Dr. Paul Nassif i jep Ciganit Blanchard një paralajmërim për kirurgjinë plastike

Klea

Dr. Paul Nassif i jep Ciganit Blanchard një paralajmërim për kirurgjinë plastike

Dr. Paul Nassif ka një mesazh urgjent për Cigane Rose Blanchard. Pas operacionit të fundit të hundës, ylli i Botched po i kërkon asaj që të mos rrëmbehet.

Ndonjëherë pas një operacioni të parë, njerëzit mund ta gjejnë veten të varur nga procedurat kozmetike. Ata mund të bien në një vrimë lepuri të kërkimit të përsosmërisë, gjë që mund t'i lërë të duken “të dështuar” dhe të kenë nevojë për ndihmën e tij dhe të Dr. Terry Dubrow.

Ai shpreson se Gypsy Rose, i cili iu nënshtrua një rinoplastike dhe septoplastike në Luiziana javën e kaluar, nuk do t'i nënshtrohet këtij tundimi. “Nëse bëhet siç duhet,” thotë ai, “atëherë shpresojmë se ajo do të ketë një rezultat fantastik dhe do t'i pëlqejë rezultatet e saj.”

Nëna e di më së miri

Jeta e hershme e Gypsy Rose u dominua nga nëna e saj kontrolluese. Dee Dee e detyroi vajzën e saj të falsifikonte sëmundjen për simpati, vëmendje dhe para. Siç përshkruhet në serialin Hulu bazuar në jetën e saj, Cigane u detyrua të jetonte në një karrige me rrota. Ajo gjithashtu duroi medikamente dhe operacione të panevojshme. Ajo ishte e izoluar nga të gjithë, përveç nënës së saj dhe nuk u lejua të kishte miq.

Nuk kishte kurrë ndonjë gjë të keqe me Ciganin, përveçse nëna e saj që e shijonte vëmendjen që mori për të qenë “martire ndaj fëmijës së saj të sëmurë”. Më në fund, Gypsy e bindi të dashurin e saj në internet që ta ndihmonte në vrasjen e Dee Dee, në mënyrë që ajo të kishte jetën e saj.

Cigane kreu dhjetë vjet burg, ndërsa bashkëpunëtori i saj, Nicholas Godejohn, mori burg të përjetshëm.

Ndërsa ishte ende në burg, Gypsy u martua me Ryan Anderson, një mësues i edukimit special i cili i shkroi asaj gjatë kohës së saj në burg. Ajo bëri kërkesë për divorc vetëm tre muaj pas lirimit nga burgu. Tani ajo po luan në një film dokumentar Lifetime bazuar në jetën e saj pas mbylljes.

Të ndryshojë sipas kushteve të saj

Tani kritikët po pyesin nëse kalimi përmes një divorci dhe luajtja në një serial Lifetime nuk është shumë shpejt për Gypsy vetëm disa muaj pasi doli nga burgu. Por Dr. Paul është në këndin e saj. Duke folur për TMZ, ai tha: “Jo, nëse ajo donte ta bënte, nuk ka rëndësi kur e merr. Çfarëdo që e bën atë të ndihet mirë.”

Dr. Nassif beson se Cigane duhet të lejohet të bëjë ndryshime në jetën e saj – dhe pamjen e saj – në orarin e saj. Për sa kohë që ajo nuk e tepron dhe nuk ngec.