Drama e sezonit 13 të Sutton Stracke del në RHOBH

Klea

Drama e sezonit 13 të Sutton Stracke del në RHOBH

Amvise të vërteta të Beverly Hills Sezoni 13 tashmë është diskutuar gjerësisht. Fansat e dinin se sezoni do të fokusohej shumë tek Kyle Richards dhe çështjet e saj martesore. Si i tillë, shumë anëtarë të kastit kanë zënë vendin e pasëm në të gjithë dramën, duke përfshirë Sutton Stracke. Por kjo vështirë se e ndaloi atë të kalonte momentet e saj.

Momenti viral i Sutton “Name ‘em”.

Më 12 dhjetor, The Morning Show ndau intervistën e tyre me Sutton. Intervista filloi me klipin tashmë të famshëm të Sutton, duke i thënë vazhdimisht Kyle “Name ‘em” pasi Kyle akuzoi Sutton për raste të vazhdueshme reagimi të tepruar. “Kush e dinte?” tha Sutton, duke iu referuar sesi klipi u prit nga fansat dhe interneti.

Julia Roberts madje riktheu skenën për një segment të Clubhouse Playhouse. Prezantuesit e Morning Show i treguan asaj disa TikToks që Sutton i kishte frymëzuar, me yllin e RHOBH duke thënë: “Jam i habitur se çfarë del nga goja ime. Dhe ndonjëherë është e mirë dhe nganjëherë është e keqe.” Nga atje, Sutton filloi marrëdhënien e saj me Kyle aktualisht.

“Kyle dhe unë kemi një miqësi të rrënjosur thellë, dhe kështu ato rrënjë janë ende atje.” Megjithatë, ajo gjithashtu vuri në dukje se si Kyle kishte kërkuar hapësirë, dhe me sa duket kishte ende nevojë për të. “Ne do t’i rikthehemi kësaj dhe do të gjejmë gjithmonë rrugën tonë të kthimit,” tha ajo. Sa për mënyrën se si u ndje Sutton në gjysmë të sezonit, ajo filloi: “Ky sezon është një sezon i madh për mua.”

Sutton ngacmon fundin e sezonit 13 të RHOBH

Ajo diskutoi biznesin e saj të ri, rritjen e saj si “një grua e pavarur” dhe marrëdhëniet e saj me kastin. “[It] bëhet pak e trazuar,” tha ajo, “shpresojmë të arrijmë në një zgjidhje”. Ata diskutuan gjithashtu festën e ditëlindjes së Crystal Kung Minkoff-it dhe vendimin e saj për t’u larguar herët, duke u përpjekur të shkonte në heshtje për të “derdhur” në “hapësirën e saj”.

Në fund të fundit, ajo fajësoi prodhimin për përpjekjen për ta ndjekur atë në daljen e saj. Përndryshe, nuk do të ishte problem. Sa i përket fundit të sezonit, Sutton ngacmoi disa detaje. “Ne shkojmë në këtë udhëtim vërtet të mrekullueshëm në Spanjë … dhe ka gjithashtu shumë argumente, por ka shumë të qeshura.” Ajo shtoi: “Ne kemi një fund vërtet të bukur, të bukur.”

Sa i përket festës së shumëpërfolur, Sutton tha: “Kyle ka një festë dhe është një festë krejtësisht e bardhë”. Ajo vuri në pah glamurin dhe rikthimin e miqve të vjetër. Kur u pyet për një detaj të asaj që ndodh në festë, Sutton zbuloi: “Erika Jayne performon”. Sa për pjesën tjetër, na mbetet vetëm të presim dhe të shohim.

Real Housewives of Beverly Hills Sezoni 13 vazhdon të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.