Dr. Nicole Martin thërret Annemarie Wiley pas 'nënçmimit' Sutton Stracke

Klea

Dr. Nicole Martin thërret Annemarie Wiley pas ‘nënçmimit’ Sutton Stracke

Gjatë një episodi të fundit të Real Housewives of Beverly Hills, fillestar Annemarie Wiley bëri një telefonatë në shtëpi. Fatkeqësisht, ishte gjatë Sutton Stracke’s festë për butikun e saj. Infermierja anestezist e pyeti Sutton për pirjen e alkoolit gjatë marrjes së ilaçit Gabapentin. Pastaj ajo foli me Sutton për “ngushtimin e ezofagut”. Ajo i tha Sutton-it se duhej të përtypte më shumë ushqimin e saj. Një Sutton i pakëndshëm tha: “Pse po bëj një takim me mjekun tani?”

Dr. Nicole Martin nuk i pëlqeu leksioni i Annemarie

Shumë fansa menduan se Annemarie nuk duhej ta kishte diskutuar këtë çështje me Sutton në kamera. Tani një tjetër profesionist mjekësor ka folur për veprimet e Annemarie. Ylli i The Real Housewives of Miami dhe anesteziologu, Dr Nicole Martin tingëllonte në një video në Instagram. “Nuk ka rëndësi se ku bini në spektër – nga të qenit teknik deri te të qenit mjek. Ju iu bashkuat profesionit për të qenë një avokat për pacientët, dhe si i tillë, nuk është vendi ynë të nënçmojmë, vëmë në dyshim ose nënçmojmë simptomat ose diagnozën e një pacienti, “shpjegoi Nicole.

“Ne jemi atje për të lehtësuar dhe ndihmuar pacientin gjatë procesit mjekësor, dhe ishte thjesht shumë e pakëndshme dhe e mërzitshme të shikoje Annemarie duke nënçmuar simptomat e Sutton në një mënyrë të tillë,” shtoi nëna e ardhshme.

Nicole shkroi në mbishkrimin e videos së saj, “Le të mos e bëjmë këtë #ndriçim gazi. Ndriçimi i gazit mund të ndodhë edhe në mjekësi. Ndriçimi i gazit mjekësor ndodh kur një profesionist mjekësor hedh poshtë ose minimizon simptomat fizike të një pacienti ose ia atribuon ato diçkaje tjetër, si një gjendje psikologjike, “shkroi ajo. “Faktorë të shumtë mund të kontribuojnë në këtë sjellje, por në fund të fundit pacienti ndikohet kështu që le të bëjmë më mirë.”

Nicole nuk ishte një fanse e mënyrës se si Annemarie e trajtoi Sutton. Dhe ajo nuk ishte vetëm.

Duke kërkuar Dr. Tiffany Moon për mendimin e saj

Dr. Tiffany Moon, e cila është një anesteziologe, ka marrë pjesë gjithashtu në dramën e ezofagut. “E kuptova se ishte tepër e vrazhdë. Por po, le të mos përdorim njohuritë tona mjekësore për t’iu drejtuar njerëzve, veçanërisht kur e keni gabim, “tha ajo.

Annemarie po vjen shumë e fortë dhe është ngjitur me OG Kyle Richards. Në këtë pikë, unë jam duke kërkuar që ajo të jetë një shtëpiake e vetme.

Mund të kapni The Real Housewives of Beverly Hills të mërkurën në orën 8/7c në Bravo. Dhe Real Housewives of Miami Sezoni 6 vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.