndësishme për mua.”

Drew Sidora

Aktorja vazhdoi duke thënë se “nuk u martua për t’u divorcuar, kështu që unë jam gjithmonë e gatshme të provoj. Por është thjesht si, në cilën pikë do të ndryshojnë gjërat? Në cilin moment dikush dëshiron të luftojë për martesën? Si, unë jam ende në këshillim, por ai nuk është.”

Drew deklaroi se ajo mbeti me shpresë, por pranoi – “Pa u shfaqur ai dhe pa bërë përpjekje, është e pamundur. Padyshim që jam i shqetësuar për gjendjen e marrëdhënies sonë.”

Drew Sidora

Drew paraqiti kërkesën për divorc në mars, duke i thënë People se ajo kishte “luftuar me gjithë zemër për martesën time”, por duhej të merrte “vendimin e mundimshëm për ta liruar burrin tim me dashuri”.

“Megjithëse Ralph dhe kam vendosur të ec përpara veçmas, shpresa është të mbetemi miq në mënyrë që të mund të bashkëprindërojmë me përgjegjësi,” vazhdoi ajo. “Megjithë jetën tonë shumë publike, unë po kërkoj privatësi gjatë kësaj kohe të vështirë pasi fëmijët e mi dhe unë mësojmë se si të lundrojmë nëpër fillimet tona të reja.”

Drew Sidora

Ralph tha për median – “Drew dhe kam vendosur të bëj kërkesë për divorc. Ne kemi tre fëmijë të vegjël të mrekullueshëm dhe mendësia dhe rritja e tyre është më e rëndësishmja. Ndërsa po kalojmë në këtë kohë të vështirë, ju kërkoj që ju lutemi të respektoni privatësinë tonë.”

Amvisat e vërteta të Atlantës” transmetohet të dielave në orën 20:00 ET në Bravo.