Dr. Wendy Osefo godet 'Karen' Teddi Mellencamp

Klea

Dr. Wendy Osefo godet 'Karen' Teddi Mellencamp

Dr. Uendi Osefo kishte kohë sot. Të Amvise të vërteta të Potomac ylli u përplas Teddi Mellencampdikur e The Real Housewives of Beverly Hills, pasi ajo bëri thirrje për shkarkimin e profesorit në podcast-in e saj.

“Kam nevojë që ajo të ndalet,” i tha Teddi bashkë-prezantueses së saj, Tamra Judge, në një episod të Two Ts In A Pod. “Nuk mund ta ndihmoj. Unë me të vërtetë po përpiqem të përballem me Wendy. Për shembull, me ndalesë, dua të them 'Mirupafshim'.”

Wendy së ​​pari iu bashkua RHOP në sezonin 5 me anë të Candiace Dillard Bassett. Që atëherë, ajo ka qenë një shtyllë kryesore, duke u dhënë shikuesve histori interesante dhe grindje shpërthyese me shokët e aktorëve si Gizelle Bryant, Robyn Dixon dhe rishtarja Nneka Ihim.

Wendy e quan Teddin si një “Karen” pasi ekspozoi DM-të…

Sapo doktoresha Osefo dëgjoi lajmin se mrekullia e tre sezoneve Teddi kishte hedhur shënime për Potomac, komentatorja politike u përgjigj me faturat e saj.

Në mesazhet në Instagram të postuara në X (dikur Twitter), Teddi i dërgoi mesazh Wendy në mars 2023, duke lavdëruar yllin e realitetit për performancën e saj të ribashkimit. Ajo madje tha se duhet të “mësohet në Housewives 101”.

“A do të mund të vini në Two Ts in a Pod me mua dhe Tamra?” E pyeti Tedi. “Do të donim të bisedonim me ju!” Në një mesazh tjetër të dërguar në nëntor 2023, banorja e Beverly Hills i kërkoi Wendy-t që t'i bashkohej edhe një herë në podkastin e saj. “Sapo u përplasa me burrin tuaj duke ecur në korridor. Ejani në pod sot!”

Wendy e mbizotëroi postimin e saj, “E kuptova. Ti @TeddiMellencamp thjesht doje vëmendjen time. #Përshëndetje Karen.”

Uau. Teddi, i cili u shfaq në RHOBH nga sezoni 8 deri në 10, qëlluan kundër në postimin e saj, duke vënë në pikëpyetje qëllimet e studiueses pas ndarjes së mesazheve të saj.

“E kuptove çfarë?” ajo shkruajti. “Që të desha në podkastin tonë përpara se të shikoja këtë sezon? Vini re se ishte kur DM-të ndaluan. Ju do të mendonit se me katër diploma mund të dilni me diçka më origjinale se Karen.

Ju mund të transmetoni sezonet e mëparshme të RHOBH dhe RHOP në Peacock.