Dr. Nicole Martin adreson 'tradhtinë' e Larsa Pippen ndaj Guerdy Abraira

Klea

Dr. Nicole Martin adreson ‘tradhtinë’ e Larsa Pippen ndaj Guerdy Abraira

Ylli i Real Housewives of Miami Dr Nicole Martin është një grua shumë e zënë. Së bashku me të qenit një anesteziologe e certifikuar nga Bordi, ajo është nënë dhe aktualisht po ngarkon një fëmijë të ri. Ajo është gjithashtu e zënë duke lundruar në dramatikën e shokëve të saj të kastit.

RHOM Sezoni 6 po godet fort. Guerdy Abraira zbuloi se vuante nga kanceri i gjirit në atë që mendonte se ishte një moment privat me të Larsa Pippen. Fatkeqësisht, Larsa e mori përsipër të zbulonte informacionin mjekësor tepër të ndjeshëm të Guerdy me Lisa Hochstein dhe Marysol Patton.

Tani Nicole hyn në bisedë dhe ofron një opinion teknik dhe emocional për Larsën llafazan mungesa e kokës. I Dërguari i ka detajet.

Masive (fjala ime) “tradhti e besimit”

Është e rëndësishme të theksohet këtu se Guerdy i kërkoi Larsës të mbante diagnozën e saj për vete dhe të mos e përhapte atë përreth. Larsës nuk iu desh kohë që ta injoronte plotësisht shoqen e saj. Pasi shikuesit e bënë shumë të qartë neverinë e tyre, Larsa pati guximin të dyfishohej.

Nicole tha: “Unë mendoj se tradhtia e besimit ishte një punë e madhe për Guerdy dhe kuptohet kështu dhe mendoj se kjo e lëndoi vërtet atë.” Duket se momenti i Larsës në kamerë do të thoshte më shumë për të sesa të ruante besimin e Guerdy.

“Edhe nëse qëllimet e Larsës do të ishin për të mbështetur dhe për të mbledhur vajzat, nuk ishte vendi i saj për t’i thënë asaj dhe nuk mendoj se Guerdy mund të shohë asgjë tjetër përveç tradhtisë tani. Nuk do të thosha se janë në vendin më të mirë”, shtoi Nicole.

“Natyrisht si profesionist mjekësor, ne mbahemi nga HIPPA për të ruajtur konfidencialitetin e pacientit, por edhe thjesht si mik, nuk keni nevojë të shkoni në shkollën e mjekësisë dhe të jeni profesionist mjekësor për të kuptuar se nëse një mik ju thotë diçka dhe ju kërkon ta mbani në konfidencë, gjëja më e vogël që mund të bëni është të mos e ndani sekretin e tyre,” vazhdoi Nicole.

Larsa do të vdesë në këtë kodër

Ndërsa Larsa pohon se ajo shkoi kundër dëshirave të Guerdy në një përpjekje për të mbledhur mbështetje, nuk është një lëvizje që Nicole ose dikush tjetër me një grimë sensi do ta kishte tërhequr.
“Nuk është diçka që do ta kisha bërë personalisht. Unë mendoj se Larsa përpiqet ta shpjegojë atë si, “Unë po u thashë grave që gratë të mund të ishin aty për ta mbështetur atë”. Ajo thotë se qëllimet e saj për t’u thënë grave nuk ishin keqdashëse, por thjesht nuk ishte vendi i saj për ta thënë atë,” shpjegoi ajo.

Kapitulli shumë i frikshëm i Guerdy ka përfunduar përfundimisht me një notë pozitive. Ndërsa ishte në BravoCon, ajo zbuloi lajmin e mahnitshëm se është pa kancer. Tani, pas këtij lemza të shëmtuar, shumë shikues dëshirojnë të jenë pa Larsa. Urime sërish Guerdy!

Real Housewives of Miami vazhdon të mërkurën në 21:00/ET në Bravo.