RHONJ

Klea

Drama 'RHONJ': Teresa Giudice, Rachel Fuda dhe Dolores Catania Escape the Chop – Bravo Execs sugjerojnë Axing Feuding Fractions!

Drama 'RHONJ': Teresa Giudice, Rachel Fuda dhe Dolores Catania Escape the Chop – Bravo Execs sugjerojnë Axing Feuding Fractions!

Mbledhja konvencionale për Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit Ribashkimi i sezonit 14 është braktisur në favor të një alternative jokonvencionale mes tensioneve të vazhdueshme midis grave.

RHONJ

Ky ndryshim ka nxitur spekulime për një rishikim të plotë të kastit, megjithëse Teresa Giudice, Dolores Kataniadhe Rachel Fuda supozohet se janë të përjashtuar nga shkurtimet e përfolura.

Gjatë një interviste në SiriusXM's Reality Checked, Andy Cohen trajtoi temën e një rishikimi të mundshëm të kastit.

Melissa Gorga

Pritësi i Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt e përpunuar, “Kishte shumë lojë me atë dhe mendoj se përgjigja është, po flisja me një anëtar të kastit për këtë sot. Ne do të kalojmë sezonin e ardhshëm pasi të vijë.”

“Tani për tani, ne jemi thjesht duke u fokusuar në, 'OK, mirë nëse nuk po bëjmë një ribashkim konvencional, çfarë po bëjmë dhe çfarë është diçka ndryshe që mund të bëjmë?”

Margaret Josephs

Sipas një burimi të cituar nga Radar Online, fansat mund t'i japin lamtumirën disa fytyrave të njohura së shpejti.

“Nuk do të jetë një rindezje e vështirë si NYC. Por ka të ngjarë që ata të heqin qafe njerëzit nga të dyja anët, sepse është shumë e thyer,” shpjegoi burimi i brendshëm.

Melissa Gorga

Informatori përmendi se Rachel ka të ngjarë të marrë një ftesë pas dramës së saj me të Terezasë bashku me Dolores dhe “mikun” Jenn Fessler për shkak të ndërveprimeve të tyre me të gjithë.

Jennifer Fessler

Edhe pse asgjë nuk është ende e qartë, Fesler thuhet se informoi gazetën se ajo është “shumë mirë e vetëdijshme” se ndryshimet janë në horizont.

“Gjërat po ndryshojnë,” tha ajo. “Të gjithë po mendojnë për të gjitha mundësitë.”

Raportohet se, Rachel dhe te Terezes grindja ka vazhduar tash e një kohë, me Rachel edhe duke i hedhur hije Tereza mes thashethemeve për të dhe bashkëshortin Luis “Louie” Ruelas duke u përballur me probleme financiare.

Teresa Giudice

Në një paraqitje në maj në podcastin Virtual Reali-Tea të PageSix, Rachel nuk i prishi fjalët kur shprehte mendimet e saj te Terezes zgjedhja për t'u bashkuar me House of Villains.

“Hustlin' për një dollar këtu në këto rrugë. Duhet të bësh atë që duhet të bësh,” tha Rachel përpara se të shtonte, “Ajo e mori titullin. Nuk e mora grushtin e parë siç thotë ajo, apo jo?

“Kështu që ajo e quajti veten një zuzar.”

Rachel Fuda

Teresa Giudice kishte plane të rëndësishme për Sezoni Real Housewives of New Jersey 14 ribashkim, i cili që atëherë është anuluar.

Teresa Giudice

Në pranimin e saj të parë publik të lajmit gjatë një daljeje në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt me Andy Cohen transmetuar të dielën, më 9 qershor, nëna e katër fëmijëve zbuloi se ajo kishte hartuar tashmë një strategji për të adresuar grindjen e saj të vazhdueshme me Rachel Fuda dhe burri i saj, Xhon Fuda.

“Është shumë keq që nuk po bëjmë një ribashkim sepse do të sillja një zarf dhe do të nxirrja diçka nga zarfi.” Tereza tha, duke iu referuar një momenti nga ribashkimi i sezonit 13, kur John tregoi një zarf me prova të supozuara se te Terezes burri, Luis Ruelaskishte hetuar familjen e tij – edhe pse ai kurrë nuk e hapi zarfin.

“Do ta sillja sonte, por dua të sigurohem që të kemi një ribashkim”, shtoi Teresa teksa. Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt Prezantuesi Andy Cohen ngacmoi: “Ndoshta do t'ju kthejmë përpara fundit të sezonit.”