Heavenly Kimes

Klea

Dr. Heavenly DRAGS Phaedra Parks + TEA në sezonin “Married to Medicine” Data e Premierës

Dr. Heavenly DRAGS Phaedra Parks + TEA në sezonin “Married to Medicine” Data e Premierës

Dr Heavenly Kimes dha një përditësim për sezonin e ardhshëm të I martuar me mjekesine, ngacmimi i një konflikti me Parqet Fedra pasi më parë ndau se ajo kishte kaluar shumë mirë me Amvise të vërteta të Atlantës shap.

Qiellor la të kuptohej se ajo ishte detyruar të ndërhynte pas Fedra supozohet se u përpoq të lundronte për t’u rikthyer në realitet TV pa u ngatërruar me shokët e saj të rinj të kastit.

Parqet Fedra

Qiellor iu dha leja nga një producent i quajtur Ashley për të shpallur I martuar me Mjekësinë data e premierës, ndërsa me sa duket ishte ulur për një intervistë në ekranin e gjelbër pas prodhimit.

Qiellor tha — “5 nëntor bih dhe ne patëm një sezon të mrekullueshëm. Nuk do të lejoj asnjë nga këto lëkundje të largohet nga linja, nuk mendoni se e bëra, në rregull?”

Kimes Qiellore

Ylli i Bravo vazhdoi duke lënë të kuptohet se Fedra kishte rezistuar të hidhej në dramën e aktorëve, duke shtuar se ishte e lumtur t’i jepte një shtytje.

“Disa prej tyre erdhën dhe u ndjenë sikur nuk do të merrnin pjesë… Parqet Fedra,” Qiellor derdhur. “Por na u desh ta fusnim në disa **** për të bërë që ju të mos bëni disa **** dhe të fshihni duart tuaja këtu. Sepse nëse shoh dorën, do ta tërheq atë **** dhe do ua tregoj të gjithëve.”

Qiellor iu drejtua producentit, duke shtuar – “Duart e të gjithëve do të jenë në tavolinë kur të bëjmë premierën tonë. A nuk është kështu, Ashley?

Parqet Fedra

Qiellor gjithashtu pohoi se Sezoni 10 i M2M do të shpërthejë të gjitha ekskluzivitetet e “Real Housewives”.

Ajo tha: “Por e dini çfarë? Ne duhet të jemi udhëheqësi sepse ‘I martuar me Mjekësinë‘është ish-i tani, në rregull? **** gjithë pjesa tjetër e amvisave të tjera…nuk po flas për askënd, por ajo që po them është se ju doni të shikoni’I martuar me Mjekësinë.“Këtu ku është, ne e morëm këtu.”

Parqet Fedra

Qiellor peshonte Fedra duke u bashkuar me I martuar me Mjekësinë cast, në janar. Kthimi i avokatit në Bravo u konfirmua fillimisht nga blogeri dhe ish-producenti i “Housewives”, Carlos King. Ai gatoi në atë kohë që Fedra ishte afruar gjithashtu nga prodhuesit e RHOA për t’u ribashkuar ekskluzivitet, pas largimit në fund të sezonit 9.

Parqet Fedra

Pas lajmeve të e Fedras rikthimi u prish, Qiellor shkoi në Twitter për t’iu përgjigjur një fansi që brohoriste dinamikën e re të kastit.

Shikuesi shkroi në Twitter: “Nuk do të gënjej në fillim siç isha Fedra në #mjekësinë e martuar #M2M. Nuk e di, por pasi pashë postimin e @DJRichieSkye në Instagram. Kam ndryshuar mendje sepse a mund ta imagjinoni @PhaedraParks, @Dr_Heavenly dhe @AbsolutelyQuad në shfaqje së bashku, vogëlushe, unë jam këtu për këtë!!!”

Parqet Fedra

Qiellor u përgjigj: “Do të jetë komedi e pastër!😊😊😂😂😂

Fedra zbuloi se ajo ishte në lidhje me një mjek në tetor, në BravoCon 2022.

Fedra, i cili u shfaq në eventin e tifozëve të NYC së bashku M2M yjet, Dr. Jackie Walters, Dr. Simone Whitmore, Anila Sajja, dhe RHOA-të Drew Sidorazbuloi se ajo ishte e lidhur në mënyrë romantike me një mjek gjatë diskutimit në panel.

Parqet Fedra

“Unë në fakt jam duke u takuar me një mjek,” zbuloi ajo. “Nuk dua t’ju tregoj për të, por në fakt jam takuar me të për rreth një vit.”

Fedra shtoi se burri i saj i ri kishte takuar dy djemtë që ajo ndan me ish-in, Apollo Nida, Ayden, 12 vjeç dhe Dylan, 9 vjeç.

“Ata kanë dhe e duan atë,” zbuloi ajo.

Parqet Fedra

“I martuar me mjekësinë” kthehet në Bravo më 5 nëntor.