Dr. Heavenly Kimes ka një mesazh me hije për Quad Webb

Klea

Dr. Heavenly Kimes ka një mesazh me hije për Quad Webb

Married to Medicine është gati të rikthehet dhe nëse nuk e shikoni, po humbisni. Bravo nuk bën sa duhet për të promovuar këtë shfaqje dhe është turp. Nëse mendoni se Real Housewives mund të marrë arra, MTM thotë “Hold my Pinot…”

Heavenly Kimes u bashkua në sezonin 2 por Quad Webb është një OG. Përpara sezonit të 10-të, ka pasur disa ndryshime të aktorëve dhe ne do të shohim disa fytyra të reja. Fatkeqësisht për Quad-in, një nga ato fytyra është ish-bashkëshorti i saj dhe ai po sjell me vete nusen e tij të re. Tani dentisti i mirë ka disa fjalë për Quad, dhe si zakonisht, Heavenly po bëhet rrëmujë.

Pritja pothuajse ka mbaruar!

Duket si një përjetësi që kur MTM ishte duke drejtuar për herë të fundit një sezon. Për ata që nuk e dinë, vazhdo dhe shiko tani. Dhe po, duhet të filloni nga Sezoni 1. Martuar me Mjekësinë na jep marrëdhënie reale. Argumente shumë reale. Dhe ajo që ne nuk e shohim shumë në shfaqjet e tjera të Bravo, rezolucioni.

Kasti përbëhet kryesisht nga çifte, pjesë e të cilave Quad ishte para se të divorcohej. Ish-bashkëshorti i saj u largua nga shfaqja po aq shpejt sa u largua me Mini Cooper-in e tij të vogël, por tani Dr. G është kthyer dhe ka sjellë një plus një.

Sipas Heavenly, Dr. Gregory Lunceford duke u kthyer dhe duke sjellë zonjën e tij të re i shpëtoi vendin Quad në shfaqje. Nëse e pyet Heavenly-n, dhe nuk jam i sigurt që dikush duhej ta bënte, por ajo po thotë nëse Dr. G nuk do të kthehej, Quad do të ishte jashtë.

Raportet dolën duke thënë se Quad nuk u kërkua për sezonin 10 derisa Dr. G dhe znj. Dr. G filluan të nuhasin përreth. Disi pjesëmarrja e tyre nënkuptonte që Quad ishte i sigurt. Heavenly mendon se Quad duhet të vlerësojë në vend që ta urrejë çiftin. Do të më pëlqente shumë të shihja Heavenly-n duke “vlerësuar” gruan e ardhshme të Dr. Daddy-t.

Iku por nuk u harrua

Quad u shfaq në kanalin YouTube të Heavenly dhe ndau mendimet e saj për ish-in dhe LaTeasha “Sweet Tea” Lunceford. Të ish Zonja Lunceford u ndje shumë e mosrespektuar kur ata u bashkuan dhe pjesa më e madhe e përmbajtjes së saj do të manovrojë dinamikën e grupit.

Quad shprehu pakënaqësinë e saj, duke thënë se ajo duhej të kishte një bisedë me çiftin përpara se ata të futeshin në qendër të vëmendjes në emision. Në dukje e befasuar, Quad deklaroi se ajo ka qenë shtylla kryesore e programit “që nga fillimi i tij” dhe e shihte veten si një komponent themelor. E cila, është e drejtë. Ne të gjithë e dimë se si ndihen OG për të qenë atje që nga dita e parë.

Të porsamartuarit…

Sa për LaTeasha, ajo nuk u bashkua derisa u inkurajua shumë nga miqtë e mirë të Quad, Dr. Jackie Walters dhe Dr. Simone Whitmore. Fansat gjithashtu menduan se ishte e çuditshme që Heavenly po tregohej i pabesë ndaj Quad. “Ajo që thashë ishte se e kuptoj se si ajo ndihet e mosrespektuar, unë ende po… por në fund të ditës të gjithë ne bëmë zgjedhje, ajo bëri të sajat. Quad dhe kjo zonjë nuk kanë mish viçi. Ajo nuk u takua me të ndërsa ata ishin të martuar”, tha Heavenly.

Heavenly shtoi: “Kjo për shkak se ju nuk po mendoni për këtë në mënyrën e duhur. Duke pasur Tea në shfaqje u dha atyre një arsye për të mbajtur Quad … Unë në fakt po i ndihmoj ata të dy.” O Qiellor, mos ndrysho kurrë.

Përpara se dikush të shkojë në Quad dhe të thotë se ajo nuk është më “e martuar me mjekësinë”, më lejoni t’ju kujtoj se 75% e amvisave të vërteta nuk janë “shtëpiake”.

Qëndroni të sintonizuar, treni i dramës po vjen kur sezoni 10 i Married To Medicine të shfaqet premierë më 5 nëntor në orën 9/8c, në Bravo.