Dr. Heavenly Kimes

Klea

Dr. Heavenly Kimes i kërkon një falje të befasishme Quad Webb-it pas konfrontimit në ajër!

Dr. Heavenly Kimes i kërkon një falje të befasishme Quad Webb-it pas konfrontimit në ajër!

Dr Heavenly Kimes i kërkoi falje Quad Webb pas shikimit të episodit më të fundit të transmetuar të I martuar me Mjekësinë.

Quad Webb

Qiellor thirri Katërshe miqësi me aktorët e rinj, Parqet Fedra, gjatë një udhëtimi të aktorëve në Napa Valley. Qiellorsë bashku me Dr. Jackie Walters, Dr. Simone Whitmore, dhe Toya Bush-Harris vendosi të përballej Katër mbi mentalitetin e saj të supozuar të viktimës dhe sjelljen e paqëndrueshme brenda grupit. Katër pranoi se nuk ndihej e lidhur emocionalisht me zonjat e tjera, gjë që shkaktoi një përgjigje të zjarrtë nga ana e saj Qiellor.

Dentisti tha: “Unë ende nuk kam dëgjuar për ju pasi u takova me ju dhe Fedra, drejtë? Por pastaj Fedra me thote qe nuk te sjell ne udhetim. Ajo ishte shumë këmbëngulëse dhe tha se të tha se nuk do të të sillte në këtë udhëtim.”

Parqet Fedra

Fedra kishte shpjeguar se ajo hezitonte të ftonte Katër në udhëtim për shkak të qëndrimit të saj të egër.

“Nuk kam nevojë që të më afrosh Parqet Fedra,” Katër tha kamerave. “Parkoje. Zonja Parks, le të kujtojmë se si u futët në grup … në disa s–t të vërteta.”

Parqet Fedra

Qiellor vazhdoi, duke pretenduar se Katër kontaktoi me të vetëm pasi mësoi se “Shtëpiake e vërtetë e Atlantës” alum nuk po e ftonte atë në arratisjen e aktorëve.

“Duket sikur po më përdor mua, po përdor atë motërsinë dhe të gjitha këto, apo jo? Dhe pastaj kur kjo zonjë [Parks] ju ul poshtë, pastaj më telefononi, “tha ajo.

Quad Webb

Katër, e cila iu bashkua sezonit me vonesë për shkak të ngecjes së negociatave të kontratës, ngacmoi në kohë reale se ditët e saj në M2M mund të ishin të numëruara. Ajo ofroi një një përgjigje e fshehtë në mediat sociale pasi një fans i tha asaj se shfaqja nuk ishte e njëjtë pa të.

Quad Webb

Katër shkroi — “Epo, të gjithë do të mund të më shijoni mua [two] më shumë episode vetëm këtë sezon. E trishtueshme, por oh kaq e vërtetë.”

Shumë përdorues supozuan këtë Katër po shtyhej nga shfaqja, ngjashëm me përvojën e krijuesit të shfaqjes, Mariah Huq, i cili u përjashtua nga grupi dhe u largua përfundimisht nga shfaqja.

Mariah Huq

Qiellor nuk u tërhoq nga pozicioni i saj gjatë një ripërsëritjeje në YouTube të episodit të 10 dhjetorit me producentin, Carlos King. Mbret thirri si u trajtua aktori Katër në udhëtim, por Qiellor vazhdoi të mbronte veprimet e saj.

Dr Heavenly Kimes

Te merkuren, Qiellor u tërhoq dhe i kërkoi falje publike kolegut të saj.

“Sapo pashë episodin 7…. Ndihem shumë keq”, Qiellor postoi në Twitter. “Ishte e tmerrshme. dreqin. dua të qaj. me vjen shume keq [Quad]. Kjo ishte shumë; nuk e meritonit këtë!”

I martuar me Mjekësinë transmetohet të dielave në orën 21:00 ET në Bravo.