Drew Sidora kritikon Courtney Rhodes pas ribashkimit të RHOA: 'Fëmijët janë gjithmonë jashtë kufijve!'

Klea

Drew Sidora kritikon Courtney Rhodes pas ribashkimit të RHOA: ‘Fëmijët janë gjithmonë jashtë kufijve!’

Me Amvise të vërteta të Atlantës Sezoni i 15-të i Reunion duke transmetuar pjesën e tij të parë mbrëmë, pritej vetëm që kasti do të dërgonte një stuhi në Twitter. Kulmi i ribashkimit u fokusua në Drew Sidora dhe Ralph Pittman, ashtu siç sugjeruan trailerat.

Por po aq i pranishëm ishte edhe “kushëriri” i Ralph, Courtney Rhodes, zuzari i padyshimtë i sezonit 14 të RHOA. Duke lënë mënjanë lidhjen e dyshimtë të Courtney me Ralph-in, Drew ishte gati për ardhjen e saj. Ajo kishte një kumbull në çantën e saj dhe një top verbal, të gjitha gati për t’u hedhur.

Drew nuk u përmbajt, duke hedhur gjithë hijen që donte në përgjigje të komenteve dashakeqe të Courtney për familjen e Drew gjatë finales së sezonit. Megjithatë, dukej se Drew kishte më shumë për të thënë sesa ajo që kishte thënë në ribashkim.

Drew qëllon sërish ndaj Courtney në Twitter

Një ditë pas transmetimit të pjesës 1, Drew shkroi në Twitter për Courtney, “Unë gjithmonë duhet t’i mbroj dhe të mbroj fëmijët e mi kundër këtij lloji të së keqes. I dhashë mundësinë të mbyllte kushërirën e tij të rreme të paverifikueshme për komentet e saj të neveritshme të bëra në lidhje me djalin tim, megjithatë, ai refuzoi ta bënte këtë dhe kjo më thyen zemrën.”

Ajo pastaj iu përgjigj postimit të saj në Twitter, duke shkruar, “Ajo donte të ishte e keqe dhe e vrazhdë duke bërë komente dhe duke e tërhequr zvarrë fëmijën tim në këtë… FËMIJËT JANË GJITHMONË JASHTË KUFIJVE!!! Kjo është ajo, kjo është e gjitha… ne kemi mbaruar!” Ideja që fëmijët të jenë “të paarritshëm” është një ndjenjë që është përsëritur gjatë gjithë historisë së Housewives.

Është një deklaratë e diskutueshme. Idealja do të ishte t’i mbani fëmijët jashtë prodhimit me çdo kusht. Por kur vihet në pikëpyetje mirëqenia e fëmijëve, dikush duhet të flasë. Sigurisht, në këtë situatë specifike, ishte e qartë se Courtney nuk kishte të drejtë. Dhe Ralph mund të jetë edhe më keq për të mundësuar të gjithë këtë gjë.

The Real Housewives of Atlanta Reunion Pjesa 2 transmetohet të dielën, 10 shtator, në orën 20:00 EST në Bravo.