Ben Willoughby

Klea

Drama “Poshtë kuvertës”: Ben Willoughby i ngopur me sezonin 11, gati për ndryshime të mëdha


Drama “Poshtë kuvertës”: Ben Willoughby i ngopur me sezonin 11, gati për ndryshime të mëdha

Poshtë kuvertës yll Ben Willoughby Së fundmi ka shprehur pakënaqësinë e tij për drejtimin e sezonit 11 në Instagram.

Duke iu përgjigjur një pyetjeje të fansave për të ardhmen e tij me ekskluzivitetin, Ben Willoughby la të kuptohet për konflikte të brendshme, duke thënë:

“Ka shumë gjëra që nuk shihen. Unë jam në një udhëkryq si [to] nëse duhet thënë e vërteta apo nuk e lë më këtë të më konsumojë.”

Ben Willoughby

Kur u pyet për të mirat dhe të ultat e tij nga sezoni, Ben pranoi, “I ulët – nuk e shijon këtë sezon për një sërë faktorësh. Nuk doja të shkelja më kurrë në Shën David në ato rrethana.” Këtë sezon, Ben kaloi nga deckhand kryesor në bosun pas një riorganizimi të ekuipazhit, një vendim që nuk u pëlqeu të gjithëve.

Ben Willoughby

Ben sugjeroi që episodet e ardhshme do të merrnin një kthesë të papritur për të, duke u ankuar: “Kisha arsyet e mia për atë që mbroja. Është turp që asnjë prej tyre nuk do të transmetohet.” Duke reflektuar mbi përvojën e tij, ai shprehu keqardhjen që nuk ndaloi për të vlerësuar më shumë momentet, duke pranuar: “Ju luani me një personazh dhe ai personazh ka një kohë më të vështirë ose më të mirë se të tjerët”.

Ben Willoughby

Pavarësisht sfidave të TV realitetit – Ben shprehu mirënjohjen për mbështetjen e fansave. Ai theksoi mospërputhjen midis realitetit dhe asaj që portretizohet në ekran, duke vënë në dukje, “Reality TV nuk është i lehtë në asnjë mënyrë… I përshtatet një agjende për të fituar vëmendje/shikim”. Pavarësisht zhgënjimeve, Beni mbetet mirënjohës për lidhjet që ka krijuar gjatë rrugës, duke thënë: “Është thjesht për të ardhur keq sa shumë mbahet jashtë transmetimit”.

Ben Willoughby

Pavarësisht dramës së ardhshme, Ben shprehu gatishmërinë e tij për të marrë pjesë në spinoff show si Lundrimi poshtë kuvertës dhe Poshtë Deck Mesdheut pa hezitim. Duke reflektuar mbi përvojën e tij, ai zbuloi se dinamika e tij me kapitenin Kerry pësoi ndryshime të rëndësishme gjatë gjithë sezonit.

“Kapiten Kerry [has] një qëndrim shumë ushtarak. [It is] më shumë i bazuar në autoritet. Pra, kjo ishte paksa një kurbë mësimi për mua,” shpjegoi ai. “Nuk funksionon vërtet me stilin që më pëlqen me udhëheqjen time. Pra, ne patëm pak fërkime atje dhe ju mund të shihni pak nga kjo që po ndodh.”

Ben Willoughby

Tifozët mund të kapin Poshtë kuvertës sezoni 11 të hënën Bravo në orën 21:00 ET, me episode të reja të disponueshme për transmetim ditën tjetër në Peacock.